Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
-
Viper26
nagyúr
Nem lesz itt ma kockulás szerintem.

-
RichieTri
senior tag
most probaltam belepni..
bejutottam karaktervalasztasig.termeszetesen server locked.
de a legerdekesebb:az 50-s TR karakterem eltunt!!!!!!!
koszi SOE
ha tenyleg eltunt akkor abbahagyom ezt a jatekot -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
hhháááhááá. Végre bejutottam, majd most újraindítják a szervereket. Csodás.

Viper26: sok volt az én kicsi idegrendszeremnek az elmúlt pár nap szívása PS2 körül...

-
crey
addikt
Úgy tűnik mennek újra a szerverek, ez volt az oka.
-
crey
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Speciel Creever játszik (útáljuk érte együtt).
Nálam meg leáll 48 vagy 51%-on. Ennyit a membershipről. Kicsit vagyok most idegbeteg. Csak kicsit. Ideg. Beteg.
Megnyugodtam. Most már nekem is 98%-on akadt el. Így most sokkal jobb.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
jah
-
Wannabeapro
tag
Nektek is leáll 98%-nál a betöltés?
-
Viper26
nagyúr
Jól sikerült ez az ápdét:
GAME ERROR G99
MALFUNCTION:
WE'RE SORRY, THERE WAS A PROBLEM WITH THE LAST ACTION, CAN YOU PLEASE TRY AGAIN LATER? -
crey
addikt
hol tudok belépni az oldalra (a .com-ra nem enged be ugye EU accounttal)?meglepően planetside.eu -
Viper26
nagyúr
Az fasza, hogy a játék hivatalos oldala nem talál meg a regelt mailcímmel...

Így elég érdekes lesz belépni...
-
Creever
csendes tag
Winter is coming

All servers will come down for Game Update 06 beginning at 3:00 PM CEST. Downtime is anticipated to be less than 2.5 hours.
-
PeeterssoN
őstag
Ja, akkor félreolvastam.
Olyan van hogy a nagytérképen magától ránagyít?
Illetve ha ALT+F nyomok akkor ugye alapesetben előjön az FPS számláló ,de ha utána nyomok csak F-et eltűnik, újra F előjön. Ha meg akarom szüntetni ESC illetve nagytérkép (M) után meg az egér nem használható csak újabb ESC-re. Beragad a billenytűm? Játék közben nincs ilyen gond csak a warpgaten illletve termináloknál. -
danih
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ok, resupply, kipróbálom. Emiatt közvetletnül nem halok meg, csak ugye csatában ez hátrány, és ha akkor halok meg, utána általában jó lesz következő spawn-nál.
-
danih
veterán
Lejárt a szerk... Van valaki akinek respawn után nem töltődik fel a pajzsa? Nekem folyamatosan ez megy, zizeg és nem töltődik fel amíg meg nem murdálok...
(#869) athomi: AC3 pl. 2.500-ért is alig megy, tapasztalat
-
danih
veterán
Közel sem ér annyit, nézz körül és döntsd el, árulni akarod-e vagy eladni

-
athomi
veterán
ahaa, igazából a Gygabyte GTX660 OC-val szemezek, a wot-os kupont 1:1-ben el tudnám passzolni (8-10,-EFt), az Assasin's Creed-et és a másik két kupont meg ár alatt eladnám (további 8-10,-Eft) és akkor egész korrekt áron hozzájutnék a kártyához
na meg ebből még lejönne az én vga-m ára és mindjárt meglennék 30 alatt 
-
athomi
veterán
Mennyire játszanak sokan ezzel a játékkal? Az nv-hoz kapott kupont el lehet passzolni szerintetek?

-
PeeterssoN
őstag
Mivel a kapott kóddal ugyanúgy jártam mint te ( lásd: hibaüzenet ), megkaptam a felhasználói fiókot is.
Amikor emailt és jelszót cseréltem az adatok között szerepelt a név és ország ( Hungary ), de azt nem tudom hol regisztrált. Esetleg próbáld a geoforce oldalán beírni a kódot, ne játékon belül ,illetve a SOE honlapján. Hátha úgy elfogadja! -
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ok, de US szerverre regisztráltál? Igen, itt is az 5000 SC lett volna a lényeg
amúgy nekem az a lényeg, hogy a ostani karakterem megkapja, nem az, hogy egy új 
-
crey
addikt
Sikerült már valakinek redeemelni amerikai kódot? Nekem hibát dob
(we apologize, but this key is not valid for this account and game (e2012))bárkinek bármilyen tapasztalata?
-
crey
addikt
Évek múlva? Ezek havonta kidobnak egy új főverziót (igaz tele buggal).
Ha megnézed van a fórumon egy roadmap, és ott megy az ötletelés a fejlsztőktől, hogy milyen új képességeik lesznek a kasztoknak, milyen új fegyvereket fognak kapni, milyen új járművek várhatóak, etc (pl. elvileg még ebben a hónapban kapunk egy Buggy nevű négyszemélyes cuccot)

-
Creever
csendes tag
-
SunSoul
tag
Üdv mindenkinek!
Woodman-on Vanu oldalon játszik valaki?

-
Wannabeapro
tag
A supressor nélküli fegyverek lövése milyen távolságból látszik a minimapon ??
-
ng0ofy
KORREKTOR
Lejárt a keret... Szóval az olyan dolgokat, mint render distance meg shadow quality is átállítottam valamint igyekeztem a leginkább low ra venni a grafikát, de mégis szaggatok. A legnagyobb gond, hogy az UI hibás és nem jelennek meg rendesen a betűk. Pl. a serverek nevei, tehát lehet, hogy a próbakört egy dél-amerikai serveren tettem és ez okozta a hibát, mivel a pinget sem látom, ezért előfordulhat.
akela: nvidia+i5 (igaz csak 4 mb ram)
A legnagyobb baj, hogy én half-life-CS vonalon mozgok alapvetően és megszoktam a fix 100 Fps-t. Az alatt olyan mintha vízben húznám az egeret és nem tudok lőni (:
-
ng0ofy
KORREKTOR
na, leszedtem, kipróbáltam, szép-szép, de nagyon lagol. Ha "csúnyára" állítom akkor is. Fps kevés, ping az egekben. Mit lehet tenni? Egyébként tetszene a játék maga...
-
yarsley
aktív tag
Koszonom szepen mindenkinek a valaszt!
-
akela91
addikt
Valakinek info, hogy meddig tart pontosan a double XP? Remélem húsvét hétfő alkalmából még holnap is fog.
Sorry, hogy nem voltam este, de kötelezettségeimet kellett teljesítenem a kocsmában. -
yarsley
aktív tag
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a kisebbik nvidia bundleban az Exclusive gun mit takar?
-
crey
addikt
akkor most pihenj le, és aludj! Legközelebb pedig gyere a Team Speak-re, és akkor megtalálunk!

-
akela91
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem is összejött 800 minimum tegnap. Ma is jött szépen.

-
RichieTri
senior tag
Tegnap este 8-tól éjjel 1-ig összeszedtem 720certet

Mondjuk ebben benne van egy 200certes (lila) medál MSW-R hez is...
Valami 23000+ volt a score/hour-om.Ja és nem győzöm reklámozni magunkat:
JAMMERS -
akela91
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az nem a vasad hibája, 3 szor erősebb gépnél is leesik 20-30FPS-re sokszor.
-
Viper26
nagyúr
Köszi a tegnapi játékot, ma is mehet akár. :-)
RAM bővités nálam is lesz pár nap múlva, sokat fog dobni rajta szerintem...mondjuk nálam nem megy 40-45 fps alá komolyabb szituban sem szerencsére. -
atidzsiforc
őstag
Azt ertem szaggatas alatt, hogy nagy tomegben tomegben lemegy 20-30 fps korulre (kisebb szitukban 50-60 korul van, azzal meg nincs bajom), igy meg nem adja. Ha ez normalis, akkor gondok vannak a jatekkal szerintem. :/ Mindegy, igyis-ugyis akratam ramot boviteni, majd meglatom segit-e rajta. Huzni nem akarok semmit.
-
akela91
addikt
No a tegnapi csillió cert elköltve, meg egy kis SC is. Utánaolvastam a dolgoknak és a következőket vásároltam: Egy Pandora VX25 shotgunt + extended magazin + slug ammo. Parallax VX3 Sniper (legnagyobb sebzésű, általában 1 shot és halál).
Van C4-em is heavy-re.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
akela91
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nekem is bőven megeszik 4GB Ramot. Próbáltad húzni procit, vga-t? Ha az sem segített akkor valószínű ez a gond. Szaggatás alatt mit értessz? 22-24 FPS, mert az sajnos normális nagy harocknál az én konfigommal is.
-
danih
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nekem hasonló procim van és 4gb ramom - medium/high-on tökéletes még nagyobb gruppeneknél is... AMD-vel szagattott olyankor.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
4GB játék közben főleg maxon simán elfogy (nekem médiumon is megette az egészet).
Tessék annó még mértem is. -
atidzsiforc
őstag
Hali, felraktam a jatekot a logoutos cikk olvasasa utan. El lehet vele szorakozni, de nagyobb bazisokon tomegnyomorban iszonyatosan szaggat az adatlapomon levo konfigon teljesen minimum grafikan is. Konkretan velozni nem tudok, annyira rossz. Mi keves?
-
crey
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Cheater
mondjuk én is

-
akela91
addikt
3512XP facility captured. [link]
(#813) Dr. Romano : 150% xp boost.
Double Xp weekend van + membership + 1 hét boost
-
myckey
veterán
Most álltam neki szedni a frissítést....
asszem egy pár hónapja nem játszottam vele
pedig elsők között voltam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsi leszek mi változott

majd megkereslek Shing
-
Loha
veterán
Nekem feltűnt, hogy pár napja vmelyik kisebb patch után jelentősen javult a CPU kihasználtsága.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy i7-2600@4Ghz-en (HT off) volt hogy felugrott 80% fölé is, asszem 86% is láttam. 4 szál közül 1 szál terhelése még mindig magasabb, de a másik 3 is 50% környékén pörög ami már nagyon közel áll a BF3 CPU kihasználtságához. HT-t bekapcsolva is mind a 8 szál szépen ki van használva. Majd esetleg csinálok screenshotokat... -
akela91
addikt
Dupla XP hétvége, server locked 1 órája...
-
akela91
addikt
Mitől van az, hogy a VGA 20%-al pörög a játék alatt, a CPU meg max 40%. Optimalizálás fail a részükről? Kellemetlen mikor beesek 24FPS alá, de minden 50 fok alatt van, és ki sem hajtja a vasamat.
Ráadásul alt+f-el az FPS melett [cpu]-t ír ki, amit nehezen hiszek, hogy limites lenne, 8120 4GHZ-en. Gondolom azért írja ki azt mert több %-ban használja ki mint a VGA-t. De lehetne tenni valamit ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák

- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP 250 G7 Notebook, 15,6" HD, Celeron N4020 CPU, 4GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo V110 Notebook, 15,6" HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 500GB HDD, W11, Számla, 1 év garancia ( olv
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 15 Retina - Mid 2014 - 2.5GHz i7, 16GB, 500GB SSD, GT 750M - ÚJ AKKU!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- lehet picit ledobná az ékszíjat az agyam.

A Planetside-ról meg azért nálatok érdeklődöm, mert fogalmam sincs az egészről. Az AC3-ért meg gondoltam 3-4,-EFt elkérhető...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)