- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
cidalain #17502 üzenetére
Szerk.:
(#17499) MineFox54:
Most látom a szerkesztés után írott szövegedet."én abban kézzel be tudom állítani az útvonalat"
Úgy érted, szeretnél egy űrlapot, azon szeretnél két mezőt kiindulási ponthoz és célponthoz, és úgy szeretnéd működtetni az egészet? Mert akkor módosítja a dolgot, ez esetben Google Maps API-ra lehet szükséged, de simán JavaScript elég hozzá, nem kell PHP.
Szóval ha jól értem, kb. azt akarod, hogy a Google Maps weboldalán (https://www.google.hu/maps) látható működést átültesd a sajátodra.A hivatalos példák hasznodra lehetnek:
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/examples/Szükséges lesz viszont JavaScript-tudás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest