Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis helpet, egy php fájl tartalmát szeretném beszúrni egy másikba, illetve az összesbe, mert ebben volna az összes div-tag, viszont ezt a kódot a helyére rakva annak amit külön ebbe a layout_elementsbe raktam, valamiért nem akarja elfogadni nekem. Dreamweaver CS3-al dolgozok.
<?php
include('layout_elements.php');
?>Más : Egy elegáns megoldást szeretnék találni egy olyan problémára, hogy az oldalam tartalmi részét én egy 4px széles keretbe raktam, ami 4 kép végülis, fenti rész, bal, jobb és az alsó, hogy kéne megoldanom, hogy több tartalomnál a bal és jobb divek mérete megfelelően növekedjen, az alsó pozíciója is jó legyen, a container div-em is passzoljon méretre....
Ebben a szegélyben még extra, hogy színátmenetes, szóval vertikálisan csak a nyújtással néz ki jól a méretnövelés, erre sikerült rájönnöm, height: 100% a diven belül.
Már csak az oldalsó szegélyeket tartalmazó diveknek kéne valahogy igazodni egy kölön divhez, ami a kereten belül van, ebben lennének a szövegek, stb..
Sajnos attól félek hogy ezt majd csak manuálisan fogom tudni megcsinálni, és még egyelőre nem tudom mennyire lesz dinamikus az oldal amit csinálok tartalmi szempontból.
kössz előre a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Sound Party Bluetooth hangfal 50W bontatlan
- Xiaomi 17 Ultra 16/512GB bontatlan
- BŐVÍTHETŐ!! ASUS Vivobook X515 i3 1115G46/8 GB DDR4/120 GB SSD/15" FHD
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz CL40 - Új, 1 év gar - Eladó!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest