Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok! Apámnak van valami gondja a pendrive-jával. Bedugja, azt még érzékeli is a gép, látja a meghajtót, bár a nevét nem írjak ki, csak hogy cserélhető lemez. A gond az, hogy a tartalma egyáltalán nem érhető el, kapacitásnál 0-t ír. Semmit nem lát, nem érzékel rajta, és formázni akarja a win. A probléma az, hogy igen fontos doksi van rajta, több éves előadás anyaga, és sajna máshová nem mentett, szóval valami módon mindenképp kéne róla a doksi. Gondolom a pendrive teljesen meghalt, kuka, csak az a kérdés, lementhető-e róla az adat. Keresgélve itt a hozzászólások közt láttam, olvastam egy ddrescue nevű progiról, de ahogy látom az Linuxos, ahhoz meg egyáltalán nem értek, csak annyira, amennyit a grafikus felületen el lehet végezni (tehát ilyen parancssoros részhez nem). De ha van valami leírás a használatához, akkor megoldom. Vagy láttam még olyat, hogy HDD Raw Copy Tool. Az is ilyen adatmentő?
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 26
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest