- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
solo18
csendes tag
Sziasztok, tegnap vásároltam egy 58PUS8505 készüléket. A dolby vision tartalmak lejátszásával vannak gondjaim. Synology NAS szerverről szeretnék lejátszani. 3 módon próbáltam lejátszani őket, inkább kevesebb sikerrel.
1. Beépített lejátszóval (source és hálózati média). Itt volt olyan DV tartalom ami gond nélkül ment, volt ami szaggatott 5 másodpercenként(cat5e kábellel vagyok csatlakozva a tv-re) és volt ami bár DV tartalom a nevében, de csak HDR-ként játszotta le.
2. Androidos alkalmazásokkal: vlc-t és kodit próbáltam. Az 1. pontban DV tartalomként érzékelt fájlokat csak HDR-ként érzékelte.
3. Külső médialejátszón coreelec-et (kodit) futtatva: ugyanaz mint a 2. pont. Max HDR. Ez a legnagyobb csalódás számomra, hiszen ezzel a módszerrel nézem a filmeket évek óta és sosem volt gond semmivel.Tudnátok tanácsot adni, hogyan tudnék DV tartalmakat gond nélkül lejátszani? Külső vinyót ha lehet hagyjuk, mert a letöltöm és rámásolom macerát nem szeretem. Pont ezért használom a NAS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged