Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monty_PX
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsotokat szeretném kérni, hogy szerintetek milyen értéket képviselhet egy ilyen tv használtan?
http://www.whathifi.com/philips/47pfl9703/specsA közelmúltban lecseréltem szegényt, és helyhiány miatt megválnék tőle, viszont ötletem sincs, milyen értéket képviselhet. 2008-ban vettem újonnan, teljesen hibamentesen működik, szép állapotban van, egyedül a távirányítóját gyepálta meg a lányom kicsit esztétikailag (lehet pótolni, ha szükséges). A mai napig álomszép képe van, Ambilight-os, de persze a mai hókusz-pókuszokat még nem tudja (smart, 3d, wifi stb.)
Köszönöm előre is, ha foglalkoztok a kérdéssel.
-
Skyfish
tag
válasz
Luck Dragon #12709 üzenetére
Ok,Te nyertél!😄
-
allein
addikt
Jó reggelt. Olvasva a sok problémát ami az androidot illeti, semmilyen körülmények között nem akarok olyan TV készüléket vásárolni amin android van, teljesen mindegy melyik gyártó
Ettől függetlenül imádom a 32" -os 9... szériájú Philipsemet
és kár, hogy csak két ambilight-os, PS4 gyönyörűen fest rajta. Új TV készülék még nincs de sajnos most már a Philips felejtős
Marad LG vagy Samsung.
-
-
ftc
nagyúr
válasz
Luck Dragon #12709 üzenetére
Ha olyan bugos lesz mint a többi TV akkor hajunkra kenhetjük az egészet
-
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #12703 üzenetére
Mert alacsonyabb kategóriás, és gondolom más a szoftver.
-
Skyfish
tag
Néztem Ambilux-ról videókat...Nagyon komoly lesz.Ehhez valami spéci falikonzol kell gondolom de lehet adják a készülékhez (xxpus8901).
-
dvogabi
tag
Szerencsére nekem nincsenek ilyen jellegű gondjaim.Pedig sose mentem megnézni boltba tv-t ...mindig a fórum alapján látatlanba vettem (2 DB) a Philips tv-im.Persze nem android, meg nem UHD de a 7109-essel (szoftverfrissítés után) se volt gondom.Gyönyörű kép....a többi másodlagos...de működik.Remélem nem is lesz, és ezt kívánom mindenkinek!
-
Skyfish
tag
válasz
Burt01 #12700 üzenetére
Ha a kép ok,akkor én nagyon megbocsájtó tudok lenni.Youtube-on kívül nem használom a tv egyéb funkcióit.Médiát egy Dune-ről küldöm rá...Ennek a készüléknek a nagyobb változatát néztem ki magamnak ezért kérdeztem a képminőséget.Természetesen a fagyások nálam sem férnének bele.Cseréltesd ki,remélem a következőben már nem kell csalódnod.
-
Burt01
csendes tag
válasz
lorinser #12697 üzenetére
Frissiteni wifin frissitettem..nem tudom hogy elég e...nem küszködöm vele tovább, kihozatok egy másikat és ha az is problémás, egy életre elfelejtem ezt a nevet!
Ujrahangolásnál természetesen a teljes skálát állítottam be..hely megnevezésével...t-home a szolgáltatóm...előszörre felment elsőre...utána 3-4 próbálkozásra se,m...csak újraindítás után.
ez csak you tubnál van ez a 3D probléma...ebben az estben...nem lehet a 2D röl sehová sem állítani....ma este becsaptam mert iphone tv röl küldtem be neki az anyagot , szintén you tubrol, ugyanazt az anyagot HDMI kábellel...igy már működött a dolog......nevetséges az egész
a távvezérlőt párosítottam hisz minden más megy...csak a mozdulat vezérlés nem...és nem is találok sem leírást róla...sem nyomógombot rajta...sem a menüben....így pedig ha nincs kurzorod...szinte lehetetlen használni a netet
Hát nagy vonalakban ennyi...köszönöm a türelmeteket -
lorinser
senior tag
válasz
Burt01 #12691 üzenetére
Szia!
Ha még nem tetted, egy SW frissítést csinálj még. Nálami is ez oldotta meg a felvételt (bár a típus nem ugyan az mint nálad).
A többi érdekes. Újra hangolásnál teljes keresést kell beállítani és a régió ne Magarország legyen (gondolom DIGI a szolgáltatód).
3D-re sima 2D-s adásnál sem lehet átváltani?
A távirányítót próbáld meg újra párosítani a TV-hez (az első bekapcsolásnál ez megtörtént?). -
Burt01
csendes tag
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok!
A 47PFK6549-esről mit érdemes tudni? Szemezek a vele, elsősorban a képminőség, és a 3D minőség érdekelne. Valakinek van erről tapasztalata?
-
törölt tag
válasz
Burt01 #12691 üzenetére
Az a baj, hogy a szerviz se tudna vele mit kezdeni, és az itteni tapasztalatok szerint még jobb, ha nem is nyúlnak hozzá. Ezért a legjobb megoldás a pénz vissza, vagyis elállás a vételtől. Nem is nagyon van helyette, amire azt lehetne mondani, hogy tuti bevált darab, még a magasabb kategóriásra is van elég panasz.
-
Burt01
csendes tag
Sziasztok ! és egyben boldog új évet mindenkinek!
Szóval...ha tudnátok segíteni..2 ünnep között vettem egy Philips 55pus7600 4k_3D televiziót.Azóta sorolnám milyen hibák léptek fel....a szilveszterem + 3 napom ment rá eddig a dologra.
you tube rol nincs 3 D, nem is engedi átváltani
távvezérlőn mozdulat vezérlés nem működik,de nem is találom rajta így másik fülre átmenni, szinte lehetetlen
tuner jurahangolásához resetelni, újraindítani kell...különben nem találja meg az adókat, csatornákat
Külső USB merevlemezre nem csinált időzített felvételt...azt írja nincs táp...ugyanakkor hallom hogy a tv kikapcsolt állapotában is többször elindítja a külső merev lemezt.
Többször lefagy maga az android is és külön a tv isnagy vonalakban ennyi...CSAK!!!....egy ilyen áru TV ért ?! felajánlották hogy cserélik másik típusra akár...mi a véleményetek ? mit tanácsoltok ?
Köszönettel
Burt
-
TIT
veterán
Bedobta a tv,hogy gy Lg 652-es tv akar rácsatlakozni,mégis mi a fenének és hogy?
Max.a routerre tudna. -
messer30
csendes tag
válasz
csabi63 #12686 üzenetére
Mondjuk a upc nekem is 4 felé van osztva,lehet egy jelerősítő megoldaná a problémát!
Egy Uhd-s Oledre én is benevezek majd ha jó árban fogják dobálni!Ezek az Oledek iszonyat színeket produkálnak, csak az a kérdés meddig bírja ez a minőséget nyújtani !Én mintha az hallottam volna hogy az évek multával veszítenek színviszaadásukból. Majd az idő megmutatja! -
csabi63
senior tag
válasz
messer30 #12684 üzenetére
Nálam meg annyifelé van osztva a bejövő jel (5 tévé), hogy a jelerősség 45-50%.
Viszont a jelminőség az összes adónál 99-100%. Így semmi gondom a képminőséggel. UPC box nincs nálam, van sajátom. Meg 3 mediacard.
A tévém meg egy 3 és fél éves 42pfl7606, és dicsérem az eszemet (meg a szerencsémet) hogy azt választottam. Remélem még húzza vagy 4 évig, aztán jöhet egy 55 hüvelykes UHD Philips. Más gyártó csak akkor jöhet szóba, ha normális áron lesz OLED. Vagy nem lesz Philips... -
messer30
csendes tag
mikor az mm-ben voltunk,az eladó lejátszotta 8809-en meg a 7600-on ugyan azt a philips demót,annyi külömbséggel hogy a 8809-en full hd,a 7600-on pedig uhd volt a felbontás(mivel a 8809 nem képes hevc-t kezelni),mindezt egymás mellett,hát azt kell modjam nem sok külömbséget találtam 2-2,5 méterről!
a 8809 részletesebb/kontrasztosabb volt,a 7600 pedig a fekete részleteket jelenitette meg szebben,legalábbis nekem ez volt az érzésem.Érdekes hogy nem tudják megoldani a hevc lejátszását a 2014-es modelleken,valószinüleg hardveresen nem elég erős a tv,pedig a 8809 6magos ha jól emlékszem,vszeg kevés a rom.Androidon keresztül próbáltam a kodival lejátszani hevc-t,meg átkonvertált hevc-t mp4-be de nem sok sikerrel,szaggatott mint állat -
messer30
csendes tag
válasz
#94529552 #12678 üzenetére
Visszatérve a UPC-re nálam a jelerősség kb 60%-on van,a jelminőség pedig 90%-on.Érdekes hogy csak adott csatornák szoktak kockásodni, valamikor medig teljesen rendben van!Azért box lett a kártya helyett mert akkor még a régi 42pfl5603d/12 lógott a falon,és az nem volt kompatibilis a kártyával.
-
süti5
őstag
Furcsállom az uhd gondokat youtube-on, mert nekem ugye pus6809-em volt, most szüleimnél van, de mikor nálam volt 1 évig, a youtube atomstabilan működött, a 4k videókat vitte mint a pinty, és nem is androidos, középkategóriás tv.... Egyszerűen fantasztikus 4k videókat néztem meg akkor
-
dualcore
őstag
válasz
messer30 #12673 üzenetére
A HDMI-s UPC beltériken az Info gomb lenyomásakor közvetlenül mutatja a jelerősséget és a jelminőséget (Jobb alsó sarok) Ha ezek közel maxon vannak, nem lenne szabad szétesnie a képnek. Ha nem érik el, csak a skála elejét, akkor az antennád van rosszul beállítva, vagy elmozdult.
-
hayabusa4
csendes tag
Na a youtube uhd gond soft frissítéssel megoldva/pus7150/,viszont a hdmi portok furcsán működnek.Van erősítőm hdmi-n csatlakoztatva.A tv adást beltérin nézem hdmi-n csatlakoztatva.Ha nincs kikapcsolva a tévé akkor a beltérit nem tudom kikapcsolni mindíg újraindul,ez nem volt az előző tv-vel.Továbbá ha nem az erösítőt kapcsolom be először akkor nem ad ki hangot hdmi-n az erősítő felé a tv./illetve még olyan is volt hogy mind a 4 hdmi porton a beltéri jele volt/
-
ftc
nagyúr
válasz
access_denied #12677 üzenetére
Nekem nincs 3D gondom..
engem az UHD hiánya idegesít pl youtubon...
-
törölt tag
válasz
messer30 #12673 üzenetére
Most eltekintve attól, hogy milyen 2 tévét néznek a boltban, azt veszik meg általában az emberek, amit az eladó akar. Én kapásból a magasabb kategóriásat nézem ha közel egy árban vannak. Ha engedik, akkor beállítom mindkét jelöltet egyformán, és utána nézem a különböző felbontású anyagokkal. Sokan bemennek, és látják, hogy de szép képet ad az UHD(demó anyaggal), és gyorsan megveszik. Pedig csak elég lenne átkapcsolni a tévé adásokra.
A UPC box nem ad elég erős jelet? Ez nem jellemző rá, akkor nézesd meg velük, de még jobb lenne UPC Mediacard-ot kérni a box helyett, az jobb minőséget biztosít, +még kevesebb kütyü, távirányító, áramzabáló, stb. A "vizsgálati szabály"az egy nagy átverés, nem kell bevenni.
-
messer30
csendes tag
Valaki írta itt,hogy mikroszálas kendővel lehet javítani a felhősődésen,ha van erről v.mi tapasztalat a kérem írjátok meg!Jah és kíváncsi lennék,hogy a 55pus8809/12-ben milyen panelt építettek be,ha tud valaki ez ügyben információt adni kérem ossza meg velem!
További szép napot!
-
messer30
csendes tag
válasz
allein #12602 üzenetére
Üdv mindenkinek, és boldog új évet!
Azzal kezdeném,hogy kb 1,5 hónapja vettem az Mm-ben egy 55pus8809/12 készüléket,és mivel Allein érdeklődik e tipus iránt gondoltam leírom a tapasztalataimat.Szóval én egy 55pus7150 néztem ki,de mikor eladó megmutatta a egymás mellett a 8809 és a 7600 akkor már nem nagyon foglalkoztam az előző tipussal.Hozzá kell tennem,hogy Uhd-tvs tapasztalataim/információim nem nagyon voltak előtte.végül a 8809 lett a befutó mivel ez olcsóbb volt,és az eladó azt mondta ő is ezt választaná mert most jó áron van.Ez egy kiállitási darab volt egyébként,de mivel 5 év garanciát adtak rá nem foglalkoztam vele!Alapjában véve elégedett vagyok a készülékkel a design jó én falra szerelve használom.Az Ambilight nagyon jó,,csak szoft friss. után volt jó előtte nem volt piros''(hozzátesz a látványhoz).Az android nem rossz de nálam kétszer nem reagált a rádiós távra,majd kihúztam a hálózatból.Én appok-ból csak párat használtam. A YouTube rendben volt de megint csak frissités után,és csak 1080p a max
plex és kodi rendben.Nálam a tv Upc boxal megy hdmi-n Sd:jó Hd:Hihetetlen szép,bár némelyik adó néha szétesik de ez a nem elég erős jel hibája.beépített medialejátszóról csak annyit hogy én m2ts és 3d-mkv próbáltam azokat lejátszotta.Tehát nagyon jó képminőség.Akkor most jöjjön a fekete leves.H.265/HEVC nem játsza le (bár ezt tudtam a vásárláskor),de mivel van hdmi 2.0 majd a jövöben beszerzek v.mi lejátszót.
Szóval van egy Uhd-tvm amin még nem játszottam le uhd videót(csak uhd képeket jelenit meg)
Ami a legzavaróbb azonban az a tv felhősődése sötét jeleneteknél!!korábban nem találkoztam ezzel a jelenséggel,bár van a családban több lcd tv,de egyik sem ledes.Mikor észrevettem a dolgot már kifutottam a 3 napból tudtommal utánna csak szervíz.Ezután telefon a szervíznek majd azt az infót kaptam,hogy van erre egy vizsgálati szabály amit be kell tartani ,,nappal kell vizsgálni(150 lux),a kép magasság 4szereséről nézve,kihúzott antennánál,a gyári képbeállitások visszaálitásával)meg egy szamárfüllel a fejeden féllábon
és ha akkor látod a felhősödést akkor foglalkoznak veled!
még nem csináltam meg ezt a vizsgálatot,de nappal nem nagyon vettem észre a felhősődést.Szóval nagyából ennyi,remélem tudtam hasznos információkkal szolgálni!
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon #12670 üzenetére
Az nem 3d-s és uhd-s.
-
-
TIT
veterán
-
hayabusa4
csendes tag
Sziasztok.Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy van egy 49pus7150 uhd tv-m de uhd tartalmakat nem tudok vele lejátszani. Youtube-os videóknak csak a hangja van a 4k videókra és képekre, nem támogatott formátumot ír.Illetve ha van tapasztalat ezzel típussal valakinek megoszthatná velem, most próbálgatom .Választ előre is köszi.
-
Narris
csendes tag
Sziasztok,
Erről mi a vélemény? HD filmeket néznék rajta, illetve Xbox. Smart funkciók nem nagyon érdekelnek, mert Xbox-ról/NAS-ról mennének rá a filmek.
http://www.euronics.hu/PHILIPS-40PFH550088-p46055
köszi
-
dualcore
őstag
Nagyon gyerekcipőben jár még ez az android, a tv készülékekben. A Philips meg ég bőven el van maradva sajnos. De a többi márkatársnál is bőven van probléma a droiddal.
Az a szomorú hogy egy pár ezer ft-os külső kütyü, ami HDMI-n csatlakozik a tv-hez, sokkal stabilabb ezen a téren. -
ftc
nagyúr
Képminőségben én találtam LG és Samsung vonalon is elfogadhatót az én szememnek...
Android bénázás azért is vicces, mert előző szériában nem volt pl gond egér támogatással...
jelenleg van egy smart TV-m ami nem smart TV... UHD támogatás pl youtubon ne lepődjetek meg nincsen
értelmes fórum:
-
Cane
őstag
+1 (képminőségre)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 46PFL4528H/12 tv-n van CI kártyának közvetlen olvasó helye vagy csak elő van készítve a kártya foglalatnak? - Ezt írja a termékejellemzőknél: ''Általános interfész plusz (CI+)''
Mindig TV (CI) kártyás pre-paid csomagokat nézeghetem, de nem tudom hogy csak a kártya kell hozzá vagy kártya Conax modul is?
DVB-t antennám van, a vétellel eddig nem volt semmi gondom, kártyán kívül kell-e még valami?
-
allein
addikt
Szervízről én tudok nyílatkozni
Több mint kettő évvel ezelőtt vásároltam egy Philips készüléket. Elvégeztem egy szoftver frissítést és onnantól kezdve csak gondok voltak. Készülék bekerült a szevízbe, ott csücsült másfél hónapig. Email, telefonos érdeklődés volt részemről több alkalommal is. Arra hívatkoztak, hogy nem tudnak segíteni és azért mennek lassan a dolgok mert a szoftverfejlesztők ázsiaiak
Másfél hónap után azt mondtam, köszönöm szépen nem kérem vissza a készüléket. Kaptam cserébe utalványt, dobtam egy kis pénzt mellé és vásároltam egy F7000 46 colos Samut. Samuval annyi baj van, hogy néha a kikapcsolás után fogja magát és visszakapcsol
Ehhez képest a régi 32 colos Philipsemet imádom
Most már lassan én is az UHD fele kacsintok
Úgy vagyok vele, hogy jó lenne váltani de nem életfontosságú
-
ftc
nagyúr
válasz
#94529552 #12659 üzenetére
Nekem eddig kop kop rendben a 7150
egész android -ot el kell felejteni TV-n "Philipsnél"...
Sőt ha ezzel a TV-el is baj lesz...szerencsére 5 év garancia akkor soha többet Philips TV-ből...
most is kacsingattam Samsung meg LG felé...Ambilight az egyetlen egy szerencséjük...
Szervizről nem tudok nyilatkozni, nem Mo-n élek
-
törölt tag
válasz
Szilagyipoc #12654 üzenetére
Ha a vételtől 14 napon belül vagy(online vásárlás esetén van ilyen lehetőség), fontold meg az indok nélküli elállást, mert a szerviz sincs a top-on és csak a szenvedés megy majd. Ha visszaolvastad a hozzászólásokat, akkor láthatod.
Ez a széria sajnos nem túl jó választás. -
ciryl65
csendes tag
Nézd meg, mit is írt pont előtted Szilagyipoc az ő 55PUS7150/12 Tv-je működéséről!
A te általad kiválasztott Tv típusnak köze van egymáshoz, ugyanis ugyanazzal a szoftverrel működik mindkettő.
A Philips honlapon megtalálod ( version:000.005.038.028, zip fájl , 876.3 MB, közzétéve 2015. december 16. ).
És, ha ezekben feltételezése szerint szoftveres hiba mellett még hardveres is lehetséges, akkor itt sem biztos a hibamentes működés.
Hogy milyet vegyél, én sem tudok segíteni ebben, hisz ami tetszik valakinek, az nem biztos, hogy tetszik másnak, mármint kinézetre.
Sokat gyötrődtem én is a 4K miatt, de végül csak full HD-st vettem ( Philips 47pfs7509k/12 ).
Nagyon szép a képe, bár az azelőttinek még szebb volt ( Philips 42pfl7008k/12 ), de annyira sok volt a hibája kezdetektől fogva ( le sem írom ), hogy javíthatatlan lett. Garanciás volt még, így ezért egy másik készüléket választhattam.
Még nem az igazi a 4K a Philips-nél, és talán az android sem. De kérdezz meg olyanokat, akik androidosak. -
allein
addikt
válasz
Szia. Én nem tudok segíteni, de nem fogom elsietni a Philips Android Tv vásárlást
Búék mindenkinek.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Tévé vásárlás előtt állok. Néztem rengeteg típust már. Mit mindenképpen szeretnék az hogy passzív 3d-t támogasson és 4k legyen 55 col méretben. Philips fronton ezt néztem: PHILIPS 55 PUK 7100. Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel? Vagy esetleg alternatíva? Választ előre is köszönöm!
-
TIT
veterán
válasz
Ez szoftveres hiba mármint a nem válaszol,a szín elmegy az nem hinném,hogy szoftveres,de írj a szervíznek.
-
Szilagyipoc
újonc
Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni.Problémánk van a karácsony előtt vásárolt Philips 55PUS7150 androidos 3D tv-vel. UPC direkt tv-előfizetésünk van, ezt kötöttük össze a tv-vel.A képformátum szétesik nézés közben, néha úgy lefagy az egész szoftvere, hogy áramtalanítani kell mielőtt újraindítjuk. Éjszakai pihenő után előfordult már több alkalommal, hogy a reggeli bekapcsoláskor a tv adás fekete fehérben jött. Ekkor is az áramtalanítás segített. Többször fordultmár elő, hogy tvnézés közben ezt írta ki: "A(z) org.droidtv.playtv folyamat nem válaszol." szeretnék érdeklődni, hogy hallottatok-e már ilyen hibákról, ez Tv hiba-e, vagy mi vagyunk tudatlanok az okos Tv-hez? Előre is köszönet. -
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon #12652 üzenetére
Detto.
Hibamentes tv-zést -
-
dualcore
őstag
Boldog új esztendőt kívánok minden kedves fórumtársnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest