Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Szerintem mindegyiknek van hibája. Tegnap egy marha drága 140 centis, ívelt uhd-s samsunghoz volt szerencsém, amin ugyanazt a kisfilmet néztük, amit én szoktam az enyémen, és szebb volt az enyém képe, ami sokkal de sokkal kevesebbe került.
Biztos ezen is van hiba, de szerintem ha akarunk, mindegyiken találhatunk. Én pl. a belépőszintű másik philipsemmel is meg vagyok elégedve, ami 3606-os és a szakik tuti egy csomó hibát találnának rajta. Ezt anno fullhd-stól mindenestül kifutó akcióban hoztam el 78 ezerért, 2011-ben azt hiszem.
Ár/érték arányt kell nézni, én mindig ezt mondom. Most sem vettem volna uhd-t, ha nem lett volna jó áron, mert még nem szükségszerű. Viszont ha közel azonos áron van a fullhd-val, miért ne vegyem ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest