- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sinci01 #7081 üzenetére
Rengeteg mindent, nehéz lenne az összeset felsorolni de itt van pár dolog:
SUB U_COM-RS-jack-WD-count-SSC,mmr,mfr,qlc-Gamma-Panel display time-Dimm type-Ui color-supportot-LNA-network ó.Dlna-ttx listát-ország régiót OTát -IC buszt,itt lehet kipróbálni a vizuális teszteket, gyári vissza álításokat, wifi-t hangot=Volume Curve-Ambiwoox , a készüléked gyártási helyét ,szoftverét, pontos típusát megmutatja (type) meg még nagyon sok mindent.
-
válasz
sinci01 #7068 üzenetére
Szervíz menü:
TV bekapcsolt állapotában a szervíz kód beírása folyamatosan, a távirányító szám gombjait használva 062596, majd távirányító INFO gomb megnyomása gyorsan utána. Ha nem írtad el a kódot, és elég gyors voltál, akkor bejön egy figyelmeztetés, hogy garancia vesztéssel jár a Szervíz menü matatása, de van egy [Folytatás] gomb.
ha sikerül és a menüben bár mit is rosszul álítasz el, akkor az egész tv-d egy nagy papír nehezék lesz! A szervíz kód típusoknál változhat is. Pl Philips DesignLine 2013-asnál más. ott ez a kód nem is jó.Ha rosszul ütőd be elvész a garancia!
-
Trak
addikt
válasz
sinci01 #6966 üzenetére
Sajnos nincs ilyen... Minden tv mas, ezert minden modellt másképp kell beállítani. Plusz minden ember mas, mindenkinek mas beállítás jön be. Milyen típusod van?
Nézz korul neten, hátha valahol teszteltek a modellt ami Neked van es írtak hozza ajánlott beallitasokat.
Vagy ha szánsz ra penzt, akkor vannak olyanok akik bekalibraljak a tévét a jo beállításokra. -
Monya78
veterán
válasz
sinci01 #6916 üzenetére
Próbálom leírni hogy érthető legyen
Philips csak egy Channel Editor-ral rendelkezik, azt az egyet frissítgetik, ezért csatoltam olyat verziót ami már támogatja a 2013-as modell évet.
Mint mások is írják bizonyos kategóriájú Philips TV-t támogat az editor és ez a 2013-as modellek között minimum a 6-os....a Tiéd 3-as tehát arra nem létezik, nem is fog létezni editor.
Az USB-re mentés menüpont azért létezik a Tévédben, hogy manuálisan a kedvencekben elrendezett sorrendet el tud menteni, majd vissza tudod rakni, ha valami gebasz történt.
-
taboros
tag
válasz
sinci01 #6906 üzenetére
Hali,
most nem vagyok otthon, de nekem volt letöltve egy aránylag friss Channel Editor. Ha nem töröltem ki, akkor el tudom küldeni.
A probléma az, hogy nem minden Philips modellel működik. Pl. nekem 4xxx-es van, azzal nem megy. SZVSZ a 3xxx-esekkel sem, csak a 6xxx-sel, vagy felette. Pontosan már nem emlékszem. Más a csatorna lista szerkezete és formátuma.
Ezeken a típusokon is megy a leírt USB-s lementés: Beállítás->TV beállítás->Általános beállítás->Csatornalista másolása. De az arra van, hogy szerkesztés nélkül átmásoljad, pl. ha javítják a TV-t vagy egy boltban, ahol sok van, ill. cserélődnek, ne kelljen "kézzel" beállítgatni mindegyiken. De gyakorlatban nem szerkeszthető, és nem találtam egy "okos" leírást egy fórumon sem.
Amit találtam az USB-n az a következő:
data.db (SQLite fájl)
db.info (üres fájl)
Repair (mappa) benne:
- TPM1013E_CHTB_Identifier.txt (Time stamp)
- CM_TPM1013E_LA_CK.BIN
- CM_TPM1013E_LA_CK.xmlA csatorna kiosztás az XML-ben van, relatív egyszerű szerkeszteni (Excel és Notepad++) Én próbáltam magam okos lenni, átírtam az XML-t de lásd 6891-es poszt, boot loopba sikerült vinni a TV-t.... V.sz. van ott még némi trükk, vagy a BIN fájlban vagy máshol. Pedig még a txt-ben is átírtam a dátumot és minden fájlét azonossá tettem.
Most szervizben van a TV és nem fogom még1x megpróbálni, hacsak valahol nem találok egy sikeresen tesztelt leírást.
-
Monya78
veterán
válasz
sinci01 #6903 üzenetére
Igen 50 az képátló inch-ben
Első 3-as a kategória (esetedben a legkisebb)
Következő két szám úgy tudom a káva színkód
Negyedik esetedben a 8-as, az évjárat azaz 2013-as
H/12: Nem fontos, talán az hogy magyarországi árusítás3000-es sorozat a Philips leggyengébb TV-je. Igaz ez? Igaz!
Egy pár extrából kimaradtál, főleg a philips egyediségéből az ambilight-ból.Ha vásárlás előtt jöttél volna a fórumba, valószínűleg nagyobb kategóriájú modellt ajánlottunk volna, ha pénzösszeghez ragaszkodtál volna: kicsit kisebb átmérővel, esetleg valami beragadt olcsóbb 2012-es modellt.
Szerintem hagyd a channel editort, manuálisan, kedvencekben szánj rá egy kis időt...
-
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
válasz
sinci01 #6898 üzenetére
Le lehet menteni usb-re
Beállítás->TV beállítás->Általános beállítás->Csatornalista másolásaProgi is van hozzá, de még nem próbáltam ki...
a mindigTV-s ingyenes néhány csatornával könnyen elboldogulokFW-t eddig csak pendrive-ról frissítettem, úgy szépen sikerült. Ha Te is így csinálnád, olvasd el még egyszer pontosan hogy kell csinálni, Nekem sem sikerült elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Analóg fényképezés
- PlayStation 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest