Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok! Apámnak van valami gondja a pendrive-jával. Bedugja, azt még érzékeli is a gép, látja a meghajtót, bár a nevét nem írjak ki, csak hogy cserélhető lemez. A gond az, hogy a tartalma egyáltalán nem érhető el, kapacitásnál 0-t ír. Semmit nem lát, nem érzékel rajta, és formázni akarja a win. A probléma az, hogy igen fontos doksi van rajta, több éves előadás anyaga, és sajna máshová nem mentett, szóval valami módon mindenképp kéne róla a doksi. Gondolom a pendrive teljesen meghalt, kuka, csak az a kérdés, lementhető-e róla az adat. Keresgélve itt a hozzászólások közt láttam, olvastam egy ddrescue nevű progiról, de ahogy látom az Linuxos, ahhoz meg egyáltalán nem értek, csak annyira, amennyit a grafikus felületen el lehet végezni (tehát ilyen parancssoros részhez nem). De ha van valami leírás a használatához, akkor megoldom. Vagy láttam még olyat, hogy HDD Raw Copy Tool. Az is ilyen adatmentő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest