Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha üres lemezként jelenik meg a lemezkezelőben a pendrive és parancssorban is no media formában 0 bájt a kapacitást mutat a DiskPart, vagyis fel sem ismeri az OS rendesen és nincsen kapacitása, akkor nem meglepő ha nem lehet vele mit kezdeni... Ha tartós ez az állapot, azaz újracsatlakoztatás és másik PC-n + másik OS-en történő kipróbálás után is fennáll, akkor az kb. kuka, vagy garanciális csere ha még garanciális. Ha már nincsen rá garancia, akkor ha esetleg találni hozzá megfelelő firmware toolt, akkor max. azzal lehetne helyreállítani aztán vagy / vagy, lásd egy másik esetnél leírtakat.
-
-
hoffman_
nagyúr
Igen. Nem is nagyon tud vele mit kezdeni. Ha bedugom, azt nem is érzékeli, de Sajátgépben ott van. 0 bájt-ot ír rá, és kattintásra azt írja, hogy nincs formáza, és felkínálja a formázást. Ez jó is lenne, csak ahogy elindítom, kidob azzal, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást.
-
szállitó
senior tag
Igen felismerte. és alaplapi és hosszabitos csati is probáltam befelé olvas 16000 el ki semmi. probáltam ujratelepiten hogy eltávolitottam de az sem ment. mármint nem müködik továbbra sem. ma kaptam egy mailt szintén hasonló problémákkal küzdö forumtárstol, úgyhogy nem vagyok egyedül.
de miért nem ide irt miért privit küldött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500BW) eladó!
- Elado hasznalt HDD-k (2.5/3.5)
- Hibás 2 Terra HDD -k 3.5-s és 2.5-s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest