- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
#94529552 #6976 üzenetére
Végül is a távolság amiről nézném Kb. 3 méter. A mostani Philips (32 pfl 7404H) erről a távolságról messzemenően látszik a hd és full hd között a különbség. Csak Philipsben még személy szerint nem láttam 4K-t, de ha a jövőre gondolok akkor már lehet érdemesebb beruházni a 4K-ra. Csak az a kérdés hogy ebben az árban mit tud a 4K, mert 5-600 E Ft-ot nem tudok érte adni hogy nagyobb széria számút vegyek. Nagy dilemma ez kérem
. Azért köszi a válaszodat. Ha esetleg valaki látott élőben kíváncsi lennék a véleményére.
Üdv. -
TIT
veterán
válasz
hodostamas #6989 üzenetére
Idei modell,jó rban és 200Hz-es,nem 400 mint a 6509.
Nem ambilightos.
Nézd meg még ezt [link]
Ezzel tudsz megosztani is.
A philips oldalán össze tudod hasonlítani őket.Trak: Köszi
Akkor a upc tv listája nem mérvadó..mondjuk sejthető vált másfél éves lista lévén.Trehány egy banda,de arra van eszük,hogy a szerződés lejárta előtt csesztessenek 2 hónappal,azt kamuzva,hogy mindjárt lejár a hűség és drágább lesz. -
hodostamas
addikt
Sziasztok
nem sok véleményt találtam a kiszemelt tv-ről, tudnátok valamit mondani erre?
42PFH6109
-
TIT
veterán
Ezért olcsóbb mert nincs hozzá szemüveg(nagyon ravaszak,samu is ad 3d tv-t 100-éer szemüveg nélkül)
Elég belépőszíntü a 4-es képminőségre se olyan mint egy 6-os,42"-be egy jobb kategóriával jobban járnál. -
DaemonX
aktív tag
Sziasztok! Több hét alapos nézelődés, és keresgélés után sikerült kiválasztanom a számomra megfelelő TV-t az általam kiválasztott árkategóriában (maximum 140 ezer forint). A Philips 46PFL4358H/12-es modellre esett a választásom, amit 139.990 forintért rendeltem meg a mall.hu-ról (elvileg szerdára ér ide).
Erősen meglepődtem azon, hogy az aktív 3D-s megjelenítés, a nagy LED LCD képernyő, és nem utolsósorban a márka ellenére ilyen alacsony az ára (például az ugyanebbe a szériába tartozó, de alacsonyabb számozású és tudású modell érdekes módon többé kerül).
Az elsődleges szempont számomra a filmezés és a játék volt, így bár a TV-ben nincsenek smart funkciók, ez engem cseppet sem zavar. Az Ambilight se izgat különösebben, jópofa dolog ugyan, de nem mérvadó számomra. Így súlyos tízezrekkel lehetett olcsóbb a TV és lett is. Ilyen áron maximum 42"-os 3D TV-t láttam az LG-től, és ők azért elég olcsó cuccokat árulnak.
Na most lenne pár kérdésem. Van-e valami ajánlott beállítás játékra, vagy elég, ha csak a sima gyári opciókat használom (játék, film, stb.)?
Illetve olvastam az online kézikönyvben, hogy maximum 500mA-T fogyasztó külső adattárolót csatlakoztassak rá, ellenkező esetben használjam az adott eszköz tápegységét. Ez a feszültséghatár csak azért van, mert ez az USB 2.0-ának a határa. Viszont így az a baj, hogy nem tudok rá biztonságosan 3.0-ás 2,5"-os külső HDD-t csatlakozatni, mert több áram kell neki. 3,5"-os táposat meg nem akarok venni. A probléma pedig abból adódik, hogy nem találok USB 2.0-ás 2,5"-os 2TB-os HDD-t. Valami javaslat? -
törölt tag
válasz
dualcore #6974 üzenetére
Hát nem tudom, 40-es tévében 4k-t? Talán 55"-os mérettől érdemes. Ezt 1 méterről kellene nézni hogy lásd a részleteket, különben nincs értelme, de hát végül is te döntesz.
Melyik felbontást, milyen távolságról nézzük:
55PUS7809-ről van egy teszt, 40PUS6809-hez képest mennyi eltérés lehet? [link] -
dualcore
őstag
Sziasztok. Valakinek van esetleg véleménye erről a típusról: Philips 40PUS6809. Én mindig is Philips párti voltam de ezt nem tudom hová tenni 4k-s Philipset ilyen jó árban még pipáltam. Örülnék ha valaki látta volna már élőben a képminőségét és megosztaná hogy milyen. Van egy Onkyo erősítőm ami már felkonvertál 4k-ba és mivel most szándékozom tv-t venni akkor már gondolok a jövőre is.
-
pjen
félisten
-
TIT
veterán
6509-hez jó a upc mediacardja?
A listájukba nincs de úgy tudom mindegyik tv jó amibe dvb-c tuner van. -
Trak
addikt
válasz
sinci01 #6966 üzenetére
Sajnos nincs ilyen... Minden tv mas, ezert minden modellt másképp kell beállítani. Plusz minden ember mas, mindenkinek mas beállítás jön be. Milyen típusod van?
Nézz korul neten, hátha valahol teszteltek a modellt ami Neked van es írtak hozza ajánlott beallitasokat.
Vagy ha szánsz ra penzt, akkor vannak olyanok akik bekalibraljak a tévét a jo beállításokra. -
sinci01
aktív tag
Sziasztok! Kérdezném, hogy létezik-e valami "szabvány" beállítás ami a legjobb képet eredményezi? Gamma, szín kontraszt, háttérvilágítás, stb. Annyira sok lehetőség van, hogy iszonyat nehéz beállítani, nekem, hogy tökéletes tű éles képet kapjak. Mintha kicsit homályos lenne a kép, vagy túl sötét, vagy mintha valami fátyol lenne a TV-n. Tudtok ebben segíteni? A gyári képbeállítási profilok szerintem tök gagyik.
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Luck Dragon #6962 üzenetére
Ja nem úgy tűnt el. Nem fizikálisan. A HDMI bemeneteken nem észlel jelet a TV. A számítógépem észleli a tv-t, de kép már nem jelenik meg a tv-n. Egyedül a koax-on tudok kábel tv-t nézni...
A 6 számjegyű javítás meg szerintem irreális....a tv újan volt 120 000 ft...'kicsit' aránytalannak érzem az összeget. -
-
-
HolyFire
aktív tag
válasz
lionshamlet #6959 üzenetére
Hát igen. De hogy 74 000 legyen egy javítás....amikor kb egy új tv kerül annyiba. Igen, ez lesz hogy majd bújom a netet panel után.....aztán ha megunom és nem lesz semmi akkor felgyújtom
Sajna nekem a hdmi nélkül semmit sem ér...coaxon max a kábeltv-t nézhetem....de ott meg kb csak a szenny ömlik az ember arcába.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
HolyFire #6958 üzenetére
Ez cumi.
Eladni ne add el mert fillérekért tudnál csak túladni rajta.
Keresgélj bontott televíziók közt, ha szerencséd van találsz jó árban egy olyan panelt ami neked kell.
- De ha ez mégsem vonz, akkor marad így vagy lenyeled a békát és eladod annyiért amennyiért elviszik.Ajánlom az [elektrotanya] oldalt, javításra, keresgélésre.
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Kérdésem a következő lenne: Van egy Philips led tv-m. A hdmi kimenetei eltűntek...elvittem szervizbe, ott azt mondják vezérlőpanel hibás, 74 000 ft a javítás. Ez reális ár? Az már most leesett hogy ennyiért nem éri megjavítani egy 4 éves tv-t. A coax bemenet működik dehát az nekem kevés... Így kb mennyit érhet a tv? Egyáltalán eladható-e?
-
-szabi-
addikt
Nálam volt, hetekig nem ment aztán önjavulás történt.
üdv
szabi -
TIT
veterán
MM-nél minden olcsóbb,de látatlanban tényleg olcsó egy 102-eshez képest.
Belépő színtű,ha nem kell nagyon jó képminőség akkor jó.
Esetleg egy 5-ös sorozat. -
tatuo21
újonc
Sziasztok! Másodszor írom be következő kérdéseket. Senki nem tud valami infóval segíteni?Sziasztok! Philips 46PFL8007-es tévém van már lassan 2 éve. Eddig minden rendben volt vele maximálisan meg voltam vele elégedve. Most viszont egy ideje smart tv funkciót nem tudom használni mert azt írja ki napok óta, hogy a "philips szerver nem elérhető, probálja késöbb". Esetleg tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek, hogy elérhető legyen mert már egy hete próbálkozok. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest