Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Rászántam magam és megint nekikezdtem a PHP tanulásnak autodidakta módon. Nagy lendületemet sikeresen megtörték az "ojjektumok".Valaki tudna írni egy gyors összefoglalót, hogy mit is kéne tudnom az objektumokról?
Addig meg van, hogy a class paranccsal hozunk létre egy osztálysablont. Azt hiszem legalábbis. Aztán pl. a var minek kell a változóhoz (azt hiszem, szintén) azt már nem igazán tudom. Azt olvastam, hogy a var kulcsszóval az osztály összes többi eleméhez hozzárendelhetjük alapértelmezett értékét a változónak. Azt hiszem, megint.
Annak is nagyon örülnék ha valaki felvenne MSN-re, vagy írna PM-et, hogy tudjunk kommunikálni, mert biztos, hogy el fogok még akadni.
Ui.: Ne is mondjátok, előre mondom, hogy nincs pénzem egy 100 000 Ft-os tanfolyamra

Új hozzászólás Aktív témák
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest