- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hix3r
csendes tag
Hi!
Van egy 4GB-os Kingmax U-Drive pendriveom, ami egyszercsak(tényleg nem használat közben) meghülyült.
Következőt csinálja:Gépbe dugva a Windows kiírja, hogy az eszköz hibát csinált, ezért leállt. Eszközkezelőben ottvan, de az van ráírva, hogy az eszköz hibát vétett.(nincs specifikusan felismerve hogy Kingmax, csak USB cuccok között ottvan.)
A pendriveot nem lehet elérni, tulajdonképp, mintha be se dugtam volna, bár a kis LED ég rajta.
Közben pedig melegszik, mint az istennyila, minél többet van bedugva az USB portba, annál melegebb, lesz, 10 perc után égeti a kezet, alig lehet kihúzni.Namost annyira nem vagyok tudatlan, hogy ne vágnám, hogy itt komoly gondok vannak. Szóval írtam Kingmax supportnak(1-2 hónapja), hogy elvileg lifetime garancia van a termékükre, milegyen... Sőt a honlapjukon a letöltések között van egy progi is amire azt írják megoldja a rossz pendrive problémát, de ez csak az előtt működik, mielőtt ez az Eszköz hibát vétett ezért leállt üzenet kijönne, ergo fel kell ismernie a pendrive-ot, vagy legalább valami USB-cuccot, mert most bedughatom az orromat is, ugyanazt írná ki sztem...
Hát itt tartok, csak megkérdem, hátha valaki találkozott, bármivel, vagy tud valamiről, mert Kingmax support nem igazán tart érdemesnek válaszra eddig. (Bár UPC 8 hónap alatt válaszolt, lehet még várni kell...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Reklámblokkolók topikja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs