Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a cumi, hogy nekem most csak 64 bites vista van fent, mivel 64bites dolgokkal is foglalkozom. Haveromhoz ugrottam át, ott próbáltam ki mindkettőt 32bites xp-n, ott egyikkel sincs gond. Basszus, most ezért újra rakni mindent. A DW+easyphp jó, csak a nagyobb bonyolultságú php-hez kellene a delphi4php vagy a phpdesigner.(mert azért jó cucc).
Próbáltam hátha vírusírtó tűzfala nem engedi futtatni a phpdebuggert, vagy a porttal van gond de semmi.
Hétvégére kölcsönadtam programozótársamnak a terrás vinyót, valami partyra utazott el, nincs mire lementenem az 500g-sről a cuccot.Isten nem ver bottal, csak ez a Bill Gates....
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- YOGA Lenovo FHD NEM ÉRINTŐ-KIJELZŐS Intel core i5 8gb DDR4 256 ssd win11 NEM ÉRINTÖKIJEL
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest