Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• solo18

csendes tag

Sziasztok, tegnap vásároltam egy 58PUS8505 készüléket. A dolby vision tartalmak lejátszásával vannak gondjaim. Synology NAS szerverről szeretnék lejátszani. 3 módon próbáltam lejátszani őket, inkább kevesebb sikerrel.
    1. Beépített lejátszóval (source és hálózati média). Itt volt olyan DV tartalom ami gond nélkül ment, volt ami szaggatott 5 másodpercenként(cat5e kábellel vagyok csatlakozva a tv-re) és volt ami bár DV tartalom a nevében, de csak HDR-ként játszotta le.
    2. Androidos alkalmazásokkal: vlc-t és kodit próbáltam. Az 1. pontban DV tartalomként érzékelt fájlokat csak HDR-ként érzékelte.
    3. Külső médialejátszón coreelec-et (kodit) futtatva: ugyanaz mint a 2. pont. Max HDR. Ez a legnagyobb csalódás számomra, hiszen ezzel a módszerrel nézem a filmeket évek óta és sosem volt gond semmivel.

Tudnátok tanácsot adni, hogyan tudnék DV tartalmakat gond nélkül lejátszani? Külső vinyót ha lehet hagyjuk, mert a letöltöm és rámásolom macerát nem szeretem. Pont ezért használom a NAS-t.

Új hozzászólás Aktív témák