- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
KÖSZÖNÖM! MEGY! (A finomítás ráér később, meg a szebb kivitel is. A lényeg, az alapot tudja!) KÖSZÖNÖM!
Viszont azzal még mindig bajom van, hogy "CSAK, mert annak ilyenkor így kell kinéznie...." De miért? Szerintem az INPUT egy olyan több típust is felvehető objektum, mely megadása és felprogramozása szükséges a feladathoz. A gondom csak az, hogy sehol nem találtam olyan leírást, hogy FILE esetén az objektum megadása: <form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">. Példaprogramot sem találtam mely pici, a HTML és php részt egyaránt magyarázattal tartalmazná. Mindenhol csak részletek vannak, a HTML-nél a HTML, a php esetén a php rész. Megpróbálok egy picit összedobni, kirakni ide példának.
KÖSZÖNÖM, megy! (táncolós figura!)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest