- Computex 2025: számítógépházak a Formula portfóliójából
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngyjns
tag
Üdv! Segítségeteket kérném, leírom mi történt. Kolink usb rackben van két Toshiba 3Tb merevlemezem. Használatban volt az első, kikapcsoltam a gépet és a gépből nem húztam ki az usb kábelt, hanem annak végén cseréltem a kolinkben lévő merevlemezt a másodikra. Gépbekapcsolás után az intézőben az egyes merevlemez kötetcíme maradt és megnyitáskor beolvasta az egyes adatait, rákattintva az egyik mappára kiírta, hogy D: nem érhető el. A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható. Probléma a Hard Disk Sentinelben is látható volt, mintha az első merevlemez adatai (neve, kódszáma) rögzültek volna. Gépújraindítás után kötetneve sajna még mindig az egyesé, lemezkezelést indítva felismeri, hogy másik merevlemez van benne, tulajdonságokban kiírja jól, hogy a második merevlemezen mennyi foglalt illetve szabad hely van, innét indítva az intézőt ezt a hibát dobja. D: nem érhető el. A hozzáférés megtagadva. Az intézőben foglalt és szabad hely is 0byte. Mint amikor egy pendrive bootszekvencia eltűnik. Tehát mit csináljak, a családi képeket videókat nem akarom elveszíteni, tehát nem formatálnám, amíg a lemezkezelő szerint minden rendben van. Cseréltem meghajtóbetűt D:-ről J:-re stb. lemezkezelő szerint minden rendben, de intéző megtagadja a beolvasást. Win 10. Ráadásul laptopon sem olvassa be az intéző win 10 homeon. Próbálatm másik usb rack-kel és sata porton közvetlenül. Ja Bios felismeri, hogy másik merevlemez van benne. Total commander is azt írja megtagadva, de van egy rendszergazdaként megnyitás, erre a mappákat és benne a fileokat mutatja, de Hozzáférés megtagadva! felugró ablak után nem lehet megnyitni a filet. Hogyan ismertessem fel az intézőben?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest