- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Mit adnátok annak, aki egyszerre használ magyar és angol neveket pl táblázatai fejlécében? é emiatt írja el a dolgokat?"
Ha már így kérdezted: sallert.
Amúgy a többivel is teljesen egyetértek, a változóneves problémát soha nem értettem, szerintem is sokkal jobb egy jó hosszú, de beszédes és félreérthetetlen változónév plusz karakterekkel, mint egy lerövidített szarság, amiből semmire nem tudsz következtetni, csak egy dolgot tudsz tenni, hogy visszamész a legelejére, ahol inicializálja vagy épp megváltoztatja a változó értékét, és megpróbálod kinyomozni, hogy mi a franc az, esetleg még debuggolást sem úszod meg. Aztán egy replace all valami értelmes változónévre.
Nem tudom, egyes önjelölt programozózsenik miért gondolják úgy, hogy pozitívan hat a teljesítményre vagy a munkatempóra, ha $a, $b jellegű változóneveket használnak.
Ez az initscreen/endscreen meg úgy gány, ahogy van. Nem véletlenül találták ki a template-ezést.
Sajnos vannak menthetetlen esetek, én is találkoztam már ilyennel (kedvelt kolléga volt), akinek hiába adsz elő normális érveket (lásd amiket mondtál is), ő akkor is jobban tudja (a legerőszakosabb, legokoskodóbb fajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest