Hirdetés
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Send files to TV - Apps on Google Play
Ezt az app-ot mindenképp javaslom, akkor is, ha pont másolásra ennél azért akadnak jobbak is.Bug és debug fia vagyok én
-
veterán
Nem, ahhoz hogy TV lássa PC-t nem kell semmi 3rd app. Ahoz hogy másolhass PC ről TV hez csatlakoztatott SSD re viszont igen. Egyik megoldás valami fájlkezelő TV-n ahol PC megosztássból másolsz SSD-re, másik (amit én használok, és kézenfekvőbb nekem mert amúgy is telepítve van), Kodi, fel van véve médiatárba TV-n logó HDD-m, és Kodiban engedélyezve van az SMB MEGOSZTÁS, így PC-n megjelenik TV-s HDD mint külön média meghajtó. Írható és olvasható.
Ezt sorozatoknál szoktam csak alkalmazni hogy ne kelljen minden résznél bekapcsolni PC, viszont ha csak 1-1 filmet nézek élből PC megosztásból játszom le hálózaton. Nem kell másolgatni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
chris-v
senior tag
Plex-el nem tudsz fájlokat másolni.
Plex arra való, hogy mindenféle külső meghajtó nélkül tudsz nézni filmeket tv-n arról az eszközről, amin a plex szerver van.De simán pc-ről elvileg latnod kellene a hálózatban a tv-re kötött meghajtót.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
tomp
félisten
Persze teljes mértékben. A portokhoz írt 500(2.0) és 900mA(3.0) az csak a szabvány szerinti érték. Az 500mA-es USB 2.0 is bőven 1A felett ad.
A 9éves Sony tv-m USB 2.0-n 2A felett tiltott le. Felette írta ki a TV, hogy ez már sok szóval le kellene húznom.Igen csak felvételhez kell a formázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asztrofotózás
- Path of Exile 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.