Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elcan
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a választ, infókat. Abszolút jogos amit mondtál, valóban nem voltam elég körültekintő. Minden másnál képes vagyok hetekig is nézelődni, olvasni, kérdezni, stb, de most valahogy eszembe sem jutott ez. Kellett gyorsan egy pendrive, ami olcsó, viszonylag nagy és amin el tudok vinni egy anyagot vkinek. Kb ennyit néztem, plusz a vásárlói hozzászólásokat, amiket így az új infók birtokában kb át kéne húzni és odaírni, hogy bullshit.
Egyébként pont azt csinálja, amit írtál. Pl egy filmet másolok rá, beindul tényleg nagy sebességgel, de ez csak néhány mp, majd 70-60-50-40-30...másodpercenként egy 10-essel és megáll 4 megánál, majd így fejezi be a dolgot.
Szerencsére olcsó tanulópénz volt.
Egyébként még én nem találkoztam ilyennel, mert a meglévők közül egyik sem produkálja ezt, de legalább már ezt is tudom.
Még egyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Formula-1
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest