Új hozzászólás Aktív témák

• liqquid

tag

üdv

2 hete vettem egy Corsair Flash Voyager GT USB 3.0 32GB-ot.
    Elsősorban itthoni zenélésre vettem a pendrive-os DJ Konzolomhoz (Stanton SCS.4DJ) . Na most előljáróban illik annyit tudni erről a cuccról, hogy ez 1 digitális eszköz, mely analizálja a számokat lejátszás előtt illetve közben is akár, és ehhez igazíthatóak az effektek stb. ebbe most nem mennék bele...
    A lényeg, hogy van hozzá 1 szoftver ami gyorsabb analizálásra képes pc-n keresztül.
    Fel is raktam a pendrive-ra elősször 1 giga zenét, és elkezdtem analizálni, semmi gond nem volt. Aztán használtam pár napig és összeszedtem jópár zenét még melléjük, és felraktam rá 19GB-ot, ezután rányomtam a programban az analizálásra és pár szám után megakadt a dolog, le is fagyott minden a pendrive-ot nem is tudtam kezelni, csak miután kihúztam a gépből állt helyre minden, és mikor újra bedugram hibát írt a fájlrendszerében a Win7 és azt javítottam, aztán megpróbáltam még1x és ugyanaz történt újból... az elakadt számba belehallgattam és hibás volt, de eredetileg meg nem! Kitörölrem az egész adott mappát és újra próbálkoztam, de megintcsak elakadt a dolog 1 kis idő után ugyanúgy...
    PC-n próbáltam ezeket a zenéket analizálni, úgy simán ment...
    Aztán volt hogy ide oda másolgattam fájlokat a pendrive-on és 1x csak megállt megint minden, és csak ki-be rakás után állt vissza de ugyanúgy scandisk-el nyitott a Win...
    Szóval valami baj lehet a pendrive-al vagy nem tudom, próbáltam NTFS-el is, de ugyanaz történt... exFAT-al nem szarakodtam mert a lejátszó azzal nem ismerte fel...
    Szóval nem tudom, hogy van e erre valami program amivel ellenőrizhető lenne, hogy mi lehet a baja, esetlegesen ki is tudná javítani, vagy mi lehet a gond, de ez így nem kóser, garanciába visszaküldeni meg kicsit macerás (Pixmániából származik...) de ha sehogy nem bírom megcsinálni akkor kénytelen leszek elindítani a tortúrát, de hátha van rá valami megoldás :( azért nem 1 olcsó kategória és nem ezt várná az ember, a noname 4gb-os pendrive-ommal még sose volt ilyen baj, csak akartam már 1 nagyot és gyorsat...
    (ja és még annyi, hogy Check Disk-el elkezdtem lefuttatni 1 bad sector ellenőrzést/"helyreállítást" is de ment 1 picit és megállt több alkalommal is, volt hogy el se indult... ez is érdekes...)

Új hozzászólás Aktív témák