Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ma kipróbáltam vistán is, ot tis ugyan az van mint xp nél, kifagy, valami 0x0080075 valami hiba, I/O, lényegtelen semmit nem találtam rá góglén...
Biosba minden ami volt usb vel kapcsolatba mindent átálogattam kipróbáltam minden lehetőséget. Mondom leformázom a másik gépen, erre ottis elkezdett sz@rakodni... nem lehetett róla lehúzni se már semmit pedig multkor ott ment, erre kihúzom át másik portba semmi, erre visszahozom, hozzárintem az usb csatihoz és lefagy a gép!! Ezt csinálta korábban is aszittem elketrosztatikus töltés, de ez ellen már leföldeltem az usb portot és most újra csinálja... táp lekapcs föl (kül biosba boot nál megfagy) overclocking error f1 kilépés megy újra, bedugom, leformázom hiba a formázás végén, közbe 0bite os lett a pendrive és eltűnt a neve újrarádugom megint van neve mérete, leformázom, ok, próbáok rá valamit húzni megint szar... már nagyon felhúzta az agyam, erre laptop elő bedugom ott meg jó!!! agyam leszakad... visssza hoztam én gépemhez, 2 kép ráment, a 3. nál már akadt a folyamat csík, és megint hiba, pendrive meg leakad a gépről!!
MiaaJÓISTEN ez????
bárcsak ne vettem volna meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest