- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
válasz djculture #836 üzenetére
azaz most nezem 256gb pendrive 91k
Akkor ez nem lesz 100k alatt ...ma se veszek ilyet a francba
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #760 üzenetére
Már ha megemlítetted, akkor teszteltem is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
rob83
aktív tag
válasz djculture #712 üzenetére
Én marha,ha hamarabb olvasom most nem lennék "gazdagabb" egy DT111-el ami nagyon lassú!
Az 5 éves penem 2x gyorsabb csak már elég viharvert meg csak 8 GB-os!Azért azt nem hittem volna,hogy visszafelé fejlődik!A Tv-m nem fesz fel rá,ami a lényeg lenne nekem!
Usb2:
[ Szerkesztve ]
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #716 üzenetére
Azért lehet találni olcsón jót igaz messziről
TRANSCEND Jetflash 700 Tesztek [link] , [link], [link]
TRANSCEND JETFLASH 760 USB 3.0 16GB Tesztek [link], [link]
Mielőtt írjátok hogy nagyon drága
Valamiért most nagyon megemelte az árat, ha megnézitek eddig a menyiért adta akkor jól látszik
Két nappal ezelőttig a 700-ast US $12.19-ért , a 760-ast US $12.39-ért adta , 7$ emelés nem tudom miért lehet talán kifogyott neki a készlet és így riassza a vevőket a vételtől
Bár most rákeresve mindenki ennyiért adja most már csak nem trükköznek[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Tegla80
addikt
válasz djculture #714 üzenetére
van 2db ténylegesen 5éves EMTEC em (4 és 8gb) amikre vesz fel FHD-t a tv-m,nameg class10es micro sd-m kártyaolvasóban amire szintén..............
a king et kiköpte,h hülye vagy 4mb alatt nem írok
Nézd vissza a topickot,mielőtt bármit megveszel,vannak meglepő,de valós dolgok.(nagy nevektől is!)
Azóta nem vettem sz@rt Én sem[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
King Unique
titán
válasz djculture #504 üzenetére
Ez így csak részben igaz,egyrészt akad azért néhány usb3-as pendrive,ami 2.0 sebességét túlszárnyalja írásban is,másrészt ha már szélesebb körre fogalmazva - "külső eszközöknél" tartunk - ,a külső hdd-khez abszolút bevált sebesség terén,azok írásban is hozzák,amit kell és usb2 ált.2-3x-át,v akár 4x-ét is ki lehet hozni belőlük,magyarán vétek lenne csak usb2-vel használni. Eszközök se drágábbak annyival,bőv. kártya,v alaplap se,h akkora hú de nagy lehúzás lenne
SSD alapú külsők magas áruk miatt még nyilván nem játszanak...
Mire meg elterjedne kommersz módon,addigra Thunderbolt jobban befut/tovább gyorsul,v (főleg SSD-hez) usb 4.0 (25 GB/s v nagyobb) lesz.[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
viszont az usb 3 as pendrive 1500 ft ráfizetéssel olyan eszközhöz juttat ami kihozza az usb2 ből a csúcsot. he ezt szeretnédkihozni usb 2 es eszközből az egy jó drága kingston lenne ami drágább mint egy olcsó usb 3 as minősítésű eszköz .és 5-7 ezer forintból usb 3 as eszközt csinálhatsz a régebbi alaplapodból és nem is akárhogyan. Mindössze egy pl a flopy helyére becsúszó usb3 as kártyaolvasót kell rendelned ami amellett hogy pendrive-t fogad még egy halom memória kártyát is fogad a legújabbakat is de lehet venni olyat is ami csak 4 usb3 pendrivet fogad 4500 ft kb
-
vlevi
nagyúr
"ahol írásba pl értékelhető teljesítményt ad egy külső eszköz."
Van ilyen, csak az OFFtopicnak számít. A külső, USB3-as winchesterek pl. ilyenek.
100mega fölötti írás, olvasás.De lehet, hogy mire elterjedne az USB3, addigra thunderbolt lesz, vagy mi a fene. Vagy valami megint még legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest