- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinci01
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7074 üzenetére
Köszi! Akkor inkább kihagyom ezt a lehetőséget. Egyébként a service menüben mit lehet állítani?
-
sinci01
aktív tag
A service menüt hogyan lehet elérni a Philips TV-nél?
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok! Az mitől van, hogy beállítom a kedvenceket, (az összeset, mert csak így tudom rendezni a sorrendet) és reggelre pár csatorna eltűnik a listából. Újra beállítom, következő napra megint átrendeződik a sorrend. Az automata csatorna frissítés ki van kapcsolva. Lementem a listát USB-re, másnap visszatöltöm, a következő napra megint átrendeződnek. Minden nap USB-ről kell visszaállítanom a sorrendet. Ez nagyon gáz. Van erre valami megoldás?
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok! Kérdezném, hogy létezik-e valami "szabvány" beállítás ami a legjobb képet eredményezi? Gamma, szín kontraszt, háttérvilágítás, stb. Annyira sok lehetőség van, hogy iszonyat nehéz beállítani, nekem, hogy tökéletes tű éles képet kapjak. Mintha kicsit homályos lenne a kép, vagy túl sötét, vagy mintha valami fátyol lenne a TV-n. Tudtok ebben segíteni? A gyári képbeállítási profilok szerintem tök gagyik.
-
sinci01
aktív tag
Ha FW frissítés után angol nyelven indul újra a TV, akkor sikeres volt a frissítés? Nem írtam fel mi volt az előző FW verziója, így nem tudom frissített-e, vagy sem.
-
sinci01
aktív tag
Sajnos tényleg nem jó a fenti verzió. Esetleg van valakinek 3xx8-hoz való editorja? Miért ilyen rohadt nehéz ezt a progit megtalálni? Megnyitottam vagy 100 oldalt, de mind csak tovább visz és teleszemeteli a gépet, mindenféle hülyeséggel, de program nincs mögötte.
-
sinci01
aktív tag
válasz
taboros #6910 üzenetére
Köszi. Nekem ilyen fájlok szerepelnek a Repair mappában, amit csinál az USB-re:
atv_chan_phy_c.db
atv_channel_c.db
atv_channel_t.db
channel_db_ver.db
FLASH_DTVINFO
FLASH_NITSECTS
FLASH_SDTSECTS
FLASH_SUBSCRIBE
mgr_chan_dvbc.db
mgr_chan_dvbt.dbA nagybetűsek kiterjesztés nélküliek. Ha megvan még az editor, megpróbálnám használni. Ha valahova feltöltenéd megköszönném.
Olvasam a posztodat, hát úgy nem akarok járni! -
sinci01
aktív tag
-
sinci01
aktív tag
Még egy kérés: tudna valaki linkelni egy Channel editort? Nem tudok letölteni sehonnan!
-
sinci01
aktív tag
Egyébként mi a véleményetek a z 50PFL3088H/12 TV-ről? Valaki elmondaná, hogy a típus megjelölésben melyik szám mit jelent? Az 50 gondolom a képátló, a 3xx8 a sorozatszám, de a többi? Valaki írta korábban a 3000-es sorozat a Philips leggyengébb TV-je. Igaz ez? Akkor bevásároltam volna?
-
sinci01
aktív tag
válasz
Monya78 #6896 üzenetére
Köszi! Hát ez tök gáz így.
Haverom mondta, hogy a SAMSUNG TV listáját le menti USB-re, PC-n átrendezi, majd visszatölti a TV-re. Ilyen lehetőség nincs a Philipsnél? Havernak 3100-as széria van és ott engedi a csatorna lista tetszőleges rendezését. FW-vel nem lehet ezt javítani?
Másik kérdésem: lefrissítettem (volna) az FW-t, de újraindulás után is csak a régi verziószámát írja ki. Gyári oldalról szedtem le az FW-t, bekapcsoláskor fel is ismerte, hogy új verzió, el kezdi telepíteni, majd felénél hirtelen a végére ugrik és újraindítást kér. Bekapcsol, és megint írja, hogy érzékel új FW-t, megint végig fut a telepítés, de megint csak a régi marad fent. Ilyenkor mi a szösz van? -
sinci01
aktív tag
Sziasztok! Vásároltam egy 50PFL3088H/12 tv-t és a csatorna beállítást követően nem tudom átrendezni a saját sorrendembe, mert nem kínál fel ilyen lehetőséget. Létezik ez, hogy egy digitális TV-n ne lehetne rendezni a csatorna listát? Mr a 20 éves aanlóg TV-m is tudta ezt. Esetleg létezik valami alkalmazás, amivel az USB-re lementett csat listát tudom rendezni, majd visszatölteni USB-ről a TV-re:
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest