- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Hello, szia mindenkinek!
Remélem jó helyen vagyok (ha nem, előre is bocs az OFF-ért az admintól). Az a problémám, hogy van egy 8GB-os Kingstone pendrive-om amire másolni nagyobb adatmennyiséget kínlódás volt, olyan lassú mint a csiga.
Aztán valaki azt ajánlotta, hogy formázzam NTFS formájúra. Megtettem. Egy kicsit gyorsabb, de ennek ellenére 2-3 gigás anyagnál még mindig nagyon lassú (olyan fél és egy óra között fejezi be) ill. olyanokat szokott még csinálni, hogy egyszerűen csak megakad a másolás és kiír valamit, hogy "... a késleltetett írás nem sikerült..." (hogy ez mi???) vagy felmásolja amit akarok, csak utána:
- vagy nem lát könyvtárakat amiket pedig felraktam
- vagy nem tudja megnyitni
- vagy pedig megnyitja de u.a. nem tudja elindítani a benne lévő fájlokatMi ez, miért van ez, hogyan lehet ezen segíteni?
Nem tudom, hogy segít-e valamit de észrevettem, hogy külső merevlemezeknél is ezt történik sokszor. Lehet, hogy az USB 2.0 csatival van a baj? Esetleg az illesztőprogival?
Amire még gondolok (mint laikus), hogy lehet, hogy az a baj, hogy másolás közben mást is csinálok? Általában a másolási műveletet háttérbe viszem és közben ezt azt teszek... na de, kinek van türelme órákat várni amíg a gép másol?
A válaszokat, ötleteket előre is köszönöm - és bocs az OFF-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Honda topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- (Alza Garanciás - 2029.02) Corsair MP700 Pro 1TB NVMe 5.0 SSD (No heatsink)
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- ADATA Ultimate SU650 1TB - 2.5", SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest