Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Nem ilyen egyszerű, mert az előlapiban viszont sose működik már és volt amikor direktbe hátra dugva sem működött rendesen. A kábel zsír új 3.0. Egyébként a hosszabbítóba amikor bedugom, ha érzéssel teszem nem nyomom túl akkor úgy veszem észre többnyire bejön 3.0 ként, azt gondolom, valami érintkezési probléma lehet, viszont ha a hosszabbító lenne rossz, akkor a külső vinyónak is vacakolnia kéne nem? Mert az meg akárhogy dugom, mindig 3.0, tehát én olyasmire gondolok, főleg azért mert ez alapból ilyen behúzhatós pendrive, hogy ennek se 100-as a csatlakozása, és a kábellel, vagy épp az előlapi porttal nem tud úgy érintkezni hgoy jó legyen, míg a stabilabb ritkábban használt portokkal meg igen.
De tényleg nem tudom egyiket sem kizárni 100% osan, mert az is igaz, hogy laptopon 100% os a pendrive.
Ja és a sok ki be húzgálástól, az előlapi port már ismeretlen eszközként írja. Azzal nem is tudom mit tudok kezdeni, mert eddig legalább 2.0 ként felismerte. Viszont ugyanebbe másik eszközt ha dugok, akkor teljesen jól felismeri.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest