Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- 3DMark 11 eredmények
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ma kipróbáltam vistán is, ot tis ugyan az van mint xp nél, kifagy, valami 0x0080075 valami hiba, I/O, lényegtelen semmit nem találtam rá góglén...
Biosba minden ami volt usb vel kapcsolatba mindent átálogattam kipróbáltam minden lehetőséget. Mondom leformázom a másik gépen, erre ottis elkezdett sz@rakodni... nem lehetett róla lehúzni se már semmit pedig multkor ott ment, erre kihúzom át másik portba semmi, erre visszahozom, hozzárintem az usb csatihoz és lefagy a gép!! Ezt csinálta korábban is aszittem elketrosztatikus töltés, de ez ellen már leföldeltem az usb portot és most újra csinálja... táp lekapcs föl (kül biosba boot nál megfagy) overclocking error f1 kilépés megy újra, bedugom, leformázom hiba a formázás végén, közbe 0bite os lett a pendrive és eltűnt a neve újrarádugom megint van neve mérete, leformázom, ok, próbáok rá valamit húzni megint szar... már nagyon felhúzta az agyam, erre laptop elő bedugom ott meg jó!!! agyam leszakad... visssza hoztam én gépemhez, 2 kép ráment, a 3. nál már akadt a folyamat csík, és megint hiba, pendrive meg leakad a gépről!!
MiaaJÓISTEN ez????
bárcsak ne vettem volna meg

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- sh4d0w: Van-e még?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Western Digital Gold 3.5 10TB HDD (WD102KRYZ) új
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs