Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Feltöltöttem a tegnap este készült videót, mikor Creever elég furcsán, seggen csúszva szánkózva ment végig a pályán.
[link]szerk: a videó vége stílusosan sikerült valjjuk be.

-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ácsi, itt nem a kód/bón a probléma. Szóval egészen addig, amíg nem accountot árusitasz, a steames játékok miért ne mehetnének?
-
danih
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Én pl. nem foglalkozom virtuális pénzzel, itemekkel, game cardokkal ilyesmivel, csak szoftverrel, főként mert előbbiek sok helyen tiltottak, és ezekkel kapcsolatban van a legtöbb visszaélés (más kérdés hogy hozzáférésem sincs ezekhez hála istennek
). Attól, hogy előbbiek tiltva vannak, nem azt jelenti, hogy a szoftverek maguk is tiltva volnának... -
PeeterssoN
őstag
Akkor az összes steames játék árúsítása is befejeződik, illetve a PH! oldalán futó játék sorsolda is befejeződik, szoftverek árusítása befejeződik.
Csak azért mert műpénzt veszek amin vegyük úgy, és szó szerint is kiegészítőket veszek a játékomhoz?
Akkor a dlc-kről már ne is beszéljünk.
Szerintem eme szabályzatot át kéne gondolni illetve írni/fogalmazni módosítani, mert könnyen és gyorsan nagyon sok 'termék fog lekerülni' a HA polcairól. -
crey
addikt
válasz
üzenetére
1000 vagy 2000 Ft-2500 Ft-ért mentek eddig, azért ne vegyél drágábbat.
Viszont srácok, úgy tűnik hogy ezentúl nem lehet majd kuponokat a Hardveraprón értékesíteni, ugyanis virtuális tárgyakat és bizonyos esetekben pénzt aktíválnak... Ami viszont tiltott a szabályok szerint

-
törölt tag
nvidia kártyákhoz kapott kupon mennyit érhet?
ilyen leírás találtam:
"2500 Station Cash-nek megfelelő értékű Gear Up csomag, amiben exkluzív fegyver, valamint 7 napig járó előnyök rejlenek (XP boost, Resource Boost, stb...)"vga vásárlás előtt állok, és ha pénzt lehet csinálni a kapott kuponból, akkor drágább vga-t vennék.
-
Ghery88
csendes tag
Tényleg! Hányan ismeritek a játék háttértörténetét? Ha valaki már olvasta az angol verziót annak azért, aki még nem, annak pedig duplán érdemes elolvasni ezt a tömörített és illően komoly verziót:
http://www.magyarplanetside2.eu/leirasok/alapok/birodalmak/64-birodalmak -
zolee0307
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Lehet

Multkor én is furcsáltam miért halok meg hamar, aztán úgy vettem észre, hogy kivette a játék a nanowave armort. Mondjuk nálam csak egyszer fordult eddig elő.
-
Ghery88
csendes tag
Egyelőre nagyjából sehogy, hacsak az akciókat nem nézzük. Volt egy karácsony előtt és most, kb. két hete. (2-3x szorzó volt a megvett SC-n.) Illetve nézz körül a SOE háza táján, mert néha lehet ingyen SC-hez jutni pusztán azzal, hogy regisztrálsz más játékokra. Anno az outfit az így szerzett 170 SC-ből tervezett egyenruhát venni, de ez már másik történet.

Egyébként szerintem fölösleges pusztán SC-t venni, sokkal jobban megéri a tagság - már ha épp rendesen mennek a szerverek és nem forr az agyvized, mint itt valakinek.

-
Ghery88
csendes tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Igen. Általában a rejtélyes, dokumentálatlan 30-40 megás frissítések után. Kiveszi a fejlesztéseket suit, a preformance és utility slotokból. Elég bosszantó a kritikus pillanatban szembesülni azzal, hogy igazából nincs is pajzsom a Vanguardra...
Jó tanács: minden csomag után ellenőrizd az összes loadoutot, hogy ne érjen meglepetés!
-
danih
veterán
Hol lehet olcsón SC-hez jutni? Itt nálunk a kuponokhoz tárgyak járnak, nem SC

-
Wannabeapro
tag
Most frissült annak ellenére, hogy volt ékezetes benne szóval valószínűleg javították, de azért biztos ami biztos átírom inkább. Köszi a tippet

+ Nálatok előszokott az fordulni, hogy random eltűnik a suit slotból a cucc amit beraktatok ? (lehet, hogy ez is az ékezetes betű miatt)
-
Blue@X
senior tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
A játék nem kezeli jól az ékezetes karaktereket a loadout elnevezésekben (ha még nem javították), ilyenkor nem frissül a players oldal.
-
crey
addikt
válasz
MR.mxyzptlk
üzenetére
Azért kezd elgurulni a gyógyszerem, hogy a játék időm felét azzal töltöm, hogy szívok a bugokkal, fagyásokkal, kifagyogatok deploy közben, az alarm vége előtt 20 mp-el, szerver maintanance-re várok örökké, és ráadásul fizetek is érte én hülye

Ha nem lenne membershippem, lehet hogy nem kapnék agyvérzést ilyenkor, de így picit idegesít - ja és persze a kieső időt nem írják jóvá sehogy...

szerk.: Időközben beindult.
-
Amantius
senior tag
Ma többször is, gond nélkül beléptem. Most is.
-
Dr. Romano
veterán
A launcher valami hibát dob és nem lehet csatlakozni. Nálatok is?
Nem baj, addig legalább megyek és nyomok egy shift+del-t a létrejött több ezer tmp fájlnak...
crey
Akkor itt a válasz mindkettőnk kérdésére
-
Amantius
senior tag
Sajnos az imént egy kicsit szétcsűrte a játékot egy cheater. Eddig még nem találkoztam ilyen büdös gyökérrel. Remélem hamar eltakarítják ezt a tetvet.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Sok esetben akkor sem frissül a statod ha ékezetes karakter van a loadoutod elnevezésében, ezt azért vedd figyelembe, bár a mostani esett az tényleg SOE probléma...
-
Ghery88
csendes tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Igen, kéne,de... Az NC-s karakterem múlt hét szerda óta nem frissül. Szóltak is a SOE-nek a fórumon, erre ők annyit mondtak, hogy "a Players még béta, legyetek türelemmel."
Szóval várunk a friss infókra, mert addig az outfitpoints oldala sem frissül, pedig kezdünk nagyon kíváncsiak lenni, hogy fest a csapatunk a tagrendezés után. (Páran jöttek, páran mennek, mert semmi hír felőlük hetek óta.)
És akkor már itt is reklámozok egy kicsit. (Tudom, van, aki már unja.
) Az aláírásomban található oldalt a teljes hazai Planetside közösségnek szánjuk, ahol hamarosan minden leírás és egyéb hasznos tudnivaló mellett nemcsak napra kész hírekkel szolgálunk (természetesen mindezt színvonalasan lefordítva vagy a nulláról megírva), hanem egy olyan felületet is biztosítunk, ahol a játékosok infókat oszthatnak meg magukról, saját fórumot kreálhatnak a klánjuknak és egymással is beszélgethetnek.Természetesen a közérdekű infók böngészéséhez nem kell regisztrálni és minden, amit találtok szabadon felhasználható! Ha pedig kérdésetek lenne az oldallal vagy valami játéktechnikai dologgal kapcsolatban, küldjetek üzenet nekem itt, vagy egy mailt a magyarplanetside2(kukac)gmail(pont)com-ra!

Szerk. Hehe, látom azért már jártatok nálunk! Gyertek minél többször, a hétvégére meglesz az összes jármű részletes leírása.
-
Wannabeapro
tag
Planetside2 Players-en a profilomnak automatikusan updatelni kéne ?
Mert ezt írja:
LAST UPDATED: MAR 4 2013 5:42:06 PM. És ahogy nézem másoknak gyakrabban updateli. -
Creever
csendes tag
Ha esetleg sokat állna a szerver, itt megtudtok róla győződni hogy megy-e
Már csak egy Jó domain kéne neki 
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Nem, nem tudtam én sem!
Amúgy ajánlom ezt az oldalt birodalomtól és szervertől függetlenül.
[link](feltöltés alatt)
-
Wannabeapro
tag
Ti betudtok loggolni ? Mert nekem 15%-nál megáll a betöltés
-
danih
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Igen, igaz engem annyira nem zavar, mert én ha futok, nem a lövöldözéssel vagyok elfoglalva - mindegy mekkora

Tippem az, hogy a tágulás-feedback megmarad, de valószínűleg a zizegést lejjebb veszik. -
PeeterssoN
őstag

Simán kézben a fegyó se célzás se repülés se lövés!
Csak futok és úgy csinál mint a méhek üzenetküldő seggtáncát járná! -
danih
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem feltétlenül a jobbkattra gondoltam mint célzásra. Inkább nem fussá amikó lősz, talán így jobb

-
Amantius
senior tag
A shoti "célkeresztje", a valamelyik utolsó patch óta tágul így rángatózva, a futáskor. Szerintem ennél a fegyvernél nem kellene. Eleiete engem is zavart.
-
akela91
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Pedig most játszottam fél órája, és most is ilyen volt. Csak shotival van ez nálam.
-
akela91
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ez így van a rendes szerón is...
(shotinál) -
Creever
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ez elvileg végleges, bárki be tud szálni tesztelni, de csak US accal lehet használni.
-
crey
addikt
pontosan ez történt.
Igazából a TR nyomult előre, de voltak kisebb vanu squadok, amik szépen sorban visszafoglaltak mindent - 6-10 fősen, okosan és gyorsan mozogva.NEm is értem, ilyenkor mit szoktak bénázni, leállnak egy területen, ahol álló háborúba kevereden az ellenféllel, ami vég nélküli, és talán egy fél óra alatt be lehet venni az adott helyet. Ahelyett, hogy hagynák a nyavajába, ott max egy kis squad maradna lefoglalni őket, mindenki más mehetne gyorsan területet foglalni. Ilyenkor a platoon leaderek felelőssége is, hogy vezessék a platoonokat, meg mondjuk a játékosoké is, hogy kövessék a parancsot...
-
danih
veterán
Bazmeg háromszor fagyott ma szét, 7 perc múlva alert end, hagyom a picsába, nagyon felhúztam magam
-
RichieTri
senior tag
Elvileg volt ma szero leállás.
csináltak vmit?GU5 óta nekem is rendszeresen fagy a játék...főleg mikor kilépnék akkor. Mondjuk akkor már legalább nem bosszantó.
Viszont volt és néha még most is van olyan problémám(GU5 óta), hogy mikor ingame belépek a voice/chat menübe ott kifagy, de keményen.GU6-l annyi változott, hogy ha kifagy akkor legalább feladatkezelővel be tudom zárni.
-
danih
veterán
Ceresi Vanuk, nyomás Indarside-ra, még egy óra van az alertből!
-
Shing
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Úgy látszik ilyen technikai oldalról még mindig le van kakilva a játék. Amikor bezárjuk a játékot még mindig van hibaüzenet? Optimalizálásról nem is merek kérdezgetni...
-
Dr. Romano
veterán
Rég voltam fent, gondoltam meglesem mi a helyzet. Töltött egy vagon frissítést, de ezt még a mai napig nem sikerült meghegeszteniük?

-
Creever
csendes tag
Public test servert indítottak, ha valaki úgy érzi, akkor itt talál több infót
Csak US acc-al lehet használni

-
crey
addikt
Hah, végre egy Vanu diadal...

-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Jó, de nálatok "egy kisebb platoon" legalább 13 squadot jelent

-
-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Ceres nagyon felborult populáció szempontjából NC felé, amit sajnos nehéz kompenzálni...

-
zolee0307
őstag
válasz
Amantius
üzenetére
Én is remélem, hogy a fagyások végleg megszűntek. Nekem inkább a reset gomb működött sokat

Wannabeapro: Nem rossz ez, meg a ribbon is jó, elég jól adják az xp-t. Ami tetszett, hogy nem tudtam átjutni amerishre alertezni, csak a várólistán voltam, de így is megadta az xp-t (remélem nem bug.)
-
Wannabeapro
tag
Izgalmas ez az alert cucc és eddig NC nyeri az Alerteket Ceresen
(legalábbis amikor én fent vagyok) -
zolee0307
őstag
Én úgy látom, hogy azért a kifagyásokat sikerült megoldaniuk, mert ma feltűnt, hogy egyszer sem fagyott ki a játék.
-
crey
addikt
nem, az a baj, amikor primetimeban budosnemműködikésjavítják.

Amúgy azt vettem észre, hogy minden ilyen nagyobb várható szívás előtt belöknek egy double XP weekendet (így volt ez anno a g04-nél is), hogy csitítsák a parasztfelkelést.

Loha: ekkora cégek esetén, már nem beszélünk szigorúan vett 8-16-ig tartó "munkaidőről".
Amúgy van egy pár fejlesztő ismerősöm, soha egyet nem láttam még, aki normál műszakban dolgozott volna

Egy Cryteknek szerinted hány irodája és fejlesztője van világszerte?
- és akkor egy SOE még talán picit nagyobb vállalkozás is. -
Loha
veterán
-9 óra időeltolódás miatt kb. pont az EU-s szerverek csúcsidejében van a fejlesztők munkaideje, de így is túlórázniuk kellett, hogy megoldódjon a probléma, szóval biztosan nem kedvetelésből csinálták.
RichieTri: Nekem tetszik, hogy ennyi patch jön a játékhoz, mert ebből is érződik, hogy folyamatosan foglalkoznak vele, és ha vmit nagyon elrontottak, nem heteket vagy hónapokat kell várni, hogy javítsák. A szerver leállás bosszantó, de én még így elég magasnak érzem a szerverek rendelkezésre állásást.
-
RichieTri
senior tag
végül már minden nap lesz egy 2-3 órás server heggesztés.
k@pd be SOE! -
Wannabeapro
tag
Nem kellemes ez a leállás, de hát ha valamit elrontottak, akkor azt meg kell csinálni és jó munkához idő kell.
Unalmamban regisztráltam amerikai szerveren ( watersonra ). Lehet, hogy csak nagy mázlim volt, de azon a szerveren még a BR40+os játékosok is agyatlanul rohangáltak...
-
crey
addikt
na megy azért a hisztéria az EU játékosoktól... tényleg ekkora marhaságot... EU Primetime időszakban lekapcsolni az EU szervereket

-
crey
addikt
Creeveré az érdem a találatért, de ezen becsokiztunk

Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig én már regisztráltam.
Ha crey egyszer tényleg nekiáll regisztrálni a csapatotokat nálunk, el ne felejtsétek felhasználni!

miért neked nem szokott?

Miért nem akkor nem működik, amikor nem akarok játszani?
egész délután erroral kidobott 
??? Nekem több mint 1 hónap óta.

Egy kisebb platoonnal az utolsó percekben foglaltunk el egy vanu bázist, aztán volt egy jó kis küzdelem, hogy megtartsuk bár már úgyse lett volna idő visszafoglalni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)