Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
Egy perce jelent meg egy újabb bejegyzés.
"We apologize for the downtime. We have all hands working around the clock to resolve the issue. We understand how much of an inconvenience this is, and are trying our hardest to get it sorted as quickly as possible. Our only goal right now is to have you guys back in game blowing up snowmen (and each other) as quickly as possible.
Thanks for your patience."
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
"do you know for how long ? I wanna kill snowmen..." kérdésre a PS2 EU oldalán az alábbi választ adták:
"Actually we dont know how long it will take. Seems to be that SOE is looking to find the problem with the server crashes. This is all we know for the moment." Ez 6 perce jelent meg a falon....
Szóval esélyes, hogy ma este sem lesz game. És megint EU primetime....

"majdnem az elejetol jatszottam a ps2-vel..." - tavaly novemberben telepítettük mi is fel még a bétát.... Kezdek morci lenni. Főleg hogy az első hónapot leszámítva végig aktív member voltam.
-
RichieTri
senior tag
majdnem az elejetol jatszottam a ps2-vel...
mikor par honap mulva elkezdtek patchelgetni orrba-szajba a jatekot meg bizakodo voltam, hogy "torodnek"vele.
aztan mikor fel ev mulva is ott tartottak ahol elkezdtek hiaba a nagy szerelem es tobb szaz ora jatekido. meguntam/kiabrandultam.
pont az ilyenek miatt -
crey
addikt
Oh, come on!

PlanetSide 2 Europe
All severs will be down while we investigate a server crash issue. Thank you for your patience. -
Loha
veterán
Azt a részét nem értem, hogy ha ugyan az a build van a teszt szerveren is mint ami most kiment live-ra, akkor a teszt szerveren miért nincs semmi gond? Ha pedig a teszt szerveren még egy korábbi build van, akkor miért nem tolták ki először oda, aztán ha ott minden ok, mehet live-ra...
-
crey
addikt
Újfent nem értem, hogy a SOE miért nem képes az updateket eltolva, akár két műszakban lezongorázni.
Rendszeres, hogy amíg NA reggel 9:30-kor kap updatet, mert akkor kezdik a műszakot Kaliforniában, addig az nekünk már du. 5 órát jelent, és mire végeznek, nekünk pont belelóg a primetime-ba. De ráadásul mindig van valami gigszer, most meg pláne borult minden.22:30-kor eljutottak oda, hogy a server crash miatt az összes szervert leállították, és az újraindulásnak az ETA-ját N/A-ra módosították.
Zsír. még jó, hogy nem volt boostom aktiválva.

-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Minden AV fegyver sebzését levették, de kompenzálták resistancel. Szal -legtöbb- járművek elleni sebzés maradt közel ugyanaz. Azért csak közel, mert a kerekítési hibákból van némi változás, pl harasser vulcannal eddig csak extended maggel lehetett közelről 1 clippel szétlőni MBTt, mostmár alap clippel is megy, de csak 10 men belül
A változások drasztikusnak tűnnek, de valójában nem azok, csak SOE megint hülye, és nem közli a resistance értékeket.
-
zolee0307
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Köszi. Anno a haymakerrel jól ment, mondom kiveszem a barrage-t, hogy legyen egy shoti középtávra, a haymakert meg közelre beraknám. Csak most valahogy nem megy a barragel.
Az asc medicnel tényleg jó lehet. Mondjuk ha van fedezék akkor jó, mert van idő regenerálódni.
De most újra kell egy kicsit tanulni a játékot így, hogy könnyebben sebződök.
-
RichieTri
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
a haymaker elvileg nagyon kozelharcra van. nagyobb is a szorasa, de nagyobb a tar es picit lassabb a reload.
nekem nem tetszett.
a barrage szorasa joval szukebb ezert nagyobb tavolsagra is hatasos.a reload is gyorsabb. bar kevesebb toltennyel.
nekem a barrage nagyon bevalt.az ASC-t en csak medicnel hasznaltam. mivel ott a hp-t ugyis tudod tolteni magadnak. az ASC-tol meg nagyon hamar regeneralodik a shield ezert baromi gyorsan csatasorba tudsz allni ha esetleg leserultel volna.
sztem az ASC a tipikus hit and run cucc... -
zolee0307
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Köszi. Ha visszajön a cert akkor la-nál kipróbálom a flak armort. Egyébként az advanced shield capacitort próbálgatom.
Viszont ami gáz, hogy mostmár nagyon hamar kifekszek, az ellennél viszont ezt nem veszem észre.
At Fa1 Barrage gyengébb, mint a haymaker? Mert leírás alapján a barrage jobb.
-
RichieTri
senior tag
-
zolee0307
őstag
Szia! Én a milleren a CCHU outfitben vagyok, mi terranok vagyunk. Ha érdekel kereshetsz itt. Ill. a cobalton vannak magyarok nc-vel, akikhez átszoktunk menni játszani, ők a new magyarok (PSHU az outfit tagük).
Srácok!
A nanowave armor certeket visszakapjuk? Helyette mit lesz érdemes használni?
Ahogy látom a patchben sok mindent gyengítettek, a linxet is? Pedig egyik kedvenc fegyóm volt.
-
Creever
csendes tag
nem lesz double XP?
viszont lesz cuki hóember 
-
ats123
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon jó a PlanetSide 2, bele nyomtam már több száz órát, de nagyon hiányoznak a magyar játékosok, akikkel lehetne esetleg beszélni és együttműködni.Jelenleg itt vagyok:
Ceres-en : New Conglomerate – BR36 karakterem
(Sniper, Medic, Engineer, Reaver)Most viszont váltanék szerver, hogy olyan helye menjek, ahol több magyar van.
Keresném
- Ceres, Cobalt, Miller szerveren, hogy hányan és mikor játszanak lehetőleg New Conglomerate (NC) -vel.
- Esetleg milyen magyar Outfit-ek vannakTaláltam egy SG fórumos táblázatot a felhasználókról, de alig van benne NC játékos.
Ennél biztos több van. -
hipó
tag
Na, alakul a játék. Bár az utóbbi időben kevesebbet játszottam vele, de nem futottam bele olyan sok bugba, mint a teljesítménynövelő patch után.
A grafikát meg végül levettem low-ra, úgy játszom. Hiába gyorsult sokat a játék, a komoly csatákban, meg repülésnél pont a kritikus helyzetekben akadt be egy-egy pillanatra. Most a legnagyobb csatákban is megvan a 40+ fps, ennél több nem is kell! : )
-
Shing
őstag
Jó hosszú a legújabb patch lista:
[link]Én este megyek bevetésre, kíváncsi vagyok h fog futni Esamir-on, most már kb. meglesz a 40-60FPS.

-
crey
addikt
a mai pachnek köszönhetően játszhatatlanná vált a game. 3 percenként kifagyok, és kidob az asztalra. Gratulálok megint, egy hotfix ami szétbarmol valamit.
-
Loha
veterán
-
vaakuum
addikt
Azt jól érzékelem, hogy az NS fegyverek szórása sokkal kisebb gyakorlatilag minden kategóriában, mint pl. a vanu vagy a terran oldalon?
Eredetileg a heavynél tűnt fel az NS 15M, mert annyira sokszor lőtek ki vele, hoyg kíváncsiságból megnéztem a Training pályán. Meglepően jó szórást produkált hasonló konfigok esetén még nagy távolságból is. DE kb ugyan ezt gondolnám az ns11 esetében is. -
vaakuum
addikt
Akkor mit lehet csinálni, ha egy túlterhelt generátort visszalassítanak, és utána egyszerűen nem engedi újra a túlterhelését??? Mindeközben a foglalási pont visszaszámlálás még nem megy, hogy reménykedni lehessen a nullára érése utáni újabb próbálkozási lehetőségben...
-
vaakuum
addikt
Instant action ledob olyan területre, ahol senki...sem ellenség, sem saját csapattárs nincs...miközben két helyen villog a térkép a harcoktól. Persze jó távol, hogy 5 perc alatt se lehessen gyalog elérni...alapanyagom meg nincs.
-
Loha
veterán
Itt vannak a szerverek aktuális IP címei:
Miller: 69.174.194.165
Cobalt: 69.174.194.165
Ceres: 69.174.194.168
Woodman: 69.174.194.168
Mattherson: 199.108.194.38
PTS: 199.108.194.36parancssorból pl.: ping 69.174.194.165 -t
-
crey
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Még akár ki is telhet. Bár pl. Creever is úgy járt vele, hogy vett egy vadi új routert, és akad, laggolt, lesobta a szerverről.
Ha direktben játszott, semmi baj nem volt.Nekem 120/10 Mbit van, nem jellemző a magas ping sem. Érdemes lenne nektek is letesztelni direktben modemre kötve.
-
vaakuum
addikt
A későbbiekben lesz esetleg remény arra, hoyg a ping problémáim javuljanak? Nagyon úgy tűnik, hogy komoly késleltetéssel játszok, mert legtöbbször a karakteremmel már fedezékben halok meg, illetve sokszor már ki is vagyok lőve, mire én magam észreveszem a sarkon felbukkanó ellenséget.
-
csilisz
tag
Sziasztok!
Ha a Cobalt szerveren Terran néppel vagytok, és szeretnétek magyarokkal szervezettebben játszani, akkor ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk, az egyetlen TR magyar csapathoz ezen a szerveren! Egyelőre 5-6an vagyunk átlagba 30as szint körül. Elértek privátba, és emailben is. További jó játékot mindenkinek!
csilisz
-
-
vaakuum
addikt
Döbbenet, hogy a védett térbe még mindíg simán berobban a kívül lerakott akna.
Még mindig megpusztulok a vanu aknától akkor is, ha a golyóálló erőtér mögött állok a spawn roomban úgy, hogy tényleg semmim nem lóg ki...Ja, láttam már olyat is, amikor ellenség bedugta a puskacsövet, és úgy lőtt mindenkit halomra... meg MAX-et, ami beboxolt, és agyonütött...
-
crey
addikt
Service Notification: Server login may be temporarily unavailable for three brief 10 minute periods on Thursday 28.11 between the hours of 08:00 and 13:00. If you are already logged into the game, you should not be disconnected during the short downtime windows.
-
Loha
veterán
Nekem is teljesen stabil a játék, még az ALT+TAB -ot is bírja.
Akinek SOE felhasználója van, érdemes lesz figyelni, mert most pénteken lesz a Black Friday, hátha lesz megint 3X SC vásár...

Az új FOV repcsiben nekem nagyon nem jön be, tankoknál belső nézetben még okés, de külsőben túl nagy előnyt jelent a vezetőnek, hogy teljesen körbelátja a tankot.
-
Shing
őstag
Csak abból indultam ki, hogy többen is írják fórumon, hogy crash-el. De akkor lehet, hogy mégsem olyan gyakori, háénnemtudom!
Igen, ez a FoV most olyan hogy tanknak jobb, gyalogosnak rosszabb. Én nem érzem a tankokat olyan erősnek, nem is szoktam velük pár percnél tovább húzni egy nagyobb csatában.
-
crey
addikt
Nem tudom, nekem nem crashel, csak ha hosszabb videót próbálok vele felvenni....
Egy problémám van vele. Mégpedig azt, hogy az amúgy is durván erős heavy tankokat még tovább erősíti, hogy ekkora látómezejük van.
Távlövöldözésnek amúgy sem volt sok értelme, max. a sok marha egymást lőtte Crown és Crossroads között. Viszont kisebb eséllyel lopakodhatunk oda egy Harasserrel, anélkül hogy észre vennének, vagy épp egy C4-es LA is könnyebben észrevehető (mind a két harcászati módot előszeretettel használjuk).
-
Shing
őstag
Aha, tavaly karácsony környékén volt 2x exp, sőt emlékeim szerint több hétig is tartott. De lehet, hogy rosszul emlékszek.
A teszt szeróval szerzett xp boost cuccot meddig lehet felhasználni? Lehet, hogy már nekem el is tűnt?
Nincs most fent a rendes játék, csak a teszt szerós...Járműves FoV változtatás nektek, hogy tetszik? Fórumon megy a sírás:
[link]Nekem bejön, jobban rálátni az előtted lévő útra. Repülő járműveknél viszont lehet, hogy tényleg rosszabb.
-
crey
addikt
Hm... Mi ez a nagy csend?

Remélem karácsonykor újra lesz double xp, emlékeim szerint tavaly volt

-
-
Mattyokar
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Engem a héten be se engedett még a duplaxp-s estéken...

FischiPisti: ennek folyománya, hogy lehet, elmaradok tőletek ezen a hétvégén.
Pedig megpróbálnék arra gyúrni, hogy zsebmedikünk hatásos helyettese legyek. -
PeeterssoN
őstag
Azt nem tudom. Ennyire nem mélyülök bele.
Eccer van időm jáccani...és tessék!

Nekem a játékba való jutás is csak 2. nekifutásra sikerült de közben ts-en hallottam, azon röhögnek, hogy nem tudják restartolni a szervert.
Nagy nehezen bejutottam erre 2 perc múlva szerver-restart sikerül.Utána jött a káosz: dupla xp nuku, semmi sem megy normálisan. 5 perc elteltével dupla xp vissza viszonylag normálisan futott, csak kisebb bugok és laggok. Fél óra után meguntam hogy kb meg tudok vacsorázni mire kiszáll a szundiból vagy fegyvert válthatok egy terminálnál. A harcról nem is akarok beszélni. Siralmas volt.

Nem mondom hogy mindenkinél előfordult vagy ennyire rossz lett volna. De páran kiszálltunk a gameből. -
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Mattyokar
üzenetére
Igen, visszatekintve nem vmi jól írtam meg, ebből is látszik a körítés fontosabb mint a tartalom..
Mentségemre szolgáljon, hogy ez év elején volt, akkor még pl engineerek nem tudtak hatástalanítani se, és akkor még proxyra robbantak, nem mozgásra.
Szal mostmár a változásokkal sokkal könnyebb elképzelni, csak sebzés immunitás kell nekik, meg a hatókört kell implementálni és kés is a revamp.
Viszont én megfogadtam, hogy többet fórumsidera nem írok, az emberek lusták arra, hogy átgondolják mit is írsz, mit akarnál kifejezni. "Báránybőrbe bújt farkas vagy, én átlátok az álcán" pff..
Reddit sokkal jobb közösség, bár ottse valami nyitottak az emberek, ha nem a többség észjárásán vagy, akkor megy a downvote.
-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekünk semmi ilyesmi nem volt.... Hülye kérdés, de nektek nem a pictures napos megtelése okozza a lagot?
-
PeeterssoN
őstag
Élvezhetetlen használhatatlan...tényleg másodpercek kérdése és megtörténik az amit elkezdtél. pl. egy terminál megnyitása.
-
crey
addikt
Service Announcement:
All PlanetSide 2 servers will come down at for a brief update.
Start time: 15:00 CET
Estimated downtime: 90 minutes -
hipó
tag
Tegnap sikerült megduplázni a szerdai termést, 920 cert jött össze. Ennek is a fele az utolsó órában, előtte iszonyatos volt a lag, ilyet még nem tapasztaltam soha. Kb 3-4 mp volt a késés. Remélem, többet nem fordul elő, mert a tegnap esti játék a végét leszámítva nem sok örömet okozott.
A másik, ami kezd zavaróvá válni, hogy mindig ugyanaz a warpgate a kiindulási pont a kontinensen, a frakcióm gyengébb mint a többi, és ezért mindig visszavernek bennünket ugyanarra a 4-5 területre, ami már kezd unalmassá válni. Régebben sokkal változatosabb volt a harc.
-
Loha
veterán
Kénytelenek még tovább optimalizálni, ha azt akarják, hogy PS4-en jól fusson, szóval SZVSZ amíg nem jelenik meg PS4-re, jönni fognak még a PU-k.
Fájl változások a tesztszerver patchben.Ha vki szeretne informálódni a szerverek népességéről.
Live szerveren is volt ma egy patch.
Client crash fixes
Client rendering hang fix
Adjustments to shadow quality – added ultra setting -
hipó
tag
Nekem is új rekord jött össze: 2 és fél óra alatt kb 460 cert hyper boost-al, és 30%-os bónusszal, mert olyan nagy volt a túlerő Indaron. Szóval egy kill 500 felett volt, az újraélesztés 300-at ért. Amikor sikerült pár tankot meg sunderert is c4-ezni, pörgött rendesen a számláló! : )
Ma, meg holnap megcélzom a napi 800-at, így összejöhet az 50-es szint. Ha vasárnap is játszom egyet, lesz vagy 3000 certem. Már csak ki kell találnom, mire költsem.Viszont hihetetlenül bugos volt az UI megjelenítése, össze vissza ugráltak az értékek rajta. Legszívesebben hagytam volna a francba az egészet. Csak a cert miatt játszottam vele, remélem, hogy hamar megoldják, mert ez így teljesen lerombolja a játékélményt.
-
crey
addikt
válasz
Mattyokar
üzenetére
Elvileg ha most veszel SC-t, akkor kapsz még mellé 500-at ajándékba.
Loha: ha már így maradna a játék, nekem az is tökéletes lenne... de így, hogy tovább optimalizálják....

Tegnap este egy egész szintnyi XP-t harácsoltam összes (membership + xpboost + dobule XP - egy kill 490 XP Esamiron, Amerishen ha átmentünk volna lehet hogy 550 is lett volna
az örökös XP boost miatt). -
Loha
veterán
Performance Update 2 (PU2) kint van a tesztszerveren.
Rengeteg apróság változott, nekem úgy tűnik most főleg a GPU-ra optimalizálnak.
Vannak apró változások az UI-ban, sokkal jobbak a részecske effektek (már van ultra beállítás is), az általam sem kedvelt elmosást (high grafikán) módosították és más fegyók torkolattüze, nekem eddig nagyon bejön.Updated Freyr Amp Station for testing (Esamir)
Elég durván átalakították a Freyr Amp Station, nekem tetszik.Ja és az összes csak SC-s cuccot (camo, csicsák) már meg lehet venni a teszt szerveren 1 certért.
-
Mattyokar
tag
válasz
FischiPiSti
üzenetére
és rövidebben, mint az előzőt,
és úgy, ahogy itt leírtad, mondjuk először a redundanciáját említve meg, illetve a futárkodás furcsaságát, mert a makiknak egyből csak annyi "jött le", hogy te a sundy elvesztése miatt sírsz. Muhahahaha.
Amúgy szevasztok!ui: az OMFG patch környékén váltottam AMD-ről NVIDIA-ra. Most rosszabb, lagspike lagspike hátán, bár ha smoothing ki van kapcsolva, nem olyan sűrű.
(viszont az AMD kártyákkal és garanciáztatásaikkal majd' 2 évig szívtam, hiába az ország egyik legjobb bótjából vettem)
Nem tudja senki, hogy lesz-e min. dupla SC-s születésnapi/karácsonyi akció, igaz (hámmég tripla)?
Mert az eddigiek igen gyérek számomra (boost/újrakéta nem érdekel, puskák megvannak, stb).
Bár vszeg dupla SC már nem lesz többet
-
crey
addikt
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Hát ezt szépen összeszedted.
- az ötleteket igazán lefordíthatnád, aztán irány a PS2 fórum
(vagy ha gondolod, lefordítom én). -
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Ahogy már mondták ez tipikus szerver lag 200+ fős harcokban, ha átmész másik kontinensre vagy keresel egy nyugisabb helyet akkor sokkal játszhatóbb lesz.
TR claymore használata nagyobb tapasztalatot igényel mint a másik kettő, vmint nem hatékony bizonyos szituációkban ahol a másik kettő igen (ellenség közé vagy menekülés közben szórás), viszont sok helyzetben biztosabban öl mint a másik kettő (ajtófélfa mögé rejtés vagy sötétben) és a nem körkörös robbanás miatt kempelhetsz mögötte. -
vaakuum
addikt
NEkem is nyomdafestéket nem tűrő véleményem van a mai nap után...
Maxet javítom, mutatja, hogy egészuséges...amint abbahagyom a javítást, az élete ismét a felére esik vissza.A pirosak gyalogsági aknája meg egy nagy rakás fos... mégiscsak leírtam.
1) ledobom, erre 90 fokkal elcsavarodva esik le. vagy növényzetben pofára esik. foglalási pontnál nem lehet felrakni semmire, mert mindig az érzékelővel befelé rakja...bezzeg a másik két akna ...
2) berakom mindkettőt az ajtófélfa mellé, és a mex úgy járkál rajta keresztül az ajtónyílás közepén, hogy nem robban be alatta egyik sem. jön egy engi, és szétlövi puskával.szóval nem érzékel, szarul pozicionálható... ereje sincs, és nem is robban....
-
hipó
tag
Hát ma este találkoztam pár buggal: a vanuk kifejlesztették a láthatatlan galaxy-t, a terminálok maguktól elromlanak, a tornyokat az idők végezetéig lehet javítani. Két p*ccsel is találkoztam: az egyik belelőtt a tornyomba, hogy amíg javítom, beszállhasson. Egy másiknak az a szórakozása, hogy a saját csapattársait lövi le, ennek többször is tanúja voltam.
Csak nekem egyértelmű, hogy azt fogom a toronyhoz odaengedni lőni, aki előttem ott volt, javította azt? És ha szétlövik a tornyot amiben ültem, akkor következő körben odaengedem azt aki nekem javított, amíg én lőttem?
Teljesen ismeretlen emberekkel szavak nélkül működik a dolog.
El is ment a kedvem a játéktól, majd holnap a dupla xp miatt! : ) -
FischiPiSti
csendes tag
Tank mine redundáns, C4el ugyanazokat meg lehet csinálni, mint aknákkal, mivel könnyen észrevehető. Ha pedig észrevették 1 lövéssel kitakarítható az egész.Jelenlegi egyetlen szerepe a pizzafutárkodás(mert a nép szerint háromszög alakú pizzáknak tűnik) deployolt buszokra. Az a baj, hogy támadóeszközként kell az észrevehetőség miatt használni, holott védelmi szerepre kéne.
Amit tenniük kéne az az, hogy aknamezőket lehessen lepakolni:
- Több aknát kéne adniuk cert szintenként
- Az aknák legyenek immunisak sebzésre, így az egyetlen mód az aknamező felszedésére az engineer disarm, illetve fullos mineguard jáművel aknaszedés
- Minden akna köré kell egy deploy hatókör, amin belül más robbanóanyagot nem lehet lerakni, így a mezőt kénytelenek kiterjeszteni, és 1-1 aknára futás nem halálos.Az eredmény egy új tool lenne ami "area denial" szerepet töltene be, azaz be lehet védeni egy útvonalat a zerg érkezte előtt ezzel időt nyerve a védekezésre. A lerakott buszokra már nem lesz veszélyes, mivel hiába rakod alá nem tudod felrobbantani, erre a szerepre ott van a C4. Emiatt nem lenne muszáj a buszra mineguardot tenni(enyémen az van, mert aknák veszélyesebbek mint LA C4el), lehetne helyette blokád armort, vagy bármi mást ami hasznosabb.
-
crey
addikt
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Elolvastam... hát nem örülök neki, mert nagyon jó móka. De aminek még ennyire sem örülök, a tank mine-ok erősítése.
Így is túlságosan erősek, főleg hogy C4-ből kell sundererre kettő, és abba se nyekken bele, bezzeg a tank mine...
-
FischiPiSti
csendes tag
Hamarosan nerfelik. Továbbra is lehet majd javítani, de kisebb mértékben.
Composite armort is nerfelik, de sztem nem ez a jó megoldás. A harasseren 100% splash resistance van. Ha nem találod telibe rakétával illetve tank HEAT/HE, akkor zérus sebzést kap, csakúgy mint a tankok és busz esetében. Csakhogy a harasseren nincs olyan vastag páncél, igenis kéne sebezze. Mivel nagy sebességgel mozog, ugrabugrál, nehéz eltalálni. Harasser ellen a legjobb gyógyszer ha mindenki rákoncentrál az a kis ideig amíg ott van, és mindenki lövi. Tankok és heavyk szerepén lehetne javítani a splash sebzéssel, mert ha nem találják telibe olyan mintha ott se lenne.
-
crey
addikt
Menet közben át tudsz ülni, mi úgy nyomjuk.

Igaz ami igaz, kicsit overpowered a Harasser, de nem olyan lehetetlen kilőni.A vanguard pl. két lövésből ki is szed (vagy két lövés+ golyószóró).
Tegnap kétszer robbantunk fel vele, de kinyírtunk 5-6 sunderert, 7-8 tankot, és végtelen mennyiségű gyalogost.
-
hipó
tag
Meg még egy engi hátra aki folyamatosan javít menet közben.
Az utóbbi hetekben figyeltem fel erre a taktikára, 1-1 elleni harcban a lightning-al nem nagyon szoktam kijönni belőle élve, csak ha ki lehet használni a terep adottságait.Remélem, csinálnak vele majd valamit, mert teljesen felborítja az egyensúlyt. Tankkal szinte lehetetlen kilőni, mert villámgyors, és elpucol, ha megsebzik. Mint egy idegesítő szúnyog, ami mindig visszatér. Szerintem az lenne rá a megoldás, ha kivennék a lehetőséget, hogy az engi menet közben javítsa. Ennyiből a tankoknak is megjárna, hogy a második ülésben ülő használhassa az engineer tool-t.
Szerintem az még elviselhető kompromisszum, hogy rajtaütésszerűen támad a frontvonalon, elüti az embereket, vagy tankra támad, majd elpucol, és a fedezékben megjavítja magát. De a menet közbeni javítás nem érzem, hogy rendben lenne.
Persze lehetne ellene tenni, ha mindenki figyelne rájuk, akkor pár infantry elintézhetné őket egy össztűzzel, nem kell neki olyan sok tár. De amíg az emberek nem figyelnek egymásra és a környezetükre, addig lesz létjogosultsága ennek a taktikának.
-
crey
addikt
Bizony, bizony mondom néktek, a Harasser + Halberd kombónál nincs is jobb móka

-
hipó
tag
válasz
Amantius
üzenetére
Tettem vele egy próbát, a végeredményt feltöltöttem youtube-ra, innen elérhető: [link] A képaránnyal valami nem stimmel, youtube-on nem tudtam állítani, de a vlc-vel meg lehet oldani, hogy normálisan játssza le. A programmal magas minőségen a 8 perces videó 2,5 giga lett.
A játék felbontása 1280x1024, motion blur, ambient occlusion, fog shadows és növényzet kikapcsolva, az árnyékok és fények minősége mediumon, terep és karakterek részletessége low, minden más maximumon. A látótávolság 1000 méter. -
Amantius
senior tag
Elfelejtettem. A videó felvétel másnak sem működik?
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az utóbbi jó lenne néha, tönkre csűrik a játékot gyakran. Egyik este már abba is hagytam ez miatt. Ezt tudom ajánlani nekik. A másik a medic kaszt. Tisztelet a kivételnek, de az idióták gyűjtőhelye (ki merem mondani, mert én is az vagyok, első sorban). Minek medic, ha csak puffogtat. Ez a kaszt nem arról szól.
Na, kidühöngtem magam.
A játk grafján nem tudom mi változott, de próbáltam pár órát maxon játszani (Physxet nem lehet még mindig állítani), nagyon szép. 60-70 FPS-sel fut, de játszani nem lehet. A nap vakít, a portól nem látni semmit. Az éjszakai látvány eléggé bazári, minden világít, villog, fényárban úszik, azaz vakít minden, nem látni semmit. Ennek ellenére, aki megteheti próbálja ki, hátha játszható annak is, akinek korábban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 1
- World of Tanks - MMO
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért most is ellehet vele szórakozni, ha nem is olyan erős.

tegnape ste már újra tudtam lőni.

- magyarul a szolgáltató