Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
KÖSZÖNÖM! MEGY! (A finomítás ráér később, meg a szebb kivitel is. A lényeg, az alapot tudja!) KÖSZÖNÖM!
Viszont azzal még mindig bajom van, hogy "CSAK, mert annak ilyenkor így kell kinéznie...." De miért? Szerintem az INPUT egy olyan több típust is felvehető objektum, mely megadása és felprogramozása szükséges a feladathoz. A gondom csak az, hogy sehol nem találtam olyan leírást, hogy FILE esetén az objektum megadása: <form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">. Példaprogramot sem találtam mely pici, a HTML és php részt egyaránt magyarázattal tartalmazná. Mindenhol csak részletek vannak, a HTML-nél a HTML, a php esetén a php rész. Megpróbálok egy picit összedobni, kirakni ide példának.
KÖSZÖNÖM, megy! (táncolós figura!)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest