Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz biker #9979 üzenetére

"Mit adnátok annak, aki egyszerre használ magyar és angol neveket pl táblázatai fejlécében? é emiatt írja el a dolgokat?"
    Ha már így kérdezted: sallert. :DD
    Amúgy a többivel is teljesen egyetértek, a változóneves problémát soha nem értettem, szerintem is sokkal jobb egy jó hosszú, de beszédes és félreérthetetlen változónév plusz karakterekkel, mint egy lerövidített szarság, amiből semmire nem tudsz következtetni, csak egy dolgot tudsz tenni, hogy visszamész a legelejére, ahol inicializálja vagy épp megváltoztatja a változó értékét, és megpróbálod kinyomozni, hogy mi a franc az, esetleg még debuggolást sem úszod meg. Aztán egy replace all valami értelmes változónévre.
    Nem tudom, egyes önjelölt programozózsenik miért gondolják úgy, hogy pozitívan hat a teljesítményre vagy a munkatempóra, ha $a, $b jellegű változóneveket használnak.
    Ez az initscreen/endscreen meg úgy gány, ahogy van. Nem véletlenül találták ki a template-ezést.
    Sajnos vannak menthetetlen esetek, én is találkoztam már ilyennel (kedvelt kolléga volt), akinek hiába adsz elő normális érveket (lásd amiket mondtál is), ő akkor is jobban tudja (a legerőszakosabb, legokoskodóbb fajta).

Új hozzászólás Aktív témák