Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Szatura #13707 üzenetére
Szia,
Ez alapján Miracast kompatibilis:
http://cdn.cnetcontent.com/8c/53/8c536629-c117-4a59-a0d2-1515f6d14212.pdf
A típus amit beírtam, az amit én néztem ki, de elvileg ugyanaz mint a tiéd. Ez kisebb 43 inches,
és másabb a tunerje, de a smart dolgokban szerintem egyformák.Amúgy a miracastnál és a többi wifis megoldásnál fontos, hogy mind a tévé, mint a telefon/tablet/akármi jó jelet kapjon. Ez a veszi/nem veszi inkább utal arra, hogy gyenge a jel, vagy van valami zavarás. Pl. sok wlan hálózat van a környéken, és hasonló frekvencián, sávon üzemelnek.
Úgy olvasom, hogy kétsávos a wifije, így lehet hogy támogatja az 5GHz-et is. Érdemes megnézni a wifi router beállításokat. Sőt támogatja a wifi direct-et is.
Amiért hajlok erre a modellre, mert ez a legolcsóbb passzív 3D képes 4k tévé és ugye a passzív 3D talán egyetlen negatívuma az volt, hogy felezte FHD-nál a sorokat. Ami tesztet olvastam, abból az jött le, hogy a 4k felbontás miatt ez teljesen helyreállt, hiszen egy 3D-s FHD film esetén mindkét szemnek 1080 sor jut, az meg nem zavaró, hogy a vertikális felbontás meg duplája annak, ami kellene. Állítólag ég és föld a különbség minőségben.
Ahogy látom az utolsó firmware update nem túl régi ezekhez és javítgatnak mindenfélét:
https://www.download.p4c.philips.com/files/4/43pus7100_12/43pus7100_12_fhi_hun.pdf
Nálad egyébként a legfrissebb firmware van a tévén? (ezeket automatikusan érzékeli és szedi le, vagy manuálisan kell frissíteni?)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest