-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
feleslegessé vált a pta01 wireless adapterem, mert raspberry PI-ből csináltam médialejátszót, szóval ha valakit érdekel, aprók között megtalálja.
-
batabe
senior tag
válasz
Coyote2000 #4651 üzenetére
azt tudom, hogy más formátum is létezik, csak az SRT terjedt el leginkább.
és sub-ot máshogy kezeli? hazamegyek kipróbálom. -
batabe
senior tag
válasz
Coyote2000 #4646 üzenetére
mármint mire gondolsz? srt. formátumot használok
-
batabe
senior tag
válasz
trek8500fan #4644 üzenetére
igazából nem ismerem a philips frissítési stratégiáját. de a remény hal meg utoljára.
ahogy korábban a verziókat elnéztem, 2012-ben még 3-4 havonta jött ki kb új firm a mi sorozatunkhoz -
batabe
senior tag
válasz
trek8500fan #4642 üzenetére
hello
nekem 7606 van, és ott is rosszak a feliratok a legújabb szofttal (tavaly november végi v0.14.104)
kicsi, fekete háttér, balra rendezett.
amikor vettem, néztem xxx7-es modellt, ott rendben volt, úgy látszik egy év kellett nekik, hogy jó legyen. talán egy elkövetkező firmware javítja, ahogy olvastam a gyári fórumot, többen is panaszkodnak rá. Addig is maradnak az alternatív megoldások, mint médialejátszó vagy számítógépről lejátszás, vagy számítógép+mediszerver szoftverrel transcodolás (sajnos ez utóbbi fizetős)üdv
-
batabe
senior tag
válasz
Coyote2000 #4456 üzenetére
igenám, de nálam (32pfl7606) a következő youtube indításkor újra meg kell csinálni.
erre van valami megoldás?
-
batabe
senior tag
3.3 Mb, második download link
-
batabe
senior tag
hello
egyébként igen vicces, amikor pendrive belóg a ledsorba
ez a datatraveller meg eleve kicsit kacska (nekem is volt ilyenem korábban)
nem pont ilyen "hosszabbító" kábelem volt, hanem a másik vége mini USB volt. na azzal csak tölteni lehet, adatra nem volt alkalmas. gyanítom itt is ez a helyzet áll fenn.
én egy wifiadapterhez kapott hosszabbítót használok a pendrive elvezetéséhez, de igazából olyan adapter lenne a jó, aminek az apa része L-alakban elhajlik. ilyet talált már valaki? -
batabe
senior tag
Sziasztok,
én is nemrég csatlakoztam egy 32pfl7606-tal. korábban is philips tévém volt, ismét nem csalódtam.
viszont amit szeretnék kérdezni, smart tv funkcióknál néhány app igen furcsán viselkedik:
- Youtube: a külső billentyűzet issue ismert, azt túlélem, de ami zavaróbb, hogy nem lehet normálisan kilépni, és így minden indításnál újra meg kell adni a saját fiókhoz a kódot: erre van valami megoldás?
- illetve nem tudom mi az app neve, valami dreamtv vagy mi, ahol akváriumot vagy kandallót lehet "futtatni". ugyan elindul, de a kiválasztás után csak a logó van, nem tölti be a kiválasztott "extrát". ez másnál is így van, rossz az app?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest