Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
A teszt is lefagyott az olvasásnál, akkor vannak a gondok... szóval olvasási hibás, pedig sebességre a maximum 135MB/s-et vitte volna
most küldhetem vissza, ez kemény tortúra lesz, és költség + még1x megszívhatom
nem is tudom mi tévő legyek, valakinek esetleg nem volt Corsair terméke? Mi a legcélszerűbb és árhatékonyabb megoldás? -
liqquid
tag
válasz
kirusz1
üzenetére
Csúcs, ilyen esetben legszívesebben felakasztanám magam, főleg ebben az országban... Iszonyatosan pipa vagyok, és vehetjük saját hülyeségemnek és balszerencsémnek is, de iszonyat bosszantó, főleg, hogy nem 1 alsó kategória... 1x már megszívtam márkás Ram-okkal is... rám jár a rúd, többet asszem nem veszek Budapestről messzebbről
, azért megpróbálom tesztelni vagy valami, de akkor valószínűleg nem sok esélyem van saját javításra... 
-
liqquid
tag
üdv
2 hete vettem egy Corsair Flash Voyager GT USB 3.0 32GB-ot.
Elsősorban itthoni zenélésre vettem a pendrive-os DJ Konzolomhoz (Stanton SCS.4DJ) . Na most előljáróban illik annyit tudni erről a cuccról, hogy ez 1 digitális eszköz, mely analizálja a számokat lejátszás előtt illetve közben is akár, és ehhez igazíthatóak az effektek stb. ebbe most nem mennék bele...
A lényeg, hogy van hozzá 1 szoftver ami gyorsabb analizálásra képes pc-n keresztül.
Fel is raktam a pendrive-ra elősször 1 giga zenét, és elkezdtem analizálni, semmi gond nem volt. Aztán használtam pár napig és összeszedtem jópár zenét még melléjük, és felraktam rá 19GB-ot, ezután rányomtam a programban az analizálásra és pár szám után megakadt a dolog, le is fagyott minden a pendrive-ot nem is tudtam kezelni, csak miután kihúztam a gépből állt helyre minden, és mikor újra bedugram hibát írt a fájlrendszerében a Win7 és azt javítottam, aztán megpróbáltam még1x és ugyanaz történt újból... az elakadt számba belehallgattam és hibás volt, de eredetileg meg nem! Kitörölrem az egész adott mappát és újra próbálkoztam, de megintcsak elakadt a dolog 1 kis idő után ugyanúgy...
PC-n próbáltam ezeket a zenéket analizálni, úgy simán ment...
Aztán volt hogy ide oda másolgattam fájlokat a pendrive-on és 1x csak megállt megint minden, és csak ki-be rakás után állt vissza de ugyanúgy scandisk-el nyitott a Win...
Szóval valami baj lehet a pendrive-al vagy nem tudom, próbáltam NTFS-el is, de ugyanaz történt... exFAT-al nem szarakodtam mert a lejátszó azzal nem ismerte fel...
Szóval nem tudom, hogy van e erre valami program amivel ellenőrizhető lenne, hogy mi lehet a baja, esetlegesen ki is tudná javítani, vagy mi lehet a gond, de ez így nem kóser, garanciába visszaküldeni meg kicsit macerás (Pixmániából származik...) de ha sehogy nem bírom megcsinálni akkor kénytelen leszek elindítani a tortúrát, de hátha van rá valami megoldás
azért nem 1 olcsó kategória és nem ezt várná az ember, a noname 4gb-os pendrive-ommal még sose volt ilyen baj, csak akartam már 1 nagyot és gyorsat...
(ja és még annyi, hogy Check Disk-el elkezdtem lefuttatni 1 bad sector ellenőrzést/"helyreállítást" is de ment 1 picit és megállt több alkalommal is, volt hogy el se indult... ez is érdekes...)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sí, sielés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most küldhetem vissza, ez kemény tortúra lesz, és költség + még1x megszívhatom