Hirdetés
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Tervben volt nálam egy Liberator kimaxolás, de direkt csak gyűjtöttem a pontokat, mert tényleg túl erős tud lenni és várható volt a nerf. Csak szerintem ebben a játékban nehéz egy jó balanszt elérni, mert egy nagyon nagy csatában egy felénk érkező Liberatort eddig is letudtunk szedni az égről 10mp alatt.... Na még megvárom a Valkyre-t is és kiderül hogy mi sül ki a légi csatákból.

-
Loha
veterán
Upcoming Tank and Liberator Changes
Tank reverse speed and acceleration will be made identical to the tanks forward speed and acceleration.
Primary tank turrets will be stabilized.

-
Loha
veterán
8GB elég a játéknak, kikapcsolt virtuális memóriával is.
Procid lesz gyenge nagy csatákban.
Esetleg próbáld ki ezeket a beállításokat:
Graphics: Medium (jobban látni a tracereket), Texture: High, Lighting: Medium, minden más medium kivéve a shadows ami legyen low vagy off (procit is terheli).
A Render Quality 100% (ezt a felbontást szabályozza, amiben az engine renderel), R. distance pedig mehet maxra (6000), mert 2500 körül egyébként is limitálva van. -
aran
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azt kifelejtettem... 8GB RAMom van
-
aran
csendes tag
Hali.
Graphics: High, Texture: High, Lighting: Medium, minden más lowon a Render Quality 93%, R. distance pedig 2000
Így közepes csatákban megvan a 55-65 fps, nagy csatákban pedig 35-45.
videokarim: HD7770, cpu: amd fx 6300, a vinyóm meg egy 5 éves, 320gb-os fos.High/ultra beállításokkal úgy átlag 30 fps megvan nagy csatákban is, de egyértelműen rosszabbul játszok ilyenkor, így az ultra beállítást hanyagolom.
Kérdés: Lenne valami látványos gyorsulás a játékban ha vennék egy SSD-t és arra menne a PS2 (persze az operációs rendszerrel együtt) ?
-
Baldrick
csendes tag
játék 3dsmax -ben [link]
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
A Vanuzilla trailer?

-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
De örökre a tied, ha beteszed az Originedbe, és nem kell hozzá letölteni.
How long will I own the game?
Once you’ve claimed your game, it’s yours to keep! -
Shing
őstag
Nagyon jó kis Planetside videó:
[link]
De van több jó is a csatornáján. -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem baj az, ha betetted Originbe, onnantól örökre a tied, nem kell hozzá letölteni, azt ráérsz később is.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Csak nehogy a planetside rovására menjen

-
Loha
veterán
Ha esetleg vki kicsit szüneteltetné a PS2 -őt,
a BF3 is ingyen beszerezhető június 3-ig. -
Baldrick
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
sokmindentől lehet sajna,
van akinél az UDP flood védelem kikapcsolása segít a routerben (már ha van ilyen opció)
[link]érdemes még elolvasni:
[link]hogyan is múködik a hitreg ps2-ben:
[link]használok egy tcp/ip konfiguráló utilt (optimal setting beállításokban)
[link]van akinek a HPET bekapcsolása (biosban + winben is be kell kapcsolni) segít
[link]
/hitreg nekem rosszabb lett tőle, input lagot nálam nem növelt, így lekapcsoltam vissza/egy kis medic játék
[link] -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha megnyomod a a tabot, akkor az info képernyő jobb alsó sarkában írja, hogy mennyi a pinged. Nekem olyan 60-100 között mozog, connery szerón 220 körül.
-
KillBorn
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ugyan ilyen van nekem is...60-80-as pinggel. Pedig a T32 nem rossz fegyver, elég pontos is, és kicsi a szórása LMG-hez képest. De észrevettem, hogy ilyen van fordítva is.
Sőt többször van olyan is hogy alap NS7PWD-vel úgy leszedtek mint a pinty, én meg örülök, ha lesből le tudok vele szedni vele valakit. -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem mindig azt mondják lagg. Találkozok én is ilyennel, csak lövöm, közbe meg pár lövéssel leszed

Tarts egy kis pihit, most jó az idő

-
PeeterssoN
őstag
Kezdem megutálni a játékot! Mitől van az, hogy már majdnem egy tárat beleeresztek T bull 32vel a heavybe és a kék csík fele hiányzik neki? 5 szintű, alap nc fegyó, semmije nincs bekapcsolva, implantja sincs. Nekem meg full nanite és még fél tár sem kell leszed. WTF?
Tucatszor megtörtént ilyen eset. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Kàr. Köszi!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen!
-
jonnyjoker01
veterán
Dupla XP hétvége csak membershipeseknek van?

-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát, nem sokára kiderül hogy tényleg olyan hülyeség-e mint amilyennek hangzik.

-
Shing
őstag
Ma jön egy új frissítés:
[link] -
Lacsu
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva találtam egy olyan kezdeményezést, hogy összegezve lesz egy lista minden Magyar outfitről, minden szerveren. Ez esetleg elkészült?
-
Voluman
csendes tag
Cobalton magyar Vanu outfit [BIKA] The Black Bulls
-
Cancer
senior tag
Múltkor a 9 Amp Station birtoklásért 10.000XP járt!

Cobalton ismerték Vanu outfitet, ahová be lehetne csatlakozni? 14-és szinten vagyok. Inkább supportban erős szerelő.
-
Baldrick
csendes tag
masszív biolab csata alert győzelemért
valami huszonakárhány százalékkal be is húztuk
[link] -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Jobban kiismerhető lesz egy adott frakció, ha magán tapasztalja meg gyengeségeit illetve előnyeit. - ott a pont.

-
PeeterssoN
őstag
De van azért értelme.
Mikor melyik frakció van toppon - azzal játszik!
Igy pl alertek idején több xp-t hoz a konyhára...
Soha nem lehet tudni melyik frakció karaktere lesz épp OP.
Így felkészültebben tud játszani, több sikerélmény éri, változatosabb a játék. Jobban kiismerhető lesz egy adott frakció, ha magán tapasztalja meg gyengeségeit illetve előnyeit. Bár meg lehet ezt tenni úgy is, hogy más más szerón van más más frakciójú karaktere. -
-
Shing
őstag
Én nem tudom, hogy ti hogy tudtok más frakciót kipróbálni. Én elköteleztem magam a TR mellett és nem is fogok saját magam ellen harcolni!
Plusz ilyenkor a cert pont csak az új kariba megy nem? Semmi értelme, így is olyan lassú a fejlődés nemhogy még 3 karakterrel... -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mintha arra emlékeznék, hogy csak egy frakció lehet szerverenként...
-
törölt tag
Eddig nem úgy volt hogy 1 szerverre csak 1 frakciójú karaktert csinálhatsz?

-
Baldrick
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
orion?

-
jonnyjoker01
veterán
40 kill és meg van az elsõ auraxian medálom
Röstellem magam, hogy nem sikerült még ma megszereznem
Tipp melyik fegyver! (Vanu) -
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ceresen ez alapján nekem úgy tűnik, inkább TR uralom van.

-
crey
addikt
válasz
csilisz
üzenetére
Adjanak. Csak megjegyezem, hogy undorító az, hogy 30-35%-al többet fizetek PSG userként a membershipért, nálunk 500 SC nem $5 hanem €5, nekünk nincsenek egyedi camok, vagy egyedi cuccok, nincs all access membership.
Mert az nekem, mint európai felhasználónak nem jár, az megint megmarad az amerikai usereknek (mint sok más cégnél is).
De tök jó. Kapok egy hyperboostot.

Szerintem szép lassan én is lemondom a membershipet. A SOE meg tehet egy szivességet.

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez a baj, hogy én szeretnék rambózni, itt Cobalton szoktam is jó sokat, megyek combat medicként aztán ember legyen a talpán aki megállít, de már unom a Vanu-t

-
törölt tag
Melyik szerveren érdemes NC-t kezdeni?Cobalton már van egy Vanu-s karim, de...
-
crey
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ne sírjon a szád, van all accesed, meg Player Studiod...

-
crey
addikt
"Thank you for patience during the recent downtimes – we have a special gift for all our Pro7 gamers!
From today until Sunday, play Planetside 2 to receive a FREE 3 day Hyper Boost!"
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
A batban annyit módosítottam, hogy nem kitörli a 64 biteset, hanem csak átnevezi és csináltam egy másik batot ami mindent visszacsinál. (minden egyes indításkor újra leszedte az exéket, ami kb 100 mb) Kiteszem ide, hátha más is hasznát veszi:
@echo off
rem Belépés a játék mappájába:
cd /D "D:\Games\Steam\SteamApps\Common\Planetside 2\"
rem Launcher indítása, majd 10 másodperc várakozás:
start LaunchPad.exe
TIMEOUT /T 10
rem A 64bites exe átnevezése:
rename PlanetSide2_x64.exe PlanetSide2_x868.exe
rem A 32bites exe átnevezése 64bitesre:
rename PlanetSide2_x86.exe PlanetSide2_x64.exe
rem A 64bites exe átnevezése 32bitesre:
rename PlanetSide2_x868.exe PlanetSide2_x86.exeVisszaállító bat:
cd /D "D:\Games\Steam\SteamApps\Common\Planetside 2\"
rem A 32bites exe átnevezése:
rename PlanetSide2_x64.exe PlanetSide2_x868.exe
rem A 64bites exe átnevezése az igazi 64bitesre:
rename PlanetSide2_x86.exe PlanetSide2_x64.exe
rem A 32bites exe átnevezése az igazi 32bitesre:
rename PlanetSide2_x868.exe PlanetSide2_x86.exe -
Baldrick
csendes tag
valami másra számítottam
[link]
néha nagyokat lehet röhögni ezen a játékon
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ja igen, az a sor így legyen.
start LaunchPad.exe -
jonnyjoker01
veterán
-
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem 8.1 win van, de nekem sincs ilyen dll.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na hát ha így működik, akkor amíg nem lesz rá más lehetne írni egy bat fájlt, hogy ne legyen olyan macerás. Valahogy így?
@echo off
rem Belépés a játék mappájába:
cd /D "D:\Games\Planetside2\"
rem Launcher indítása, majd 4 másodperc várakozás:
LaunchPad.exe
TIMEOUT /T 4
rem A 64bites exe törlése:
del /f /q PlanetSide2_x64.exe
rem A 32bites exe átnevezése 64bitesre:
rename PlanetSide2_x86.exe PlanetSide2_x64.exeAztán lehet a play-re nyomni.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A linken azt írják, hogy 8-8.1 migráció okozza a hiányukat. Én tiszta telepítéssel tettem fel egyből a 8.1-et és nálam sincs EXT-MS-WIN-NTUSER-UICONTEXT-EXT-L1-1-0.DLL fájl. 7esen pedig downlevel mappa sincs, tehát max olyan tud segíteni akinek sima 8-asa van. Ilyet sokkal gyorsabban fogsz találni ha itt kéred Windows 8 / 8.1
Viszont tovább olvasva a linkeden a 3. oldalon azt írja valaki, hogy ő nem találta sima 8ason sem "today I asked a friend his computer (with Windows 8 Single Language 64 Bits) and I didn't find the **** DLLs" ami elég érdekes.
Ugyanazon az oldalon egy másik is ezt írja, hogy a programok amik igénylik működnek ugyan, de tényleg nincs meg a 8asban sem, szóval nem lehet átmásolni:
1) Good: I Made a Virtual Machine with Windows 8 Pro 64 Bits and I installed the 3DS Max 2014, it works perfectly.
2) Bad: That Virtual Computer doesn't have the *** DLLs...Az utolsó hozzászólás:
Sorry, I haven't found a solution.
Even Windows 8.1 Update doesn't fix this.
Microsoft said that this is by design in Windows 8.1, so there's no help expected. The solution they suggested was that the application should be recompiled with correct libraries but they didn't reveal me what libraries should be used ...
Más szóval planetside-ot (legalábbis a 64bites exéjét) kellene (tovább) frissíteniük, hogy kompatibilis legyen az új rendszerrel is. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem 700+ gb adatom van. Ezt nem tudom sehova se lementeni. Amúgy kipróbáltam ezt a trükköt, hogy átnevezem az exéket (rájöttem, hogy meg kell előbb nyitni a launchert
) és így működik de macerás. Azt a dllt keresse már meg valaki legyen oly szíves, amit 1-2 hsz-szel előbb írtam. -
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ubuntuval ki tudod menteni a fontos adataidat bármilyen tárhelyre.
Van egy try üzemmód ami nem telepít csak használatot biztosít.
Majd kimentés után mehet a win ujrarakás formatálás... stb
Én is igy mentettem meg 100gb fényképet videót mikor beszart a winem. -
jonnyjoker01
veterán
Ezt találtam még. Nem tudná valaki feltölteni valahova azt a bizonyos EXT-MS-WIN-NTUSER-UICONTEXT-EXT-L1-1-0.DLL -t ? Windows/SysWow64/downlevel mappában található meg. Neten nem találtam meg ezt a dll-t. Sokat segítenétek vele.

-
jonnyjoker01
veterán
Nem működik úgy sem. Launcher ahogy bejön leellenőrzi az exéket és újra letölti őket.
msvcr100_clr0400.dll-t sikerült linuxon keresztül törölnöm és áthelyeztem az újat, de így sem működik sajnos.
Reményveszett dolog ez. Újratelepíteni nem akarok, nem tudom lementeni a winchesteren levő adatokat.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
... olyat próbáltál, hogy a PlanetSide2_x86.exe-t átnevezed PlanetSide2_x64.exe-re és fordítva? Elvileg minden indításkor meg kell majd csinálni ha így működik.
killer095:
A játéknak proci kell... de nagyon. Ha FullHD-Ultra a cél, akkor erős videokártya sem árt. De próbáld ki nyugodtan, nekem eléggé korlátol a proci, mégis vígan eljátszogatok. -
zolee0307
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vmi nálad nem nagyon jó. Újratelepítést/validate-et próbáltad?
-
killer095
őstag
Sziasztok a játék inkább CPU vagy GPU intenzív?
FX6300 elég alá? -
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát megpróbáltam okoskodni, de visszaolvastam és gyakorlatilag mindent megpróbáltál amit tanácsolni szerettem volna. Azért itt van:
Valami 32/64bites dll keveredés van az fix... Szerezz be (remélem jól fogalmaztam
) valami új játékot ami tuti, hogy frissítené a DirectX-t. Pl. Battlefield 4... aránylag új és DX11.1-es... szerintem tuti újrarakna egy csomó dll-t.
Vagy próbáld meg a Visual C++ és .NET-eket még1x letörölni és ha eddig windows update-n keresztül telepítetted újra, akkor most inkább manuálisan töltsd le. Vagy fordítva. -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Bocsánatkérés az All in one access körüli töketlenkedés miatt.
-
Loha
veterán
Most hétvégén dupla XP mindenkinek!
PlanetSide 2 – Double XP from Friday, May 2, 12:01am PDT to Sunday, May 4, 11:59pm PDT -
jonnyjoker01
veterán
Ha valaki esetleg még próbál segíteni nekem akkor itt megteheti. Köszönöm.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A vírusirtód nem blokkolja a játék 64es exe-jét?
-
jonnyjoker01
veterán
Kérem szépen letelepítette a DirectX-et de még mindig 0xc00007b error miatt nem indul.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És akkor itt jön a kbszott nagy tévedés: azt hittem, fent van a gépen, mert a steam azt írta ki ("játék telepítve a számítógépre"). Rámentem, h play és máris töltötte le a 8,valahány gigát.
Amikor elindítottam kiírta h installing direct x de leállt a gép még mielőtt befejezte volna (wtf) és nem volt már kedvem ezzel foglalkozni. Majd holnap írok, sikerült-e! 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Még nem, mivel "A hiba az ön készülékében van". De látom, hogy van aki elindította a Warthundert, és utána működött. Még egyszer megpróbálom.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen irtad, bocs nem emlékeztem.
PS2 supporttól kértél már segitséget? -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ja

-
zolee0307
őstag
Nekem úgy mnet, hogy úmikor újraraktam a wint-t akor feltelpítettem a PS2-őt, meg a warthundert is, de nem indítottam el. Majd akartam játszani a PS2-vel és dobálta ezt a hibaüzit. Utána játszottam a warthunderrel és akkor első indításkor frissítette a directx-t, utána már ment a PS2-is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

NS7-PDW ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)