Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Steam nekem fent van linuxon (is) hibátlanul működik.

-
Viper26
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Van fent Ubuntu 12.04 LTS, de nem hiszem, hogy lenne linux kliens.
De lehet, hogy lemaradtam valamiről.
-
PeeterssoN
őstag
Valaki használja a játékot Linux alatt?
-
Creever
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
a piros a bázis körüli, a fehér pedig a másik kukásautó körüli tiltott terület
-
Viper26
nagyúr
Nálam a legutóbbi update óta eléggé leromlott az fps, simán leesik 30 környékére, eddig szinte sosem volt 55-60 alatt..

-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem kizárt, egy hónapja nem nyomtam, csak az elmúlt pár napban kezdtem visszatérni.
-
vaakuum
addikt
Az mitől függ, hogy a kukáskocsi le tudja-e rakni a tappancsait?
-
vaakuum
addikt
Ha beléptem egy Squadba, akkor nem tudok tetszőleges légi járműbe beülni utasként-fegyverkezelőként?
Hogy kell kilépni egy Squadból? Nem találom
-
-
vaakuum
addikt
Az mennyire jellemző, hogy nem tudja normálisan bezárni a programot, amikor ki akarok lépni? Illetve néha menet közben is kihal úgy, hogy desktopra dob, és a program becsukja magát szó nélkül, mintha nem is lett volna soha elindítva.
Másnál is jelentkeznek ezek, vagy csak engem boldogít? -
Wannabeapro
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
A Zoe a VS, a Lockdown pedig a TR maxek képességei amit be lehet rakni az "Ability slotba".
Mindkettőt akkor tudod aktiválni (miután megvetted és beraktad a slotba), ha benyomod az F betűt.
A Zoe megnöveli a Max bármelyik fegyverének sebzését, viszont ilyenkor mikor aktiválva van az armor gyengül.
A Lockdown mikor aktív, az újratöltés gyorsabb illetve a golyó sebesség is, viszont a Max nem tud mozogni ilyenkor.Az NC maxek képessége pedig az Aegis shield, ha aktiválják akkor a max előkap egy pajzsot és ez szinte teljesen védi a szemből érkező lövedékektől. Ennek is van külön életcsíkja ha elfogy akkor egy ideig nem használható.
u.i: ez a videó óta azért már nerfelték valamicskét a shotgunokat.
-
vaakuum
addikt
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Hűha, köszönöm, haszos infók voltak nekem.
Kérdés mi az a ZOE max és a lockdown max?
Énmost engivel a rakétavető állványra hajtok először, aztán addig majd kiderül, mi lenne a jobb. Nézegettem egy magyar figura tutorialjait, meg a teszteltem az smg-ket, a Sirius szimpatikusabbnak tűnik a lőszer miatt.
Az a videó nagyon brutál. Infiltratorral láttam hasonlót, de az sokat volt láthatatlan.
Nekem sokat kell gyakorolni ...
szerk: megyek is gyorsan, de valamit patchel előbb
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Igazából az SMG és a shotgun a legerősebb fegyver a játékban

Nem csak a DPS számít, mobilitás, visszarúgások, azok iránya, pontosság, pontosság romlás(bloom), stb, illetve közelharcban a legfontosabb a csípőből pontosság, márpedig a játék 90%a közelharcban történik(smg/shoti), ha pedig nem vagy előnyhelyzetben, a legtöbb esetben meg tudod válogatni hol harcolsz.Az agresszív játékot jutalmazza a játék, kempelni nem érdemes, mivel a laggkompenzáció miatt(kliens oldalon történik a találat ellenőrzés) ha nagy az ellenfél pingje kb 0,1-0,3 másodperc előnnyel kezd el téged lőni, mert a karaktere kicsit késik. Szal ha bent ülsz a sarokban, és látod hogy feltűnik, bár egyszerre kezdtek el lőni, de valójában ő már az ő képén fél hpdat leszedte. Fordítva is igaz, ha úgy döntesz futás közben irányt váltasz, befutsz sarkon fedezékbe stb, valójában még a karaktered kintvan fedezékből, illetve egyenesen fut, ezért tudnak lelőni fedezékben, ezért látod úgy hogy háttal van neked és mégis eltalál stb.
Na és ezért erősek az SMGk, mivel jó a mobilitása és a hip accuracy, ezt a hibát a játéknak ki tudod használni mivel ha gyorsan befutsz/ugrasz egy ellenféllel teli szobába, van extra ~0.2 sec időd amíg az ellenfél nem is tud védekezni. Ezért OP a ZOE max is, ezért gyenge a lockdown max.Ha vmi fegyverre áldásomat kéne adnom, az bármelyik smg igazából, azt minden kaszt tudja használni, első befektetésnek tökéletes.
Első generációsnak nagyobb a DPSe( ~30 golyós tár), ezekre igencsak ajánlott egy extended mag különben könnyen lehet hogy kifogy mielőtt megpusztulna a halhatatlan heavy.
2. generációs azoknak ha kevésbé tudnak célozni, illetve ha sok ellenfél várható szemből.
Infiltratornak 1. generációs a jó sztem, minél hamarabb le tudja darálni és ne tudjon reagálni az ellenfél.
Amíg nem jön össze az 1000 cert, addig shotgun is jó, a semi autok - egyben a legjobbak is - csak 250 ill 750be kerülnek. A drágábbik pontosabb, de kevesebb is van a tárban, erre is érdemes extended mag.Persze mindenkinek megvan a maga stílusa, van aki LMG és csakis LMG. Talán később csinálnak vmit, hogy ne csak a COD méretekben harcoljunk falakkal körülvéve, és akár a battle riflenek is lesz értelme..
Addig is marad ez: -link-https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AuOojvNLMApVdEtIU1NKenEzNzZOSWNaanFqSUVxLWc&type=view&gid=12
Itt vannak részletesebb adatok a fegyverekhez, egy része játékból nem is derül ki -
FischiPiSti
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
XP boostolás miatt egy idő után már nem ad xpt ugyanaz az ember, nem azért mert elfogyott
Pl veszel egy ammo buszt, és tankokkal körbeállva vaktába lövöldözve ne lehessen naphosszat boostolni
Ellenfél ammo packja mindig is töltött, csak mostanra vált egyértelművé, mióta fölötte ott az ellenfél színű ikon
-
Creever
csendes tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Csapatban is sokat tud segiteni. Hegy tetorol mindent belat, illetve hackolni terminalokat, shieldeket eleg baba

-
vaakuum
addikt
Az normális, hogy a mérnök nem tudja eldobni az ammo packot, ha éppen tömegben ácsorog?
-
Wannabeapro
tag
Sajnos a szerón ahol kezdtem, magyar NC-k nem játszanak így maradt a solo és ilyenre a legjobb kaszt az infi.
Nagyon poén vele a játék, csapatmunka szempontjából talán a legkevésbé hasznos de ha csak öldöklésre megy az ember akkor szerintem ez a legjobb. Konkrétan squadokat lehet "rettegésben" tartani vele (ha jól használják) -
RichieTri
senior tag
az infi nem tud C4-t vinni
különben én sem nagyon kedvelem a LA kasztot(egyébként ki van maxolva
) de az utóbbi 2-3 hétben egyre többször veszem elő mikor tornyokat kell ostromolni és vmelyik pont az emeleten van...olyankor mindenki a lépcsőkön küszködik.
LA-val meg szépen lehet hátbatámadni a support-ot(medic/engi) akik a MAX és HA egységeket tartják életben -
crey
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Squadokba azért érdemes csatlakozni, mert pl. engineerként, ha squad társadnak adsz ammo pakkot, vagy az Ő járművét javítod, dupla pontot kapsz. Ezek mellett ha szervezett a squad (értsd: a squad vagy platoon leader egyértelmű utasításokat ad, taktikát dolgoz ki, a többiek pedig ezt követik) akkor nagyon élvezetes tud lenni a játék.
@Shing: "Talán a Light Assault nem olyan érdekes..." - holy crap, a legnagyobb csatákat mostanában LA-val toljuk.
C4-el és a jetpackkel baromi ütős kombó tud lenni ellenséges sundererek és tankok levadászásában. Szóval ez eléggé kapufa szerintem

-
Shing
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Tényleg jó valamiben minden karakter. A sniper egyedül csak akkor, ha jól bírja a géped a játékot.
Talán a Light Assault nem olyan érdekes, de a jet pack-kel azért elég jól átlehet jutni a dolgokon, a pajzsokat is ők tudnák hamar hatástalanítani, ha nincs túlerő és feltudják robbantani a generátorokat. Meg azért tankok elől is jó elbújni jet pack-el.
MAX-et próbáltad? Iszonyat jó vele játszani, csak sokat kell rá költeni. De szerintem megéri... még se tettem.
Squad-okba érdemes csatlakozni. Én is néha azt veszem észre, hogy senki sincs abban körülöttem, elkezdek mindenkit invitálni aztán leszünk is vagy 20-an. Így pedig több expet is kaphattok, mert ha squad társnak segítesz bármiben azért több pontot kapsz. Meg persze ott van a beacon, amit a squad vezető letehet és a squad társak használhatják spawn pontnak. Össze is dolgozhattok, de én pl. amikor idegeneket invitálok, akkor túl sok mindent nem mondok, nem is csinálnák amit mondok, de azért a kijelölt spawn pontokat szokták követni. -
vaakuum
addikt
Egyre jobban tetszik ez a játék. Végül is megvan benne sokminden, amit az utóbbi idők játékából hiányoltam.
Hasonlít a régi kedvencemhez, az RFO-hoz is a három egymás ellen harcoló frakcióval, és szerencsére vannak sok embert megmozgató össznépi harcok. Tolerálja a játékban eltöltött időt a fejlesztésekkel, és a farmolással. És nem csak a cucc számít.Már csak az a baj, hogy nehéz választani, hogy mikor melyik karakterrel játsszak, mert mindegyik tetszik. Eddig főleg mérnök vonalon gondolkodtam, de tegnap egy sniper vagy háromszor kilőtt egy magaslatról a saját sundererünk előtt, ezért én is sniperre váltottam, láthatatlanul becserkésztem, és késsel levadásztam. Utána, ha már láthatatlan voltam, a járművásárló hangárunkban álldogáló, és azt átprogramozó négyfős csapatot leptem meg. 3 késtől, egy meg pisztolytól halálozott el, de mivel nekik ott állt már egy sunderer, ezért gyorsan spawnoltak, és elkaptak. Azért még kétszer visszamentem hozzájuk ezt eljátszani, mielőtt végleg elbuktuk a támaszpontot. Gondolom a végén nagyon idegesek lehettek, már nagyon figyeltek, nem csak úgy ácsorogtak.
Aminek örülök, hogy volt köztük 34-es is.
Biolab védésnél viszont összeakadtam egy igencsak ügyes, asszem talán 40+ szintű infiltratorral,miközben a csapataink az egyik spawnpontnál irtották egymást halomra, vele vagy fél óráig játszottunk "Ellenség a kapuknál"-t a leszállópályánál és a környékén a bozótban, főleg láthatatlanul. Jól nyomta, gyakorlatilag mindig elkapott. De ez kihívás volt, nagyon jól szórakoztam.
Érzem, hogy a fegyverváltásokra még nem áll rá jól a kezem, és az egérgörgőtekerős késelés sem az igazi, bindelhetem újra az egészet egy másik szisztéma szerint. Ráadásul a Detect Device hasznosságát is megéreztem a saját bőrömön, de szokni kell, hogy van egy olyan eszköz is.Szóval a bőség zavara, de legalább nem lesz unalmas.
Néha hívnak Squadba, de még nem igazán érzem, hogy az mire jó, így inkább csak Rambózok, ismerkedek a játékkal.
-
vaakuum
addikt
Pls. valaki árulja el, amit lerakok taposóaknát, azt mindig látja az ellenfél, vagy nekik láthatatlan, csak a robbanáskor derül ki, hogy az ott volt???
-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Egy idő után eltűnik teljesen, de még előtte kiírja, hogy + Resupply (vagy hasonló), tehát ugyan úgy megosztom a lőszert, csak XP-t nem kapok érte, mert nincs ott, hogy +10 XP Resupply (nem tom pontosan h mennyit kapunk).
-
Shing
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Én most tapasztaltam, hogy az engineeres ammo megosztás után csak egy ideig jár exp. Nem tudom mikor tették be, mert egy ideig nem játszottam. Szóval lehet, hogy másnál is megcsinálták, hogy x idő/ember után már ne adjon semmit. Bár a sunderertől nem kaptunk annyi, hogy azt korlátozni keljen...
-
vaakuum
addikt
Ha lerakok egy sunderert, és abból spawnolnak emberek, jár érte XP minden spawnolt emberen után?
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Csak röviden, mert most jött a telefon, hogy mehetek a VGA-ért.
(basszus, több, mint egy hónap) Azonkívül a tudományos magyarázatot ráhagyom a hozzáértőkre.
Szerintem a legjobb a próbálgatás. Sokan esküdöztek egy fegyóra. Kipróbáltam, hogy én is legyek akkora ász. Nem lettem, mert egyáltalán nem jött be. Ellenben más "nem ajánlott" fegyverrel meg szép irtásokat végeztem. Hiába a számok, ha nem igazodik a stílushoz az a stuki. -
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Közben azon is agyaltam hogy miért lehetséges az, hogy sokszor az 1 vs 1 felállásban is előbb fogok padlót, mint az ellen, olyankor is, ha én kezdem lőni előbb. (nyilván a pontosság is számít, meg hogy milyen páncél van az ellenségen), de ezt most kifejezetten a fegyverek oldaláról közelíteném.
Arra jutottam, hogy talán az általam eddig értékelthez képest jobban számít a fegyverek tűzgyorsasága is. Gyorsan átszámoltam a wikia adatlapján a Carbines oldalon a Vanu fegyverek sebzését másodpercre, és arra jutottam, hogy a Venu mérnök alapfegyó 1663 damot tol egy másodperc alatt. Ezzel az mérnöknek elérhető fegyverek közül a harmadik legnagyobb sebzésű, míg az előtte lévők 1906 és 2013 damot tudnak egy másodperc alatt, bár a lőszersebességük miatt nagyobb távra nem olyan jók. Összességében az SMG, és a sörétes is erősen le van maradva (jelenleg nem látom értelmét a használhatóságuknak a papírforma szerint), a battle rifle meg esetleg akkor jöhet szóba, ha valaki messzire akar lődözni a mérnökkel.
Ebből arra jutottam, hogy fegyver vonalon vagy a Serpent VE92-t, vagy a VX6-7-et kellene kifarmolnom. Úgy rémlik, hogy a VX jobbra-fel húzott a lőtéren, de ma ismét meg kell vizsgálnom mindkettőt, mert itt talán számít az is, hogy esetleg kompenzátort meg első markolatot hogy lehet rájuk szerelni.
Vanu mérnöknél ti melyik fegyvereket preferáljátok? Illetve gyalogsági taposóaknak használhatóságáról tudnátok valami tapasztalatot megosztani? Azt az ellenfélnél minden kaszt és mindig látja, hogy hová van lerakva, vagy tényleg meglepetés, amikor alájuk robban?
A szerelőpuskát is húzom, bár a tegnapi játékban a járműharc volt a legkevesebb, főleg gyalogosok nyírták egymást.
-
vaakuum
addikt
Tegnap 3 órát tököltem a billentyűzet és egér beállítással, és bár elég jó egerem van (g500), valahogy a szükséges gombokat nem tudom jól bedefiniálni, mert valahogy mindig kimarad 1-2 a komfortosan elérhető tartományból. ÉS amíg agyilag nem állok rá, addig a játék sem megy igazán.
(Sajnos nálam ez egy szokás, hogy néha 2 hét után átdefiniálom a kiosztást, hogy hátha úgy jobban kézre állnak a funkciók. Olyankor persze megint megy a bénázás egy darabig, de rendszerint azért össze szokott jönni ez a művelet.)Ezért felmerült bennem, hogy pl. a rezer Nostromot használta-e már valaki ilyen lövöldözős játékban úgy, hogy nem a gombokkal mozog, hanem a nagyujj alatti D-paddel. Elvileg az ideális lehet, mert nem szükséges 3 ujjat fenntartani a mozgáshoz, mert az átlós mozgás is megoldható eggyel.
Akárhogy lesem youtubot, eddig mindenki spelleket, meg ugrást-mászást-hasalást, meg mittoménmit bindelt a d-padra. Én lennék az egyetlen, akinek eszébe jutott, hogy a d-pad mozgási navigálásra lenne ideális, és mellette egy csomó gomb elérhető lenne egyéb célra? -
PeeterssoN
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha gyorsan akarsz fejlődni, hamar megtanulni a planetside 2 világát akkor jelentkezhetsz nálunk is:
Crimson Crows Terran R. a Miller szerveren.
amit kínálunk:
- napi szintű játék squadban TS használattal
- gyors fejlődési lehetőség oktatóvideóink illetve gyakorlataink segítségével.
- előrelépési lehetőség a klánon belül ( Hardcore játékosoknak kifejezetten ajánlott )
- természetesen a könnyed hétvégi vagy alkalmi játékosok is megtalálhatóak nálunk illetve ez is lehet opcióCsatlakozási kérelemmel a honlapunkon tájékozódhatsz.
De szívesen állunk rendelkezésre a játékkal kapcsolatban egyéb kérdésekben is.[CCHU] oMACIo
-
vaakuum
addikt
Most éppen Asemiren nem tudjuk védeni a Freyr AMp Stationt...

-
Creever
csendes tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha konnyen szeretnel olyan magyar klanba kerulni, ahol sokan vannak, aktivak is, es meg taktikat is tanulnak, akkor ne ceres es ne vanu
ha szeretned erositeni a gyengeket, szereted a kihivasokat, es elobb vagy utobb lesz sok aktiv tag es taktika(de egyebkent ugyanolyan jokat jatszani), akkor gyere ceres vanu 
-
vaakuum
addikt
Lehet akkor mégis marad a Vanu? Már csak azért, mert ahogy olvasgatom, általában az szokott a legalacsnyabb létszámú lenni. Egyébként létezik olyan oldal, ahol a szerverek statisztikáit lehet megnézni, hogy kb óránként mennyi játékos szokott lenni a három frakcióban?
Én ezt találtam, de szerintem ez vagy nem frissül, vagy nemtudom...okosabb nem lettem tőle:
http://www.planetside-universe.com/server_status.php -
crey
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Pech, mert pont Creever, Amantius és én vagyunk az egyik Ceres Vanu outfit...

Btw. gránát nem drága, mert nem a cer pontokat költöd el rá. Vannak ún. Resource pontok, amit a ha megnyomod játék közben a statot, bal alul találsz meg.
Attól függően hogy mennyi resourceod van, tudod megvenni a légi egységeket, a tankokat és a különböző Infrantry kiegészítőket (C4, MAX páncél, granade, heal granade, etc.).
-
vaakuum
addikt
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Az outfit oldalt néztem, és azon lepődtem meg, hogy van Őrmester BR81-es szinttel, meg 46-ossal is. Ezért kérdeztem.
-
vaakuum
addikt
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
vaakuum
üzenetére
BR = battle rank ha erre gondolsz, egyébként nincs különösebb lényege a BRnek, 10 szintenként kapsz talán 1 extra loadoutot, összesen 3 lehet ha nem fizetsz érte.
Továbbá BR növekedéssel rang titulusokat kapsz és a hozzá járó decalokat.Nomeg jelzőket kaphatsz BRedtől függően - ha alacsony a BRed, de van már SMGd akkor gazdag kis köcsög vagy, ha magasabb a BRed mint akit megölsz, akkor meg nolife stb

-
vaakuum
addikt
A rank és a BR között van valami összefüggés?
-
FischiPiSti
csendes tag
Mostanában jött pár új tag az outfitünkbe, kikérdezés után kiderült, hogy azért jöttek hozzánk, mert a többi magyar outfit kihalt. Nem tudom, hogy ez így van-e valójában, de ha igen, akkor Ceresen TR oldalon továbbra is vár a Knights of Honor.
TGF jelenleg elég macerás, mert sem levelezőrendszer nem került még be, sem az outfit segítő rendszer...
Azért innen ki lehet lesni a tagokat, /tell <név> <üzenet> -tel bárki be tud venni.
Béta óta játszunk, azóta ilyen kevesen, de azóta is ugyanolyan aktívan. Emberek jönnek, aztán nem, de még sose lépett ki senki(nem azért mert túl sokat tudtak és el kellett tüntetni őket).
Sajna a legtöbb amit össze tudtunk hozni egy teljes squad, de ezzel a 6-8 emberrel aki esténként összejön jól össze tudunk dolgozni. Kezdőknek szívesen segítünk tanácsokkal, ebben már van kellő tapasztalatunk. -
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Közben meg is érett bennem az elhatározás, hogy valahová máshová regelek egy új karit is, csak még nem tudom, hová és milyet. Az biztosan nem Venu lesz. Kövezzetek meg, de a Venu fegyverek nekem annyira gagyinak látszanak. Nem is igen hasonlítanak fegyverre. A lebegőtankjuk viszont nagyon frankó.
-
hipó
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Van egy jó tanácsa az egyik videóban, hogy elemezd a viselkedésedet. Jegyezd fel, mit tettél akkor, amikor meghaltál, vagy lelőttél valakit. Ha valami sokszor fordul elő, és káros az egészségre, akkor azt inkább hanyagold, és helyette azt csináld, ami pontot hoz.
Pl fedezék nélküli tér közepére kirohanás, hogy újraéleszd egy társadat, miközben mindenhonnan lőnek?
Lövitek egymást, kiürül a tár, erre nekiállsz betárazni, ezalatt az ellenség lelő?
Saját csapattársad gázol el tankkal?
Legközelebb nem kell kifutni a placc közepére, csak azért mert egy lvl5-ös ész nélkül futkározik a pályán. Meg ha szemtől szemben állsz az ellennel és kiürül a tár, pisztolyra váltasz újratöltés helyett. A tankokat meg elkerülöd : )Ezt így könnyű mondani, de ha igyekszel a szabályokhoz tartani magad, sokkal eredményesebb leszel, és még nagyobb élmény lesz a játék.
Pl én szerintem a gyengébbekhez tartozom, k/d olyan 0,5/0,6 volt, gyakran csak rohangásztam és lövöldöztem, de inkább lelőttek. Most időnként egy-egy nap az 1-es arányt is sikerül elérnem.
Szóval csak így tovább! : )Ja, én egyébként NC-vel játszom a Woodman-en. Ha vannak magyarok, szívesen csatlakoznék hozzájuk, hippokrampusz néven játszom.
-
vaakuum
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
Vanu, de a szervert nem tudom megmondani. Amikor regeltem, ott voltak a legkevesebben éppen. Én meg ilyen őrült vagyok, hogy a gyengéhez csatlakozom alapból, mert ott a kihívás.
De ahogy látom, van még 2 másik slotom, tehát célszerű lenne valami TS-el működő csapathoz csatlakozni (úgy mégiscsak összetettebb a játék) egy másik karakterrel, ez meg jó lesz olyan nulladik, játékkal, környezettel, fegyverekkel, cuccokkal ismerkedős karinak. -
vaakuum
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
Tegnap bementem a training-re, és vagy 4 órán keresztül lődöztem a bábukat, meg a tankokat, meg mindent, amit találtam... de ezt még el kell játszani párszor, mert annyi cucc van, és a nevük is hasonló sok esetben.
Ami viszont döbbenet, hogy ha már kompenzátort lehet tenni egy puskára, akkor azt a kompenzátort miért nem úgy teszi fel, hogy átlósan ne másszon már el a lövés

Pisztoly nagyon jó, van olyan, amivel 3 találat hozza a killt...és egész gyors is ráadásul. De nyilván nem arra kell először költeni.
Az a baj, hogy rögtön az elején elnyomtam véletlenül valamelyik karinál egy 100-as értékű fejlesztést, és most vihetnék vele 3 gránátot is akár, de gránátom meg egy sincs, mert ahogy nézem, eléggé drága.
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Mea culpa, megzavart a front... Persze Engi - Light Assault igazad van

Btw. Milleren mennyire lehet még Light Assaulttal állatkodni? Mert úgy veszem észre, hogy ceresen még mindig tudunk vele mit kezdeni - akár tank ellen c4-ezünk, akár combat fightban használjuk, mert még mindig nincsenek felkészülve sokan arra, hogy átrepülsz felettük, leesel, és pukk.
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Uh, félreértettelek. A short akkor van, ha még nem fogyott ki teljesen a tár. A long pedig, ha már igen, mert ugyebár "csőre tölt".
A pisztolynak én akkor látnám értelmét, ha fejbe lehetne lőni magam, hogy ne az ellenség tegye.
Na jó, biztos van aki eredményesen használja, meg van egy-két brutális, de ha elfogy a nagy stukiból a lőszer, akkor jól jöhet. Egyébként még nem próbáltam a nagyobb pisztolyokat, lehet, hogy jók, de nem látok benne fantáziát. -
crey
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Vannak olyan fegyverek, amiket közösen használnak. Pl. az Engineer és a Medic közösen osztozik a fegyver palettán. De pisztolynál is meg kell mindent külön venned (bár ha őszinte akarok lenni, nem hiszem hogy a pisztoly lesz a legfontosabb amire költened kell. Nekem minden karakteremen alap cucc van, viszont a heavy assaultnak meg extended magazine-ja = közelharcban sem én fogyok ki először.
). -
RichieTri
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
ADS-aiming down sight. tehát mikor célzol.
COF-cone of fire. szórás.
long reload- mikor minden skúlót kilőssz és tárazás után még csőre tölt...
short reload- mikor van még a tárban és nem kell csőre húzni.a K/D miatt nem kell aggódni. ha nem egy kempelő infi vagy vagy egy háztetőkön bújkáló LA esetleg egy járműben rohadó engi akkor örülhetsz ha 1.5 fölé megy. most vagyok BR88 és 1.7 a KD-m. 1.6 volt mikor még a medices revive nem adta vissza a D.-t
egyébként ez tipikusan az a játék ahonnan ki kéne venni eleve a K/D stat-ot. mivel semmi jelentősége nincs a játékmenet szempontjából, hogy hányszor halsz vagy éledsz újra...nem úgy mint mondjuk BF3ban ahol a tickettek szempontjából nem mindegy ki mennyire "béna"egyébként még jó hogy optimalizálnak... ki akarják adni PS4-re a PS2.-t LOL
ahogy most áll a játék ot lenne kb 10FPS átlagban -
Blade_W
tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére

Kíváncsi leszek. (Persze nem azért mennek rá az ilyen optimalizációra, mert "tarthatatlan a helyzet", hanem a PlayStation 4 megjelenés miatt kénytelenek.)
-
vaakuum
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
ÖÖÖÖ...de ez a két újratöltési sebesség ugyan annál a fegyvernél van. és a wikia oldalon is van minden egyes fegyvernek két utántöltési ideje, ahogy látom.
Szóval azt nem értem, hogy melyik az igazi...vagy hogy mitől függ, hogy pl a default Orion VS54 típusú LMG-nél akkor a 3.045 vagy a 4 másodperc a tényleges? Mitől függ, hogy melyik szerint cserél tárat?
-
vaakuum
addikt
Miért van kétfajta reload speed a fegyvereknél? (Short és long)
-
Shing
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Jól hangzik. Magyarul tavaly novemberben hazudtak "We aren't done optimizing. We have tons of optimizations in the works, and a team of guys working on them."
Mert ezzel kb. bevallották, hogy eddig nem optimalizáltak. De ez látható is volt, sőt inkább negatív irányba ment a teljesítmény. Remélem év végére lesz is ebből az optimalizálásból valami. Amúgy tuti buktak pár milla játékost ezzel a fos motorral, nem is értem hogy adhatták így ki vagy hogy nem feküdtek rá az optimalizálásra hamarabb.
-
vaakuum
addikt
Köszönöm!
Közben találtam egy ilyen táblázatot (persze lehet a számok nem korrektek benne), de így már tényleg kicsit máshogy néz ki a történet, mint amikor ingame lestem a fegyverek speckóit.
Kérnék is gyorsan némi segítséget az értelmezéséhez, hogy azért kb. olyanra próbáljak gyűjtögetni, ami potenciálisan jó is lehet nekem. Szóval kérdés: a táblázatban a
Recoil horizontal bias, a recoli decrease (tudom, hogy rúgáscsökkentő, de pl. itt az 5 az mit jelent), ADS Move Speed multiplier (mi az az ADS), illetve a COF mit jelent? -
crey
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Mindig minden kiegészítőt meg kell venni sajna ez a free to play átka... Fizess ha nem így akarod.
A fegyverek tűzereje változó, azért ez így erős kijelentés, hogy nem érdemes az alapfegyver helyett másikat venni... Jók az alap fegyverek , de találsz jobbat is - elsősorban játékstílustól függ (pl. Vanu heavy assaultnál az Orion az alap, és teljesen vállalható).
Az alap fizetőeszközből később is ugyan annyit fogsz kapni, a mennyisége boostokkal vagy memberahippel emelhető. Igazából a begyűjtött XP mennyiségétől függ a cer pontok mennyisége.
-
vaakuum
addikt
A fegyverek tűzereje az jól látom, hogy nem nagyon változik? Tehát nemigen érdemes az alapfegyver helyett drágán másik fegyvert venni?
Arra már árjöttem, hogy a mesterlövésznek veszek egy nagyobb távcsövet, akkor azt nem tudom használni a mérnök fegyverén (ez egyébként eléggé hülyeség szerintem, a weaver sínt már az emberi gagyi civillizáció is ismeri
), de ha pl. veszek egy másik mesterlövész puskát, akkor azon tudom használni azt a távcsövet, amit az alapverzióhoz vásároltam, vagy ahhoz újra minden kiegészítőt egyenként kell megvenni?Az alap fizetőeszköz farmolhatósága idővel (vagy a rankkal arányosan) csökken, vagy minig ugyan annyit lehet összeszedni belőle, függetlenül, hogy mióta játszom?
-
Wannabeapro
tag
750-nél nem lesz nagyobb.
Hallottatok róla, hogy most nagyon rámennek az optimalizálásra (amd rendszereknél különösen) ?
Már saját bevallásuk szerint is "elfogadhatatlan a mostani helyzet".Legyen így !!
(többet itt) -
vaakuum
addikt
Resources limit az 750 lesz mindig? Vagy valahogy fentebb lehet tornázni?
-
crey
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha ez megnyugtat, tavaly november óta játszom, és így is vannak olyan napjaim (pl. a mai), amikor a legszívesebben odavágnám az egeret a falhoz.
Próbálj első körben kimaradni a nagy rapekből, az biztosan javítani fog a K/D arányodon. Illetve gondolkodhatsz support karakterben is, ahol marhára nem a K/D arány az érdekes.

-
vaakuum
addikt
Lehet a játékban ftávcsövet venni a fegyverekre?
-
Shing
őstag
Hi
A "Fire Suppression System" bármikor aktiválható? Tehát nem csak akkor amikor ég a jármű igaz? -
Amantius
senior tag
Mi a helyzet vitézek, de nagy a csend. Tele a puttonyom, hogy nem tudok játszani (meg a várakozással is, mert sosem kapni olyan kártyát, amilyet szeretnék) így ma megrendeltem az új kártyámat, most már mindegy milyen gyártmányút. Ha megjön, akkor
széjjel fogom bacsúnyán odacsapok az ellennek.
Mostanában volt egy-két nagyobb patch. Van valami újdonság? A kollégáknál is nagy a kuss, az oldal sem jön be. -
zolee0307
őstag
Nem tudjátok esetleg az új patchel nem jönnek vmi akciós dolgok?
-
zolee0307
őstag
Frissítik a gamet, hogy nem megy?
-
vacko
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogyha kiváltom sirius sx12 fegyvert, light assault karakteren, akkor a többi karakteren is feloldódik, így használható?Vagy minden karaktere külön kell megvenni?
Ellőre is köszönöm a választÜdv.
-
aki955
csendes tag
Helló srácok!
Most fogom elkezdeni a játékot és arra lennék kíváncsi melyik szerveren vannak jó magyar klánok? Elsődlegesen NC karaktert kezdenék de a szervert viszont nem tudom hol lenne érdemes. -
Amantius
senior tag
Ma este végre eljutok odáig, hogy játsszak. Erre 4,5 év után, pont most kell megdögleni a GTX 275-ös VGA-nak. Szegény pénztárcám, még nem mertem elmondani neki.
-
PeeterssoN
őstag
Ja! Én is gyúrok hogy jó sokan játszanak! Rajtam keresztül!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
Planetside 2 Recruitment Campaign
Jobb mint az MLM.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Parkside szerszám kibeszélő
- eBay
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- Dacia topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe GARANCIÁS
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Szuper Ritka Gamer Asus Rog Phone 6 Diablo különleges kiadàs!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Aminek örülök, hogy volt köztük 34-es is.
(basszus, több, mint egy hónap) Azonkívül a tudományos magyarázatot ráhagyom a hozzáértőkre.

), de ha pl. veszek egy másik mesterlövész puskát, akkor azon tudom használni azt a távcsövet, amit az alapverzióhoz vásároltam, vagy ahhoz újra minden kiegészítőt egyenként kell megvenni?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)