- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MILC felhasználók szakmai topikja
- BIOS topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Belefutottam egy kis jó-zsaru rossz-zsaru szindrómába. Értsd jó programozó vs rossz programozó.
Elkezdtem egy más által előre megírt kódot kijavítani. Konkrétan írtak egy egyedi rendszert, szarul, hibásan működik, ráhagyták.
Én fejeztem be anno, de most álltam neki feltárni a teljes kódot.
Az hagyján, hogy kiderült, jó szokás szerint, hogy van 3 olyan funkció, amik el vannak kezdve, de elérése sehol, el is felejtette a megrendelő, hogy kérte, és van olyan, ami soha nem is működött, de mivel egyelőre nem is használták, nem zavarta őket, de...Kicsit felqrtam egyszer az agyam, amikor aki írta, közölte, ne szóljak már bele, mert ő mekkora májer, én akkor 2 éve nyomtam csak.
De ti hogy vagytok vele, ha olyan kódot láttok, ahol minden ugynevezett szabványrövid változós, minden lekérdezés $res és $row az eredmény, ahol egy lapon 3 lekérdezs van, ott $res1 $res2 $res3 van?
ha lehet $ebbe_vannak_az_egyik_adatok változót is lehet írni???
miért használ valaki nonstop kétbetűs változókat?
Mit adnátok annak, aki egyszerre használ magyar és angol neveket pl táblázatai fejlécében? é emiatt írja el a dolgokat?
pl egyik sql tábla btNAME vagyis bérlet neve, másikban gyNEV a gyerek neve, persze a balfarok beírja updatebe utána gyNAME és persze nem ír felül semmitde annak mit adnátok, aki ilyet ír?
include_once("class/screens.class.php");
$SCR = new screen;
$SCR->initScreen();majd a screens.class.php tartalma:
class screen {
function initScreen() {
echo("
<html>
<head>
<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=UTF-8\">
<link href=\"style/main.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\">
</head>
<body bgcolor=#FFFFFF>
<div align=center>
");
}
function endScreen() {
echo("
</div>
</body>
</html>
");
}
}Most ennek sok értelme van, nem? pont 2x annyi karaktert írt mint kellene, mert oda direktben is beírhatta volna a header printet.
Én vagyok a hülye, ha az ilyet hülyének nézem???
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest