Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Everest / AIDA64 topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #873 üzenetére
Majd' egy év után néztem egy tesztet. Nem értem ezt a pendrive-ot.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ueda
senior tag
válasz kerekfej #1096 üzenetére
A 4k írás értékek - lényegében - az összes pendrive-nál gyengék. Leszámítva néhány kivételt pl. Sandisk Extreme. És a Corsair Flash Voyager GTX - ami SSD technológia - is kiváló választás lenne [link], ha lehetne kapni kissebb (tárhely) méretben.
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
kerekfej
addikt
felhasználok Top10 pendrive/flashdrive sebesség teszt oldal
-
djculture
félisten
[link]
Hyperx 3-as ami tényleg ütős..[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Transcend JetFlash 790 32GB
USB3 (FAT32)
USB2 (FAT32)
-
Ueda
senior tag
válasz Andrewstarr #1089 üzenetére
Teljesen rendben van (ár érték arányban). Viszont a lassúság miatt megint nézegettem, milyen egyéb gyorsabb megoldás létezne. Az egyik kézenfekvő lehetőség a Samsung SSD 830-nál megismert notebook kit, de semmilyen sebesség tesztet nem találtam erről. A csúcs pendriveok ára jóval több is lehet, mint a hasonló méretű SSD-ké. Ebből sincs sok, van amelyikhez 2 db USB csatlakozás kell a tápellátás miatt vagy külső adapter, tehát macerás. Ma reggel viszont eszembe jutott, hogy az SSD-knél M.2 -s szabvány is létezik. Hoppá nézzük meg, ehhez csináltak-e USB - M.2 átalakítót ? És láss csodát, létezik ilyen : http://www.hwtools.net/Adapter/U3M2B.html . Ez minden téren versenyképes a pendriveokkal.
-
Ueda
senior tag
válasz kerekfej #1090 üzenetére
Nem vagyok otthon a pendrive-ok világában, de most nézegettem. A 4k write úgy néz ki mindegyik Lexar-nál gyenge : S73 és S23 , P10 csúcsmodell .
-
Ueda
senior tag
Lexar® JumpDrive® S70 32 GB - gyártói oldal
10 Euró volt Hollandiában (kaptam). Külsőre noname-nek néz ki, de a hátoldal alapján megtaláltam a gyártói oldalt. Tárhelyben jelentős ugrás az eddigi legnagyobb 8 gigához képest, viszont brutálisan lassú. Amit a Crystaldiskmark mér, annyi volt másoláskor is : 5 GB (egybefüggő) zip file írás 7 MB/s (12 perc), olvasás 19-20 MB/s.
-
-
bul07
nagyúr
Ismerősi körömbe olyan gépek vannak amiken csak USB2.0 port van , de szerintem nem gép hiba
Vagy ha mégis akkor köze lehet ahhoz hogy meghajtóként ismeri fel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz -=RelakS=- #1076 üzenetére
Nem hiszem , és laptopomon is ugyan azt az eredményt kaptam
Én inkább arra gyanakodom hogy nagyon gyenge darabbot fogtam ki
Azóta volt pár teszt és nem hogy javult volna a helyezett hanem romlott, nem kicsit lassult valós másolásnál
Főleg a több fájl is másolásra kerül akkor igazán belassul , egy film rámásolásánál hozza , de ha már 2-3 film van egyszerre kijelölve másolásra akkor a másodiktól rettentően belassul
Erősen gondolkodok hogy írok az eladónak hogy gubanc van, vagy választom a szemét megoldástEgy friss másolási eredmény (mindjárt kivágom az ablakon)
(#1078) vond
Próbáltam, az alapom honlapjáról leszedtem a legfrissebbet de még lassult tőle, mondjuk nem egy mai gyerek a gépem de akkor is nagyon csalódott vagyok , főleg annak fényében hogy mások milyen eredményeket kaptak(#1079) JackeL
Megjegyzem hogy szabad hely rajta 7GB-t, és laptoppal mérveEz meg sima, lehet azért mert majdnem tele van de jól látszik hogy lassult
[ Módosította: radi8tor ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vond
MODERÁTOR
Hát, ez tényleg kicsit szopó.
Jó érzékkel odabökték kis betűkkel, hogy "up to". Pff...Mindegy, koncentrálj a kis file-ok kezelésére. Abban még mindig ez az egyik legjobb.
Most nem emlékszem a csomagolásra (ha nem felejtem el, előkeresem, ha hazaérek), de az enyém 200 körül olvas, a többi érték meg nagyjából ugyanolyan.
Mondjuk azért egy driver install-t, frissítést, meg ilyesmit megejthetnél (ha mostanában nem tetted meg).
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
bul07
nagyúr
Megérkezett a Sandisk Extreme 32Gb
Ellőre lelövöm a poént , nem vagyok elégedett a sebességévelÍrás
Olvasás
Írás
Olvasás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fRooStzzZ
senior tag
Most szereztem be egy 32GB-os Qilive USB3/mUSB-s peldanyt.
Itt a teszeket elnezve kicsit lassabb mint az atlag, de a telefonhoz kellett nekem, az meg ugy sem ir olvas annyit mint a gep.. 117/45MB-s
Masalasnal meg raerek, nem 1perc alatt kell nekem mozgatnom 250gb-t rajta. -
flash-
veterán
Máma jött Sinceritytradingről
gép:i5-3570k,6gb ddr3 ram, Z75pro3 alaplap
Sandisk Extreme 16Gb
USB 2.0-án:Sandisk Extreme 16Gb
USB 2.0-án:[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ez nagyon szép , megtennéd hogy USB2.0-án is csinálsz egyet
-
havri1
félisten
válasz -=RelakS=- #1064 üzenetére
Nem tudom, évekkel ezelőtt mintha ezt írta valaki. Amúgy nem is nagyon foglalkoztat a dolog.
Azt tudom, minél nagyobbak az értékek, annál jobbak, gyorsabbak a kártyák, hddk, ssdk, stb.havri
-
-=RelakS=-
veterán
?
A fájl menüben megadhatod, hogy random adatot, vagy csupa 0 - csupa 1 adatot használjon a program.
Sajnos a súgó sem egy nagy segítség ez ügyben, de ezt írja a tesztekről:
All : All Test (Seq, 512K, 4K, 4K QD32)
Seq : Sequential Read/Write Test (Block Size = 1024KB)
512K : Random Read/Write Test (Block Size = 512KB)
4K : Random Read/Write Test (Block Size = 4KB)
4K QD32 : Random Read/Write Test (Block Size = 4KB, Queue Depth = 32) for NCQ&AHCITömörítésről viszont nincs szó. Nem is igazán tudom hova tenni, hogy egy adattárolósebesség tesztnél mire lenne jó.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
havri1
félisten
válasz -=RelakS=- #1062 üzenetére
Lehet igazad van, mert a tömörítést mintha a file menü alatt lehetne állítani.
Az alsó értékek meg az apró fikeok írását olvasását teszteli.
Na majd a szakik megírják, én is kíváncsi vagyok ☺havri
-
xmad
őstag
sziasztok!
van nekem egy kingston G4 16gb usb 3.0 pendriveom.. miért van az hogy usb 3 -as porton is csak 16-17mb/s al másol pendrivera, úgy mint usb 2.0-es porton? usb 3-as porton gyorsabban kellene nem?
-
havri1
félisten
válasz -=RelakS=- #1053 üzenetére
caset kell nyitni, de erre van az ebayes topic.
De ha 1$-ért vettél 64gb-osat, sokat ne várj...[ Szerkesztve ]
havri
-
-=RelakS=-
veterán
Rendeltetek már hamis pendrive-ot eBay-ről, vagy a túl olcsó cuccokat kerülitek?
Csak mert nem nagyon találom az eBay-en, hogy hogy lehet ebből pénzt visszaszerezni. Azon kívül, hogy először vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, stb.
-
havri1
félisten
TRANSCEND 16GB 16G 16 G GB JETFLASH 770 USB 3.0 USB FLASH DRIVE TS16GJF770
(én bontottam fel, elfelejtettem előtte lefotózni, sértetlen, gyári csomagolás volt)
USB3.0 előlapi csatlakozó, előtte SDFormatter-el formázva FAT32
[ Szerkesztve ]
havri
-
-=RelakS=-
veterán
igaz, memóriakártya, de ha a H2testw az első 7,7GB-ot visszaolvasta, utána meg dataloss van, akkor berhelt vezérlővel van dolgom, igaz?
64 gigás kártya ... 0,99 fontért csak sajna a szállítás 6.50 volt
-
Black&White
addikt
Transcend JetFlash 810 USB3 64GB
Előlapi USB3, NTFS:
Hátlapi USB3, NTFS:
-
Ice&Lime
veterán
Olyan kérdésem lenne, miért van az, hogy van kettő 8GB-os pendrive-om és eltérés van kapacitásban közöttük, pedig gyártó ugyan az, és csak egy szériával újabb.
-kingston dt101 8GB: szabad hely 7.44GB
-kingston dt101 g2 8GB: szabad hely 7.20GBVan közöttük 240MB eltérés, de miért?
És a g2-nél miért ilyen sok? -
bul07
nagyúr
válasz Ice&Lime #1045 üzenetére
Fat32 esetén nem lehet 4Gb-osnál nagyobb fájlokat rámásolni, tehát ha 4GB-nál nagyobb fájlok használata jelen van akkor kell NTFS
-
Ice&Lime
veterán
Egy rövidke kérdés. Mikor kell fat32-re és mikor kell ntfs-re formázni a pendriveot?
Például csak adattárolásnál ugye fat32-re kell.?
Ha viszont oprendszer van rajta, akkor ntfs nem?[ Szerkesztve ]
-
Aidan85
aktív tag
válasz Andrewstarr #1040 üzenetére
Ugyanaz, és ugyan onnan rendeltem.
Viszont otthon nem produkált ilyen "fényes" eredményt, du majd felrakom azt is.
Annak tudom be, hogy otthon 3 éves gép van, az op. rendszer teleszemetelt, és régi driver is van...[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
Páran említették, hogy vannak hamisítvány kingston pendriveok.
Aida64-ben pontosan mit kell nézni, milyen adatoknak kell meglenniük?
A másik, hogy milyen egy hamisítvány, mi nincs illetve mi van megadva az adatoknál? -
-
Aidan85
aktív tag
Ma érkezett
Transcend JetFlash 790 USB3.0 32GBUSB 3.0 NTFS:
USB 3.0 FAT32:
USB 2.0 NTFS:
USB 2.0 FAT32:
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Geri Bátyó #1033 üzenetére
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Davidkoma
tag
Kingston Data Traveler Ultimate G3 64GB USB3:
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
SanDisk Cruzer 32GB USB2.0
SDCZ36-032G -
bugizozi
őstag
Transcend JetFlash 760 USB 3.0 32GB (ebay)
USB2 read
USB2 write
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bul07
nagyúr
-
worxland
addikt
Transcend Jetflash 780 32 GB:
7400-ért nem volt rossz biznisz.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
bul07
nagyúr
válasz Emperor_ #1025 üzenetére
És melyik a valós?
Mert az egyik program rosszul mér[ Szerkesztve ]
-
Emperor_
addikt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Reklám-pendrive. Hogyan tudok megyéb infókat kideríteni róla, ha tulajdonságok csak alap infókkal szolgálnak?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bul07
nagyúr
válasz -HajTömeg- #1019 üzenetére
Az írási érték kicsit jobb az átlagosnál , hivatalos érték 75/12
-
bul07
nagyúr
-
Avicularia
veterán
Transcend JetFlash 790 32GB USB3
USB3
USB2
-
theooracy
aktív tag
És most egy bajnok : Maxell 16GB. USB2 (Auchanos) Lenovo G580-notin.
[ Szerkesztve ]
-
theooracy
aktív tag
SanDisk Cruzer Extreme 32GB USB3 Lenovo G580 noti
[ Szerkesztve ]
-
zseniális19
csendes tag
Transcend JetFlash 770 USB 3.0 16GB (ebay)
USB 3.0
USB 2.0
-
Mankó
veterán
Létezik olyan szimpla usb 2 pendrive, ami tud írni 25 mb/s vagy fölötte, vagy ez már az usb 3.0 pendrive-ok privilégiuma?
-
bul07
nagyúr
-
Handball94
aktív tag
-
Teko001
őstag
SanDisk Cruzer Fit 8GB
Nem a leggyorsabb, de a mérete a lehető legkisebb
-
Madw
csendes tag
Egy nagyon nem mai darab OCZ Rally2 8Gb (USB3-as porton):
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.3 Shizuku Edition x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 29.716 MB/s
Sequential Write : 13.927 MB/s
Random Read 512KB : 29.425 MB/s
Random Write 512KB : 1.669 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 10.799 MB/s [ 2636.5 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 0.017 MB/s [ 4.3 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 13.582 MB/s [ 3315.9 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 0.018 MB/s [ 4.5 IOPS]Test : 1000 MB (x5)
Date : 2014/05/05 22:58:35
Madw
csendes tag
A minap érkezett Ebay-es Transcend JetFlash 760 32Gb nálam ezt produkálta:
CrystalDiskMark 3.0.3 Shizuku Edition x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 87.513 MB/s
Sequential Write : 22.802 MB/s
Random Read 512KB : 81.527 MB/s
Random Write 512KB : 1.970 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 7.012 MB/s [ 1711.9 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 0.056 MB/s [ 13.6 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 6.762 MB/s [ 1651.0 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 0.029 MB/s [ 7.0 IOPS]Test : 1000 MB (x5)
Date : 2014/05/05 22:20:18
OS : Windows 8.1 Pro [6.3 Build 9600] (x64)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- iPhone topik
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest