Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin0716
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy az albiban van az én gépem, otthon meg egy 7 éves szar, ami Officera, meg netezésre éppen még jó. Namost ez az otthoni retek a minap hazavágta a pendriveomat. Bedugtam, láttam, hogy dolgozik, de mindig lassan érzékelte. Amikor végre megjelent a TC-ben, akkor kiírja, hogy nincs ilyen meghajtó. Kihúzom, visszadugom, erre azt írja, hogy használat előtt formázni kell. Szerintem ez a rohadék leformázhatta a pendriveomat. Most visszahoztam az én gépemhez, de mostmár ez is azt írja, hogy használat előtt formázni kellene. A Pandora Recovery-t szerettem volna ráengedni, de azt írja rá, hogy "not ready". Tudna valaki segíteni, hogy mit lehetne még tenni annak érdekében, hogy visszanyerjem az adatokat?

(Biztos, hogy a pendrivenak nincs baja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest