Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
solo18
csendes tag
Sziasztok, tegnap vásároltam egy 58PUS8505 készüléket. A dolby vision tartalmak lejátszásával vannak gondjaim. Synology NAS szerverről szeretnék lejátszani. 3 módon próbáltam lejátszani őket, inkább kevesebb sikerrel.
1. Beépített lejátszóval (source és hálózati média). Itt volt olyan DV tartalom ami gond nélkül ment, volt ami szaggatott 5 másodpercenként(cat5e kábellel vagyok csatlakozva a tv-re) és volt ami bár DV tartalom a nevében, de csak HDR-ként játszotta le.
2. Androidos alkalmazásokkal: vlc-t és kodit próbáltam. Az 1. pontban DV tartalomként érzékelt fájlokat csak HDR-ként érzékelte.
3. Külső médialejátszón coreelec-et (kodit) futtatva: ugyanaz mint a 2. pont. Max HDR. Ez a legnagyobb csalódás számomra, hiszen ezzel a módszerrel nézem a filmeket évek óta és sosem volt gond semmivel.Tudnátok tanácsot adni, hogyan tudnék DV tartalmakat gond nélkül lejátszani? Külső vinyót ha lehet hagyjuk, mert a letöltöm és rámásolom macerát nem szeretem. Pont ezért használom a NAS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest