Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Riasztó topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Adott egy adatbázis, aminek a tartalmát eredetileg csak 1 db JS-függvénnyel elérve írattam ki (PHP használatával).
Ott bőven elég volt awhile($row = $result->fetch_assoc()), mert ugye egyesével kiszedett minden sort belőle addig, amíg el nem fogyott. Tökéletesen megfelelt a célnak.Viszont kénytelen voltam módosítani úgy, hogy az első (eredeti) JS-függvény már csak az első pár sort írja ki (jelenleg 4-et), aztán a második (új) JS-függvény feladata pedig az lenne, hogy ahol az első függvény abbahagyta (a példánál maradva ugye az 5. jönne), onnan folytassa a kiírást (szintén 4-esével).
(Infinity scroll-t akarok használni, és ahhoz az kell, hogy előbb legyen annyi elem a képernyőn, hogy lehessen scrollozni (túlnyuljon a kijelzőn - erre állítottam be 4-et, mert az bőven kitölti majdnem 2szer is), aztán jön a 2. szkript, ami pedig a scrollozás mértékében fűzi hozzá a további tartalmat.)Így kétszer is megvan hívva ugyanaz a PHP fájl/kód, ezért jelenleg természetesen előröl kezdi a számozást, tehát a 0. elemtől, kiírja az első 4-et az első függvény miatt, aztán jön az infinity scrollozós szkript, és az is az első 4 elemet írja ki. Aztán scrollozok tovább, és újra az első 4-et.
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, hogy ahol az 1. függvény abbahagyta, onnan folytass a 2. Semmi tapasztalatom nincs ebben.
Keresgéltem, amit találtam, és talán ezt megoldaná az a PHP Session, viszont még a példakódban a példaoldalon sem működik (pedig egy nagyon jó és megbízható oldal, de ez már korábban sem működött nálam), így nem is implementáltam.
Gondoltam rá, hogy esetleg cookie-t kellene használni, de egyrészt sosem használtam még (ez nem gond, megtanulom), másrészt biztosan van egy egyszerűbb megoldás is erre.Remélem, nem túl bonyolultam írtam le, és főleg azt, hogy tudtok segíteni.
Biztos nagyon egyszerű a dolog, csak én nem látom már azt sem, ami a szemem előtt van.Köszönöm!
Még talán az
Include-ra nézek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi