Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Elég sok helyen olcsóbb lett az 55PUS6561/12 készülék. Mi a vélemény, tapasztalat róla?
-
SANKADI
aktív tag
válasz
blackmail68 #14193 üzenetére
Hú, ennyi egy alaplap ? Akkor én nagyon rossz üzletet csináltam, amikor a 42'-os Panasonik-ot (5 éves) 2 ezerért eladtam a Facebookon, amikor a gyerek betörte az LCD képernyőt.
És lehet még más alkatrészeket is el lehetett volna adni...(Mert működött minden más.) -
TIT
veterán
válasz
blackmail68 #14193 üzenetére
Miért ide írod?
-
blackmail68
csendes tag
Sziasztok.
Egy ismerőstől kaptam egy működésképtelen Samsung LE46C750 típusú tv-t. Elmondás szerint az este még működött, reggel már nem. A hibajelenség : a tv-t áram alá helyezve, a stanby led pirosan világít, majd bekapcsolásra rövid ideig elalszik, majd elkezd pirosan villogni, miközben a tv nem kapcsol be, nem csinál semmit. A távirányító gombjait nyomogatva a led gyorsabban villog, de nem történik semmi.
A fórumot olvasva ez flash chip hibára utal, ha minden igaz.
Az e-bayen külön chippet nem, de találtam 18 és 25 ezer ft. között alaplapot ( http://www.ebay.com/itm/Bn44-00341b-Samsung-le46c-580-jtk-LN-46-c750-r2f-/281897896780?hash=item41a26c8b4c:g:6SUAAOSwT~9WkKhE ) ami állítólag törött képernyőjű tv-ből lett kiszedve.
Nem tudom, hogy megpróbáljam-e olcsóért saját magam, vagy drágábban szervízben csináltatni.
A fenti jelenségből megállapítható-e kétséget kizáróan a flash chip hiba, vagy azért ennél bonyolultabb a dolog?
Köszönöm. -
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #14191 üzenetére
Még nem kaptam meg, csak telefonon hívtak, hogy adjam le a tartozékokat és adják az utalványt.
Azt beszéltem meg, hogy a jövőhét csütörtökön megyek Budapestre és akkor beviszem a tartozékokat és ők adják az utalványt. Ma azért rákérdezek, hogy milyen utalványt adnak... -
-
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #14189 üzenetére
Az utalványt nem csak ott lehet levásárolni, ahol a tv-t vettem? Ott (Euronics) sajnos nem elérhető...
-
-
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #14187 üzenetére
A csereutalvánnyal?
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
#94529552 #14174 üzenetére
nekem az androiddal nincs gondom, sőt... igaz más okostévé felületet nem ismerek, de nálam nem jöhetett szóba más, csak android
a kompromisszumokkal együtt tudok élni, de egy csomó jó dolog van benne, amit szeretek. (cast receiver, kodi, spotify stb.)
Jó, ezek valamennyire eddig is megvoltak nálam (van egy elsőgenerációs chromecastem és egy osmc-s raspberry-m is), de most sokkal könnyebben kezelhető az egész rendszer, a raspberry meg átköltözhetett a router mellé "nas"-nak.
ráadásul a remote rebootra is találtam megoldást, szóval a hibák elhárítása is könnyebb -
hedgehog
senior tag
válasz
lugomon #14176 üzenetére
Szerencsére a hanggal nem lesz ilyen bajom, már úton van kínából a dts dekóder, és megy a kábel a hangrendszerbe (reméljük legalábbis, hogy nem lesz vacak a minőség
)
A színei meg jóval jobbak mint a régi LG-é, ez nekem elég.A szinkronhiba meg a kártyaprobléma (mert azóta előjött megint) egyelőre zavaró, de reboot megoldotta mindig... de azért majd zaklatom a philips supportfórumot, hátha történik vele valami.
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Luck Dragon #14178 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ! Micsoda titkos adatokat tudsz te. :-))))
-
sirály69
őstag
"Képminőségi Index Értéke 2xxx PMI"
Ez mit jelent? -
válasz
SANKADI #14175 üzenetére
Nálam vannak az adatok, én vagyok maga az adat!
Viccet félretéve, te tévéd S-IPS panellal van felvértezve. FHD, 100Hz valósan szoftveresen pedig 700Hz.
Sigma HiDTV Pro-Fusion SoC - MIPS24KE@1000 + 700 MHz (1700 MHz) Processzor van benne ami 2013-as fejlesztés , QFU1.2E LA platformú.A háttér megvilágítása Edge LED plusz Micro diming a sideja pedig L-es. Pixel Precise HD és 1:500,000 a kontrasztja , a natív kontraszt X000:1. A panel 3D-je passzív a csomaghoz 4 szemüveg kell hogy járjon, ha nem az gond!
vlaszti
Sima tv-nézésre tökéletes. -
vlaszti
csendes tag
Sziasztok!Szüleimnek keresek tvt és ez a Philips 32phh4201 mennyire ajánlott?Csak tv műsor lenne rajta nézve.Ha van jobb ennél hasonló árba akkor melyik típus?[link]
-
lugomon
tag
válasz
hedgehog #14173 üzenetére
A hang kritikán aluli...( se magas, se mély. bárhogy is állítgatod.)
Egy évek óta nézett , esti napi sorozat kapcsán jött ki az, hogy szürkületi, gyenge fényviszonyoknál a kép elveszti természetességét...mintha vmi ködfátyol jelenne meg..
A bőrszín sárga tónusa nem küszöbölhető ki..pedig aztán rengeteget kísérleteztem vele.
(Mivel ugye van a PFS 7109-em, bizony nem a szemem rossz..)
A "soundbar", és " mélynyomó" valóban többször szinkronhibás.
Csak kivilágított szobában érdemes nézni. -
SANKADI
aktív tag
Azt hol lehet megnézni milyen panel van a TV-ben, IPS vagy VA. Tipusa: 55PFL7008K. Sehol nem találtam rá adatot.
-
hedgehog
senior tag
válasz
lugomon #14172 üzenetére
Írnál ide róluk példákat? Csak hogy fel tudjunk rá készülni.
Nekem pl. volt már olyan, hogy a saját soundbarja meg mélynyomója kikerült a szinkronból (vagyis "visszhangos" lett a hang), meg ugye időnként a kártyahiba, bár az már egy ideje talán nem jön elő (kihúztam és bedugtam alaposan a cam-modult, lehet hogy rosszul érintkezett).
Más gondom eddig nem volt. Nálad mi jött elő? -
lugomon
tag
Sajnos, nagy bánatomra, a 7181 is megy vissza...
Huzamosabb tévézésnél előjöttek a zavaró hibák...
-
hedgehog
senior tag
Szia, van valami korlátozott fiók, de a beállításokba ettől függetlenül be lehet lépni, csak az alkalmazások elérését lehet vele korlátozni.
Viszont van gyári beállítások visszaállítása, meg a csatornalistát lehet exportálni pendrive-ra, szóval nagyon elnyomkodni nem tudják.
Teljes értékű Android, vagyis van rajta rendes play store, bár az appoknak azért kompatibilisnek kell lennie, úgyhogy nem minden látszik benne. De lehet sideloadolni mint rendes androidokon, bár a touchscreen hiánya nagyon észrevehető(usb egérrel megoldható az is).
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Lehet itt tapasztalatot kérdezni, vagy tanácsot kérni Androidos Philips ügyében?
:-)Arról van szó, hogy egy ismerősöm, akinek egy pici panziója van, gondolta, hogy vesz egy ilyent:
[40PFH5500/88]
Lenyűgöző, és otthonra minden bizonnyal szuper kényelmes dolgok vannak benne, de a kívánt célra, attól fél, nem lesz mégsem megfelelő.
Ugyanis mi van, ha elnyomkodják?..Én még nem voltam nála, de ha majd megyek, tudok olyant virítani ezen a készüléken, hogy teszem azt gyerekzár-szerűség, hogy mindent leblokkol (csatornakeresés, átrendezés, program letöltése, satöbbi), és csak akkor engedi, ha beadnak valami PIN kódot?
Ha élből nem tud ilyent, akkor az a tény, hogy ezek úgymond Androidot futtatnak, abból ki lehet hozni valami ilyesmit? Van ezekben valami Philips Play Áruház? Le lehet tölteni onnan ilyesmi appokat?
Bocs, hogy ha hülyeséget kérdezek...
-
lugomon
tag
Sajnálom, hogy a Sony topikba nem tudok már írni...totálisan tisztelettudóan írtam be a visszavitt Sony készülék kapcsán. Mégis kitiltottak.
Na most adtam volna nekik, jó erősen..rossz a szemem, szerintük...aha..egy német user pont ugyanígy visszavitte totál ugyanezt a Sonyt, és a Philips 55 PUS7181-et választotta helyette. Nem vitte vissza, mert ez már tettszett neki.
A németek azért nem hülyék. Kukacos vásárlók.
-
lugomon
tag
Kipróbáltam a 7181-es tévét! Bizony szép, tűéles képe van. A Sony elbújhat mellette a VA panelével. ( Sony 55W8507C).
Egy dolog bosszant, hogy a routeremet nem régen állítottam át 5 Ghz-re...Meglepetés, hogy nem ismeri fel...vagyis nem tudja...eddig egyedül a Samsung J5 ( 2015) nem tudta...vajh miért nem????Telóról adtam hot spotot, és egy augusztusi szoftvert kapott, a márciusi helyett!
-
asprey
tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni! Öcsém vásárolt egy Philips 55PFK6540/12 típusú készüléket.
A 3d része teljesen hibás szerintem. Nem tudunk rá jönni a hibára, készülék vagy 3d szemüveg rossz.
A youtube-n ha keresünk egy 3d demót akár Half-SBS, Full-OU nem lehet átkapcsolni 3d-re. A 3d menü inaktív.1-2 filmnél (nas-ról) automatán átkapcsol 3d-re mélységérzet rendben de szellemképes nagyon. Ilyenkor a 3d-beállitásban semmi lehetőség a kép finomhangolására. Ha olyan filmet játszunk le amit manuálisan kell átkapcsoln 3d-re akkor is szellemképes a kép és semmi 3d állítgatási lehetőség nincs. ( Samsung, Lg lehet mélységet álltani meg egyebeket)
Lehet a tv hibás? Szerintem a Youtube 3d lejátszásnak menni kellene.
Válaszokat, ötleteket előre is köszönöm. -
lugomon
tag
Megvettem az 55 PUS 7181-et. MM: 329.991 ft.
Holnap bontom ki.
-
válasz
ptamas88 #14139 üzenetére
Pedig sajnos volt ilyen bejelentés hogy nem kapnak.
Először azt hiszem a 2014 év vége felé, akkor itt a topicban egy jó kiveséző párbeszéd alakult ki. "7509-8109" kütyük korszaka. Utána pedig rá nem sokkal később egy rendezvényen . Hogy javítócsomagokkal lesznek,m de főverziók kiadását nem ígérik.
Áh meg is van a 4.2 -es futtató tv-k esetében csak is a 8-9 szériára tervezték legelőször a Főverzió kiadását, de az 5.1-es főverzió nem futott volna el a HW-miatt ezért azokat is hanyagolták. És azóta is olyan HW-k dolgoznak a készülékekben ami a további nagyobb rendszerfrissítést nem fogja támogatni. Ezt Oroszországban mondta az egyik Philipses illetékes.
-
ptamas88
tag
válasz
Luck Dragon #14138 üzenetére
mi az összekeverés ebben? android tv főverzió ugyanúgy jön ki, nincs semmi nehézség ami megakadályozná a frissítést
javíts ki, ha tévedek, de a tv gyártókra nem vonatkozik a kötelező frissítési időszak?
oké hogy egyik Philips se kap frissítést, most nem is keresek hivatalos bejelentést, hogy kapni fognak, de arról se volt hivatalos bejelentés, hogy ne kapnának, márpedig akkor az a logikus, hogy kapnak -
-
ptamas88
tag
sziasztok, arról lehet tudni valamit, hogy 2015ös modellek mikor kapnak új android főverziót? 5.1 van még mindig a tv-n, mobilra meg már a sarkon vannak a szolgáltatói frissítések is 7.0/7.1re. azért az elég féreg húzás a philipstől, ha addig kihúzzák az update-et, amíg lejár a kötelező támogatási idő, aztán mondják, hogy bocsika már nem kell updatelnünk jogszabályilag
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek, ajánlott? PHILIPS 50PFH5300
Nekem a FullHD elég és 3D nem kell, viszont PC lenne 90%ban rákötve. A 200Hz valós?
Köszi!
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Nemrég vásárolt 22PFH4000 TV-nken az itt leírtak alapján sikerült a Digi-s digitális csatornákat Finnországgal beállítani. Egyedül az EPG meg az idő van megkeveredve (két óra különbség, a javunkra). Ha az időt kézzel állítom be, az EPG továbbra sem az igazi. Automatikus időbeállítással meg már két napja nem frissít a Digi hálózat idejére, lehet, nem is tud...
A haditervem az, hogy az USB-re másolt csatornalistát a Csatornák újratelepítése és Magyarország választása (így egy csatornát sem talál) után visszamásolom a TV-re. így józan paraszti ésszel az idő, az EPG, meg a csatornák is jók kellene, hogy legyenek. Ez a tapasztalatok alapján működőképes megoldás lehet?
Köszönöm! -
sirály69
őstag
válasz
JokerMaffia #14130 üzenetére
43" és UHD? Szerintem nézz ki 1 FHD tv-t...
-
sirály69
őstag
válasz
#94529552 #14129 üzenetére
2013 szeptemberében vettem és a 2 év gari múlt évben járt le, de előtte augusztusban megadta magát.
SSB 1X, LCD 2X, távszabi 1X volt cserélve. Kb. július elején kezdett el hülyülni...
Felhívtam őket és teljes újratelepítést javasoltak. Nem mertem azonnal megcsinálni a csatornahangolási problémák miatt....
Az újratelepítés sem segített. Sőt...
Szeptember 1én bejelentettem , 6.án elvitték. Azóta nincs... -
JokerMaffia
tag
Sziasztok
Erről a tévéről van véleményetek? [link] Ajándék lenne egy családtagomnak. Köszönöm a segítségeteket.
J.M.
-
törölt tag
válasz
sirály69 #14126 üzenetére
Mikor járt le a 2 év, és meghosszabbították annyival a garit, ahány hónapig távol volt a tévéd?
Amiket davenport írt, szerintem a márkaképviselettel tárgyald le, mert ez a szerviz semmit nem tesz, csak ülnek egy helyben. Az SSB biztosan garanciális, de utána kellene nézni, hogy milyen szabályok vonatkoznak ide, amikor cserélni kellene a fődarabot, de nem tudnak helytállni. Talán csak a csereutalvány lehet itt a megoldás..Itt is egy hosszadalmas procedúra van kilátásban, eddig 4 hétnél járnak.. -
válasz
sirály69 #14126 üzenetére
Pendítsd meg hogy mivel nem tudják javítani, és nem cserélik, árleszállításnak ebben az esetben nincsen értelme, így elállnál, és kérnéd vissza a pénzed. "A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik." Itt a kérdés persze az, hogy egy garanciális kijelző és SSB nélkül mennyiben tekinthető ez a készülék használhatónak, illetve ezeken felül milyen más eleme lehet amire a jótállás vonatkozhatna.
-
sirály69
őstag
válasz
sirály69 #14100 üzenetére
Ma írtam levelet a szerviz kft-nek, hogy mi hírük van.
Délután felhívott a tulaj, hogy tanácstalan.... Nem tud rendelni SSB-t, mivel a Philips rendelési rendszerében "már nem rendelhető" státuszban van. (bár ezt már hetek óta tudják akkor eddig mit is csináltak?
Mivel a tv már nem de az SSB illetve az kijelző garanciális ezért nem tud csereutalványt kiállítani.
Nincs már az a szabály, hogy fődarabcsere esetén a készülék garanciája újraindul?
Most mi a fe..e lesz....? -
embersrise
csendes tag
válasz
#94529552 #14124 üzenetére
Megoldódott köszi!
A nyamvadt TV nem talált software update-et ha csatlakoztattam a hálózathoz és úgy kerestem, viszont a Philips oldalán ott virított az 1 évnyi frissítést tartalmazó firmware... feltettem és működik.
Azonban az elég vicces (not), hogy out-of-the-box nem működött egyáltalán...
-
törölt tag
válasz
embersrise #14123 üzenetére
A tévével ha a Youtube-ról nézel 3D-t akkor is ilyen lesz? Olvass vissza pár 100 oldalt, mert másnak is volt gondja a 3D-vel, hogy nem működött, vagy az egyik réteg hibásan volt rárakva, és az is használhatatlan volt. De az talán UHD volt.
-
embersrise
csendes tag
Sziasztok!
Sefítségeteket szeretném kárni a következővel:
kb 1 hete vettem (vadonatúj) egy 55PFK6510/12 tévét és ma jutottam el odáig hogy kipróbáljam(próbálnám) a 3D-jét.
Azonban amikor átváltok 3D üzemmódba fekete kép és viszlát.
Tökmnindegy, hogy 2D-3D konverzióval, vagy valós 3D forrással próbálkozom.. ugyanaz.
Próbáltam kábelt is cserélni, de egyértelmű hogy a tévé az ami megszünik képet adni onnantól kezdve, hogy 3D ben kéne nyomnia.Bármilyen javaslat esetleg?
Erőtlen próbálkozéásnak próbáltam egy szofverfrissítést, de azt mobndja up to date :/
Előre is köszi
-
TIT
veterán
Nekem a 7181 jobban tetszik(főleg az alsó hangszóró)és komolyabb is,Budaőrsi MM-be ki van rakva.
-
hedgehog
senior tag
válasz
lugomon #14111 üzenetére
Mondom, a benyomásom az, hogy fantasztikusan gyönyörű.
De tényleg vedd hozzá azt, hogy az én előző tévém egy low-end LCD volt, egy 2009. szeptemberi gyártású LG LF2510. Színhelyességben nem tudok nyilatkozni, mert bár értek hozzá, szemem nincs rá sajna. (értsd ha egy alma piros, akkor az nekem színhelyes).
Nem próbáltam ki előtte, csak a sógor kisebb modelljét, meg a boltokban nézegettem (és hallgattam végig az eladókat, hogy milyen vacak az android... nem volt igazuk).
ezzel teszteltem itthon: https://www.youtube.com/watch?v=iNJdPyoqt8U -
hedgehog
senior tag
válasz
lugomon #14109 üzenetére
szia! sajnos igazából nincs összehasonlítási alapom más 4K tévével a képet illetően... a régi full-hd LG-mhez képest természetesen ég és föld.
A családban van egy 50PUH6400/88, annál ez jóval stabilabban működik, reszponzívabb a menü, gyorsabb az egész.
Próbálgattam 4K-t youtuberől, gond nélkül vitte, bár a 60fps-es verziókat nem szereti, a natív app szétesett tőle, castolva meg röcögött, de minden egyéb szépen ment. UHD linuxiso most töltődik, de gondolom az is menni fog.
Az ambilightot egyelőre imádom, egyébként is ez volt az egyik szempont a vásárlásnál.
Az ára annyi volt igen, webshopon vettem, még aznap feladták. -
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
A fenti hozzászólásban írt 49PUS7181-el kapcsolatban kérdeznék tőletek... minden szépen és jól működik (na jó, az epg-t néha elfelejti, meg kódoltnak mutat nemkódolt adásokat, de azt majd meglátjuk beáll-e), viszont a hanggal problémám van.
Nem szeretem a tévéhangot, ezért az audiot egy 5.1-es Genius hangfalrendszer szolgáltatja nálunk, ami sima analóg, ezért az előző tévémen is a fejhallgatókimeneten keresztül volt csatlakoztatva.
Viszont a 7181 nem kapcsolja le a hangszórókat a fejhallgató csatlakoztatásakor, és a hangerőt is a menüben turkálva kell állítani (ami ráadásul pl. Spotify hallgatás közben nem is működik).Ezért két kérdésem lenne:
- nem lehet valahogy mégis összekötni a hangerőállítást a távirányító hangerőgombjaival?
- ha nem, akkor talán érdemes lenne egy toslink-rca konverterre beruháznom, van akinél van ilyen működő konfig? és ha igen, nem ront sokat a hangon?Az is kérdés, hogy ha a digitális kimeneten megy a hang (akár az optikain, akár egy hdmi-n), akkor lehet a távirányítóval állítani a hangerőt, vagy azt oldjam meg a kábel másik végén lévő eszközön?
-
hedgehog
senior tag
válasz
ptamas88 #14084 üzenetére
Szia, nem a Kodi beállításaival van nálad gond? Én a hétvégén üzemeltem be a glamournapokon vásárolt 49PUS7181-et, és tökéletesen beolvasott mindent egy smb-share-ről, szépen felépítette az adatbázist.
(viszont ez a kadenciahelyes lejátszás cucc elgondolkodtatott, lehet hogy mégis visszaszerelem a pi3-at a tévéhez) -
válasz
Tigerclaw #14105 üzenetére
Akkor ez nem a te tv-d eggyel feljebb kell menned a 6401-es a tied mert ott az első kettő HDMI port tudja ezt.
6401-es csatik.
4 х НDМІ
1 x HDMI1.4 (ARC)
1 & 2 HDMI 2.0 (ARC,CEC)>Ez kell neked.
2 x USB 2.0
1 x USB 3.0
1 x Satelite In (Main-type,female)
1 x SCART
1 x Composite In
1 x AV Component In
1 x Optical Audio Out
1 x 3.5mm Audio In
1 x 3.5mm Audio Out
1 x Antena(RF) female
1 x CI+1.3 -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Luck Dragon #14104 üzenetére
Én ebből azt vettem ki, hogy 3-4 bemenetek a 4k kompatibilisek, csak egyik helyen 30Hz-esnek, a másik sorban meg 24-60Hz -esnek írják. Nekem mindenképp HDMI 2.0-ás bemenet kell...legalább 2.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolkozok egy 43PUH6101 vételén, de mindenképp olyan TV kellene, amin 2.0-ás HDMI-van, vagyis támogatja a 4k-s felbontást is 60Hz-en. Viszont a Philips honlapján - számomra - eléggé furán írják ezt le a specifikációban:
Támogatott képernyőfelbontás
- Számítógép-bemenetek a HDMI1/2 porton max. FHD 1920x1080, 60 Hz-en
- Számítógép-bemenetek a HDMI3/4 porton max. 4K UHD 3840x2160, 30 Hz-en
- Videobemenetek a HDMI1/2 porton Kizárólag 50 Hz, 60 Hz (YCbCr 4:2:0)
- Videobemenetek a HDMI3/4 porton max. 4K UHD 3840x2160 24, 25, 30, 50, 60 Hz mellett YCbCr 4:4:4 , 4:2:2 , 4:2:0
4 HDMI csatlakozó van rajta, de itt külön bontják számítógép és video bemenetre. Egyik helyen csak 30Hz-et, a másik helyen meg 24-től 60Hz-ig írják.
Nekem a lényeg az lenne, hogy számítógéppel is tudja a 60Hz-et.
Belépő kategóriás UHD tévé, de idei és csodálkoznék ha nem HDMI 2.0 lenne rajta.
-
válasz
sirály69 #14100 üzenetére
Kicsit visszaolvasva, ez már a második készülék ami kiesik alólad? Lehet hogy már nem a cserét pedzegetném, hanem elállnék és kérném vissza a pénzt, bár azt majd a bolttal kell megharcolnod. Hozzáteszem a javítás pontos idejére nincsen pontos jogszabályi rendelkezés, csak annyi volt mind a régi, mind az új Ptk, és az ez alapján megalkotott egyéb jogszabályok alapján hogy törekedni kell arra, hogy a javítás és a csere 15 napon belül megtörténjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest