Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Próbáltam, sajnos azt írja ki hogy nem találja. Illetve minden egyes csatlakozáskor azt írja ki hogy kívánja az ADATA UFD (G
vizsgálatát és javítását? Szektorhibák keresését és javítását is kipipálom lefut bezárja az ablak saját magát utána leválasztom újra be és ugyan ez. Diskpartot is megcsináltam a leírás alapján az sem segít rajta. Nincs adathordozó az eszközben. Nincs elég hely a partíció létrehozásához meg ilyeneket ír ki...Egyéb ötlet? Vagy teljesen meghalt?Szerk: Most úgy néz ki jó lesz, próbaképp rámentem a vizsgálat kihagyására és visszaállt minden. Mondjuk ezt nagyon nem értem hogy hogy
Most indítottam egy saját helyreállítót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
vizsgálatát és javítását? Szektorhibák keresését és javítását is kipipálom lefut bezárja az ablak saját magát utána leválasztom újra be és ugyan ez. Diskpartot is megcsináltam a leírás alapján az sem segít rajta. Nincs adathordozó az eszközben. Nincs elég hely a partíció létrehozásához meg ilyeneket ír ki...Egyéb ötlet? Vagy teljesen meghalt?
Most indítottam egy saját helyreállítót.