- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Egy 2 gb-os (nettó 1,85) pendrájv hirtelen hibássá vált úgy egy hete, megkértek, mentsem meg.
Elmondás alapján kb. 400 MB-nyi portable progi volt rajta, majd csináltak egy _ nevű új könyvtárat, amibe txt, rtf és xls fájlokat másoltak információkkal és részben személyes adatokkal kb. 100 MB méretben. A másolás befejezte után a pendrájvon a _ könyvtár üresnek mutatkozott, miközben kb. 600 MB-nyi terület hiányzott a teljes kapacitás és a látható fájlok által foglalt terület között. A portable progik gond nélkül működtek.A portable progikat lementettem nekik, majd meglepetésemre a pendrájvot a win7 gond nélkül újraformázta, viszont azóta az 1,85 gb-ból csak kb. 600MB szabad kapacitása van és írásvédetté vált.
Nem tudtam az írásvédettséget megszüntetni, se a registry, se a diskpart nem volt megoldás.
Recuva 3 körös teszt során 21 fájlt talált első körben, de a második körben 17%-nál hirtelen maximálisra nőtt a prociterhelés és csak újraindítás segített. Cardrecovery 24 képet talált, de jópárra 5 gb-os méretet írt.
Végül dd révén sikerül lementeni 2 gb-s fájlba a pendrájv tartalmát, belenézve elég érdekes, úgy tűnik, a portable progik rajta vannak, pár kép is van a JFIF szavak alapján, míg nagy részén 00 és FF váltogatja egymást szabályos blokkonként. A pendrájv első 10 karakterén XSYSLINUX feliratot olvastam, amit nem értek, mert win7-en használták, de arra tippelek, valami kéretlen progi csinálhatott vele valamit.Csináltam néhány képernyőképet, kiraknám valahova, hátha van valakinek tippje, hogyan lehetne visszanyerni a tartalmát, csak nem tudom, hova.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- 3db WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 100/100% hibátlan állapot
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest