- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Valószínűleg teljesítményre van beállítva az eszköz win7 alatt, és biztonságos eltávolításra XP alatt. A kettő között nagy vonalakban az írási gyorsítótárazás a különbség. Ez okozza azt, hogy a win7 egy 1G-s file felmásolásakor az első 50-100megabyte-al végez 1mp alatt, de ez nem a valódi írás, csak az írási cache. Amíg befejezi, az nem lesz gyorsabb.
De, hogy én is rakjak tesztet ide:
PQI 8GB, USB2:
Az írás lehetne gyorsabb, de az olvasás a maximum, amit eddig USB2-n láttam. -
zazenke
őstag
van egy transcend 32 GB usb 3.0 ás pendrive-m azt szeretném megkérdezni miért van az hogy gyorsan másol de 99 % nál megáll és gondolkodik és amit időt nyert azt itt elveszti.Ez van win7-en , de win xp-n nem tapasztalható ez a jelenség
-
izohipsza
csendes tag
Valaki tudna feltenni sebességmérési adatokat Kingston DataTraveler 101 G2 16GB-os vagy 32GB-os pendrive-ról?
-
attiLANte
tag
-
maross
nagyúr
Transcend JetFlash v10 16GB, huseges tarsam since 2008
.
-
teleguru
csendes tag
Én is most készülök ilyet venni.
Nekem UBUNTU telepítésre kéne EXT3 vagy EXT4 file rendszerrel. Azt tudom h az NTFS az szétvágja az MBR-t úgy fél év alatt de van valakinek tapasztalata Linux rendszernél mi a helyzet??? FONTOS lenne, mert SSD-t nem szeretnék emiatt egy HP N40L es microserverbe venni elég lenne egy pendrive is UBUNTU-nak & XBMC-nek. Fő a zajtalanság! Köszi a választ. Esetleg ha lenne egy R/W teszt is ext-ben BIG thx! -
attiLANte
tag
Kingston DT108 - DataTraveler 108 8GB:
Átviteli sebesség nagy fájlok (>1GB) esetén: írás 3,5-4MB/s, olvasás 16-17MB/s (Total Commander, FAT32). Csak azoknak ajánlom, akiknek fontos a viszonylag kis méret, és nem számít a sebesség.
-
djculture
félisten
Elnem tudom képzelni ezek az írási értékek gyakorlatilag miért ilyen szrok az összes pendrive-nál. Vezérlő van agyonbutítva gondolom. Nekem csak egy sima kingston dt 100 g2 van több darab, de ennél is 25 el olvas vagy 8 al meg ír szekvenciálisan. Az xfast usb progi mondjuk segít rajta valamit mert úgy 28 és 12 modusulnak az értékek.
-
royalka
őstag
...Dupla....
-
royalka
őstag
Betolok én is egy tesztet. Egy Corsair Flash Voyager GT 16GB
Mért adatok Fat32-n -
djculture
félisten
Látom az irás ezeknél katasztrófális usb 3 ide vagy oda.
-
shteer
titán
Silicon Power Marvel M01 USB3.0 + Asrock Z68 Extreme3 Gen 3 - Asmedia ASM1042 USB3 Controller
1.10-es Asmedia driverrel
1.14-es Asmedia driverrel
-
sti10p
senior tag
Hi!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy Kingston DT G2 pendrive-om, és amikor pl. noti-ról másolok vele akkor teljesen gyors, amikor meg az asztali gépemen akkor kb fele akkora a sebessége, ez mitől lehet? Az előlapi panelba szoktam dugni, ettől lenne? Van valami mód, hogy rendes sebességgel működjön?
Ja és az alaplap Asus P5QSE2, szóval nem egy gagyi az sem.
-
Melorin
addikt
Nemrég vettem egy 8GB pendrivot, azt hiszem Silicon Powert.
700MB filmet másolva FAT32-re formázva 6megával megy fel rá a cucc stabilan.
Tegnap leformáztam NTFS-re, és másolás elején 50megával!! megy a cucc egészen addig amíg el nem éri a másolás 50%-át, aztán leesik 6megára, majd 99%-nál megáll a másolási csík, és agyal valamin kb fél percig, aztán lesz csak kész a másolás.
Ez miért van így? -
flash-
veterán
olyan pendrive-ot szeretnék ami irásban 15-20MB/s körül van
mi van ezzel a corsairrel?valakinél gyors,valakinél tetű lassú.
vagy maradjak a corsairnél ha gyors írást akarok?
ne féljek?
4 max 8gb os pendrive kellene -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Hirtelen nem találtam jobb topicot, lehet ide is jó lesz. Az lenne a kérdés, hogy Sony 16GB-os pendrive-okból melyik lehet vajon a leggyorsabb?
[link]
Adott típusok: Ultra Black (USM16GN/TR) - Click (USM16GL/CR) - sima MicroVault (USM16GM/WCR)
Szóba jött még a Kingmax 16GB-osa is ami U-Drive névre hallgat. Ő lenne...
-
Multibit
nagyúr
Kingston DataTraveler R500 (FAT32)
-
vitya81
tag
hali! adott egy Kingston 8Gb-os pendrive. a gond az, hogy elkezdek másolni rá (nagyobb dolgokat 1-2 Gb), és kb . 25-50% között teljesen leesik a másolási sebesség, majd megáll, és azt írja ki a Total Commander hogy: hiba!nem olvasható. Ezt most kezdte el csinálni. nemrég telepítettem windowst és azóta, előtte minden fasza volt.
Már minden lehetséges USB csatlakozóba bedugtam a gépemen (még USB 3-ba is), mindenhol ezt csinálja. az az érdekes, hogy kisebb dolgokat tudok rá másolni, de pár száz megabyte már gond. már megformáztam NTFS-re, Fat32-re is, de semmi. az ideg megöl! mi lehet a gond? tanács? hasonló eset? ja és próbáltam már más programokkal is másolni rá, Valaki segítsen, mert széttaposom....THX
Win7 64bitViktor
-
aneda
senior tag
Üdv Urak!
Milyen gyors pendrive-ot ajánlanátok 16-32GB méretben?
Fontos lenne hogy kicsi (10-100kB) fájlok írása esetén legyen minnél gyorsabb.
Nem akarok DVD-t cipelni rajta, ellenben a tervező program amiben dolgozom, ilyen kicsi fájlokat írkál nagy mennyiségben.THX!
-
sb
veterán
Vettem egy Rally2 8GB-ot, de csak 5-6MB/s-el ír. Több gépen is. Mi lehet a gond?
-
inkubator
aktív tag
A régi darab Kingston Data Traveller 4gb Lila:
Az új Silicon Power luxmini920 8gb:A luxmini920 netes képeken sokszor jobban néz ki, életben gagyi a karbon matrica, viszont szép kék leg villog rajta. A sebesség terén a doboza 20/30-at mond, a teszt 14/30 írás/olvasás-t eredményezett. Szép karcsú kialakítás, a kupakja nem tart olyan jól mint a Kingston-é.
Remélem jól döntöttem, eredetileg Flash Voyager lett volna vagy Rally 2 Dual Chanel.
-
!attis!
tag
Elfelejtettem írni h olvasni 8 Mb/sec képes .
-
!attis!
tag
Hali!
Kis segítséget szeretnék kérni. napokba vettem itt ph-n az egyik kollegánál egy Kingston DT Mini Lite 8GB Pendrive-ot. Meglepődve tapaszaltam , h írni csak 2,5 M/B hajlandó.. Nagyon lassú!!! ez normális egy 8 Gb Kingstonnál?:S Nagyot csalódtam.
Várom a válaszokat. -
inkubator
aktív tag
ADATA Pendrive 8GB S102 USB 3.0 Erről nincs valakinek teszt hogy USB 2.0-án hogy teljesít?
-
Findzs
addikt
megválaszolom magamat mert sikerült szereznem egyet:
a 16 gb -os változat vissza van fogva sebesség terén ahogy ez látható is az a-data oldalán
[link]írás olvasás usb 2 alatt 25/30 mb/sec
usb 3 alatt még nem próbáltam majd este tesztelgetem az otthoni gépemenígy is jobb vétem mint egy hasonló értékeket produkáló usb 2 -es mert kb. egy árban vannak
és nem kell neki plussz usb kábel az usb 2 alá mint ahogy a
Kingston Data Traveler Ultimate -nekgyárilag ntfs -re van formázva tehát ezeknek az új modelleknek már nem okoz élettartam csökkenést
-
Findzs
addikt
a-data n005 usb 3 -as pendrive sebessége érdekelne usb 2 és 3 alatt
illetve kell -e hozzá usb 2 -höz plusz kábel mint a kingston usb3 asához ?köszi
-
Z-77
tag
Nem olvastam vissza, lehet hogy linkelték már, de itt van a Kingston pendrive-ok gyártó által megadott írási/olvasási sebessége táblázatba szedve, vásárlás előtt érdemes azért itt is körülnézni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Revolut
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest