Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Rászántam magam és megint nekikezdtem a PHP tanulásnak autodidakta módon. Nagy lendületemet sikeresen megtörték az "ojjektumok".Valaki tudna írni egy gyors összefoglalót, hogy mit is kéne tudnom az objektumokról?
Addig meg van, hogy a class paranccsal hozunk létre egy osztálysablont. Azt hiszem legalábbis. Aztán pl. a var minek kell a változóhoz (azt hiszem, szintén) azt már nem igazán tudom. Azt olvastam, hogy a var kulcsszóval az osztály összes többi eleméhez hozzárendelhetjük alapértelmezett értékét a változónak. Azt hiszem, megint.Annak is nagyon örülnék ha valaki felvenne MSN-re, vagy írna PM-et, hogy tudjunk kommunikálni, mert biztos, hogy el fogok még akadni.
Ui.: Ne is mondjátok, előre mondom, hogy nincs pénzem egy 100 000 Ft-os tanfolyamra
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest