- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Plazma TV topic
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Úgy érzem, hogy te fogsz tudni segíteni, persze más is megteheti
.Adott ez az alaplap, Gigabyte P35 DS3 REV. 2.0 és ezek az adathordozók [link] . Róluk szeretném telepíteni a Windows 7-et. Vagyis a Kingston pendrive-ról, de arról nem megy, a mem kártyáról igen. Ugyan azzal a programmal készítem mind a kettőre a telepítőt (Rufus 1.4.7). Akármit (azért lehet, hogy valamit mégsem állítottam...
)állítok a Biosban a pendrive eddig jut [link] . Alaplap USB 2.0-ás, Pendrive 3.0-ás. Kipróbáltam ezt a módszert is [link] , formázás után manuálisan ráraktam a Win telepítő file-okat az ISO file-omból, de semmi eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.