Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horney
csendes tag
Sziasztok, előállt egy elég problematikus helyzet. Bocs, ha volt már ilyen kérdés, de nem találtam a keresővel.
8GB-os TDK Trans-It flash driveommal bekaptam egy idegen laptopon egy férget. Az avast rögtön karanténba tette róla a "FLASH DRIVE (8GB).lnk" fájlt, (amit egyébként normális esetben nem is látok, hiszen önmagára a meghajtóra mutat) majd újra leellenőriztem a cuccot és a "desktop.ini"-t is. Ha még ez sem lett volna elég, egy angol nyelvű avastos tanácsadó fórum alapján letöltött szoftver (MCShield) még az "autorun.inf"-et is gyanúsnak találta, ezért átnevezte. A probléma ettől nyilván nem oldódott meg, látszik, hogy a fájlok fenn vannak a driveon, de az intézőben nem látom őket. Tudtok valamit javasolni? Fontos fájlok vannak rajta, persze nem pótolhatatlanok, meg van róluk másolat, de azokhoz most nem férek hozzá... Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
8GB-os TDK Trans-It flash driveommal bekaptam egy idegen laptopon egy férget. Az avast rögtön karanténba tette róla a "FLASH DRIVE (8GB).lnk" fájlt, (amit egyébként normális esetben nem is látok, hiszen önmagára a meghajtóra mutat) majd újra leellenőriztem a cuccot és a "desktop.ini"-t is. Ha még ez sem lett volna elég, egy angol nyelvű avastos tanácsadó fórum alapján letöltött szoftver (MCShield) még az "autorun.inf"-et is gyanúsnak találta, ezért átnevezte. A probléma ettől nyilván nem oldódott meg, látszik, hogy a fájlok fenn vannak a driveon, de az intézőben nem látom őket. Tudtok valamit javasolni? Fontos fájlok vannak rajta, persze nem pótolhatatlanok, meg van róluk másolat, de azokhoz most nem férek hozzá... Előre is köszi!