Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok! Apámnak van valami gondja a pendrive-jával. Bedugja, azt még érzékeli is a gép, látja a meghajtót, bár a nevét nem írjak ki, csak hogy cserélhető lemez. A gond az, hogy a tartalma egyáltalán nem érhető el, kapacitásnál 0-t ír. Semmit nem lát, nem érzékel rajta, és formázni akarja a win. A probléma az, hogy igen fontos doksi van rajta, több éves előadás anyaga, és sajna máshová nem mentett, szóval valami módon mindenképp kéne róla a doksi. Gondolom a pendrive teljesen meghalt, kuka, csak az a kérdés, lementhető-e róla az adat. Keresgélve itt a hozzászólások közt láttam, olvastam egy ddrescue nevű progiról, de ahogy látom az Linuxos, ahhoz meg egyáltalán nem értek, csak annyira, amennyit a grafikus felületen el lehet végezni (tehát ilyen parancssoros részhez nem). De ha van valami leírás a használatához, akkor megoldom. Vagy láttam még olyat, hogy HDD Raw Copy Tool. Az is ilyen adatmentő?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest