Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
MYSQL és PHP egybe kérdésem lenne.
Adott egy forum_posts, forum_topics és forum_cats tábla.
A posts-nál írom a dátumot, tehát ki tudom választani a topikokat a legutóbb hozzászólthoz képest visszafelé rendezné, majd a topics táblából ki tudom nyerni a téma nevét az id alapján...
Viszont vannak kategóriák. Az, hogy egy topic melyik kategóriába tartozik, azt hogy tudnám úgy tárolni, hogy a listázásnál ki tudjam a legutóbbi hsz szerint választani az adott kategóriába tartozó topikokat?
A baj a több táblás lekérés.
Én arra gondoltam, hogy kiválasztani limit-tel a legutóbbit, aztán az előtte lévő topikot, majd lekérni a topik nevét a topics táblából, és vizsgálni hogy a kiválasztott kategóriába tartozik-e. Ha igen kiírom, és hozzáadok a $wrote változóhoz egyet, ha nem akkor meg lépek a következőre továbbra is limittel, és ellenőrzöm amit előbb írtam...
Bocs ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam meg, de szerintem nem is a megfelelő irányból közelítem meg a problémát.
Segítségért köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest