Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flomaster88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám az USB pendrive-okkal. Szinte bármilyen pendrive-ot bedugok a gépbe, nem akarja beolvasni, akár a ház elejébe akár a hátsó portokba dugom. Azért szinte, mert van olyan pendrive ami müködött de csak 1-2, azt nem tudom hogy. De Pl ha a Nokia telefonomat csatlakoztatom a géphez adatkábellel azt mindig felismeri és gond nélkül tudok másolgatni a memória kártyára. Pendrive-ok esetén pedig nem működik. És bajuk sincs mert más gépben hibátlanul müködnek. Illetve gondolhatok esetleg talán virusra. Pl minden pendrive-ra feltesz egy autorun.inf filet. Hallottam korábban hogy ez valamiféle virus lehet. A víruskereső programok pl Avast viszont nem jelez virust. Korábban jelzett, de mióta ujra lett telepitve a gép formázással azóta nem jelez vírust, de még most se ismeri fel a pendrive-okat, illetve ráteszi ugyanugy az autorun.inf-et, ezt másik gépen szokta kijelezni. Egyébként a használt pendrive-ok kingstonok 2 gb-ossal és 4 gb-ossal is próbáltuk. Viszont egy régebbi típusú 128 mb-os pendrive-ot felismert. Esetleg vmi alaplapi hiba, vagy valami. Egyszer régebben kiírt egy olyat is hogy I/O eszközhiba. Esetleg alaplaphoz kéne usb drivert nézni? vmi MSI féle alaplap azt hiszem. Vmi 2004es féle, az nem olyan régi sztem vagy nem tudom.
A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Flomaster88!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Svájci jellegű bicska eladó
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest