Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
hejesírásó #25590 üzenetére
Az udulesit nE!
-
Agostino
addikt
Ahoy.
No, urak, tud valaki nekem bizniszelni motorolajat meg szűrőt jó áron? A cetlit még mindig nem néztem meg a kocsiban, de a szerelőm is 10W40-et emlegetett meg ahogy olvasom az kell a Polóba. Asszem 4 liter a minimum ami kellene, szombati átvétellel akár.
-
NovaBlue
aktív tag
Szerintetek ezért a konfigért mit lehet elkérni manapság?
ASUS TA-B72 ház--makulátlan állapot 2hónapos
Corsair VX450 fél éves nagyon sok garis
NEC 7200S DVD-RW
GA-MA785GM-US2H (rev. 1.0)-4 hónapos garos
Athlon II X4 620 +AC Alpine7 PWM 4hónapos garos dobozos
Sapphire HD3870 GDDR4 próbagari
2*2 giga 800-as samsung ram +AC RC (6-6-6-18@1120 MHz betonstabil)
SAMSUNG F1 642JJ 640GB winchester-elvileg még garos -
freddyke
tag
Ha el akarja adni, akkor miért ne írhatná be több topikba? Postán bárkinek feladhatja. Gondolom sürgősen el szeretné adni. Maximum azért fájhat, mert nem számtech cucc, de mások is üzletelnek itt nem számtech cuccokkal is. Nem ismerem, nem védem, de szerintem ez normál. Ennyi erővel bárkit ki lehetne bannolni.
-
emre
veterán
válasz
s7evcsenko #25587 üzenetére
A kaposvári topikban megbeszéltük vele a dolgot. Ő sem gondolta hogy esetleg szankcionálhatják. Engem spec nem zavar, de egyetertek Gergő_-vel hogy a lokálnak nem igazán ez a célja. Viszont nagy kár lenne ilyen csacskaságért tempbant kapni.
-
hejesírásó
senior tag
kultúra utalvány, vagy ezeken vásárolt belépő, jegy, bérlet.
eladó egy tökéletes állapotban lévő összecsukhatós gyúrópad
10kg-os súlyzók, kesztyű
Ikeás rízslámpa
falra szerelhető bicikli akasztó-tartó
notit subnotit beszámolok.
[ Módosította: Janoska26 ]
-
freddyke
tag
Én már kititlottam volna ezért ha mod lennék
Á nem, szerintem normál.
-
-
emre
veterán
-
válasz
s7evcsenko #25584 üzenetére
Lehet más városok adok-veszek-beszélgetek topikjába is hozzászólt (bemásolta). De szerintem az még elmenne.
-
-
bence78
aktív tag
érdekel valakit egy március 31-ig érvényes belépőjegy a Főrvárosi Állat és Növénykertbe?
2 felnőtt + 2 gyerek részére érvényes, eredeti ára 5.290 ft, 3.500 ft-ért adomprivátot írj, fórumot ritkán nézem
-
-
crabi
tag
sziasztok kéne valami jo kis gép 30-40 között
ajánlatokat priviben kérnék -
freddyke
tag
Eladó ZM-2HC1, ZM-2HC2 heatpipeos hűtőkeret, kiváló állapotban, csavarok, gumibakok, földelőkábelek megvannak (tartalék csavarok és gumibakok is).
3.500 Ft / db. A kettő együtt 6.500 Ft.
Telefon vagy privát.
-
maradt 100db "-" -os Verba DVD-m, egyben 6400 ha köllene valakinek
-
domesz
aktív tag
Hali!
Eladó lenne egy
Tuningos e8400
2*1G OCZ reaper 1066
és egy Full dobozos tökéletes WD TV HD médialejátszóüdv.: Domesz
-
freddyke
tag
Eladók az alábbi cuccok 1 hónap garanciával:
Zalman ZM400A-APF 400W tápegység (3.3V: 28A, 5V: 40A, 12V: 15A (vagy 18A), OVP, OCP, SCP) - 6.000 HUF
ASUS P4P800-Deluxe alaplap - 7.000 HUF
Intel Socket478 P4 3.0GHz / 1M / 800MHz CPU - 8.000 HUF
Zalman CNPS7000A-AlCu CPU hűtő - 3.000 HUF
Corsair Value 512MB 400MHz CL2.5 RAM - 3 ÉV GARANCIÁVAL - 4.000 HUF / dbHa viszed az egészet egyben (4db RAM-ot beleértve), adok mellé a konfighoz tartozó legális Windows XP Professional-t, matricával, telepítő CD-vel és az eredeti számla másolatával (vagy adásvételi megírása lehetséges).
Mindent csak én használtam, húzva semmi nem volt. A ventilátorok kigogástalan állapotban vannak. Az árakon javítottam, de ez már az alja. Érdeklődni privátban vagy telefonon.
-
plaszy
őstag
Vennék 1GB-os, DDR2-533MHz-es ram modult!
Valamint továbbra is eladó/cserélhető: [link]
-
bijesz
aktív tag
Azmiaz?
-
crabi
tag
Sziasztok
nem tud valaki szerezni valahonnan tápiokagyöngyöt?
pécsen nem lehet kapni sehol!
peströl lehet rendelni de a pk meg rohadt drága!
ha tud valaki please segítsen!
köszi -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Vennék 1 vagy 2GB-os micro SD kártyát. Akinek van eladó, keressen bátran.
Esetleg boltban hol lehet jó áron kapni? -
Hobli1988
aktív tag
válasz
s7evcsenko #25566 üzenetére
Ennyi!
Nesa : megvan,powerISO de azért köszi!
-
-
Vaze
őstag
válasz
Hobli1988 #25563 üzenetére
Szia!
Nem igazán akarok beleszolni a dolgodba,de ha jól megnézed ez nem az a topic ahol ilyesmiket tárgyalunk,de mondjuk ha használnád kicsit a goglit akor talán találnál a kérdésedre megoldást is....
Mondjuk ird be a gogliba hogy iso cutter.... vagy.....[Milyen program ami...]
Sokk sikert!Üdv...: Zoli
-
Hobli1988
aktív tag
Hello!Mivel lehet darabolni az iso fájlokat?
-
belaazallat
addikt
válasz
s7evcsenko #25548 üzenetére
Hali!
2,66-os cerka szóba se jöhet? Celeron D 331 S775
-
Krisz14
csendes tag
Hi!
Eladó Call of Duty Warfare 2 eredeti,bontatlan!
ár: 8990FtHa valakit érdekel írjon priviben!!!
-
Bandeee
tag
válasz
valentinho #25549 üzenetére
Kerház földszint, pc turiba!! Molex
-
plaszy
őstag
Eladó AMD konfig: [link]
-
Tealc
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lenne 1GB (2x512MB kit) A-Data Vitesta DDR566-os (Samsung TCCD-s) ram.
Pécs, Budapest, Mohács.
Érdeklődni priviben.
Üdv.: Tealc -
Nevil2
tag
válasz
Magnum_ #25540 üzenetére
HD (720p) és FullHD (1080p) között 70 cm távolságból (82cm-s tévé esetében) nem veszel észre képminőségbeli különbséget!!!
Másrészt tudni kell azt is, hogy a a FullHD tévék az 1080-as felbontást állókép esetében produkálják. Mozgóképeknél folyamatosan csökkentik a felbontást...
Viszont ha netezni akarsz a tévén, akkor feltétlenül FullHD-t vegyél, kivéve, ha képátló távolságból nézed a képet. Igaz, FullHD esetében sem húzódhatsz sokkal távolabb, különben nem látod a kisméretű betűket (közelről meg "kifolyik" a szemed a fényerő és a kontraszt miatt).
-
Nevil2
tag
válasz
s7evcsenko #25547 üzenetére
Éppen azért volt az outletben, amit írtál.
Nem hazai forgalmazású, másodosztályú, sérült vagy (máshol garanciában visszavett és) javított termékeket árul. Ennyi.
-
freddyke
tag
Eladók az alábbi cuccok 1 hónap garanciával:
Zalman ZM400A-APF 400W tápegység (3.3V: 28A, 5V: 40A, 12V: 15A, OVP, OCP, SCP) - 8.000 HUF
ASUS P4P800-Deluxe alaplap - 8.000 HUF
Intel Socket478 P4 3.0GHz / 1M / 800MHz CPU - 9.000 HUF
Zalman CNPS7000A-AlCu CPU hűtő - 4.000 HUF
Corsair Value 512MB 400MHz CL2.5 RAM - 5.000 HUF / db, ez névre szólóan ÁFÁ-s számlás, 3 év garanciával - (4x512MB van összesen)Ha viszed az egészet egyben (4db RAM-ot beleértve), adok mellé a konfighoz tartozó legális Windows XP Professional-t, matricával, telepítő CD-vel és az eredeti számla másolatával (vagy adásvételi megírása lehetséges).
Mindent újonnan vettem, csak én használtam, húzva semmi nem volt. A táp nemrég 100%-os portalanításon esett át. Házhozszállításról lehet szó, az ár nem alku tárgya. Érdeklődni privátban vagy telefonon.
-
heady91
tag
Xbox 360 eladó!
[link] -
válasz
valentinho #25549 üzenetére
Akár csinálhatok is neked, de látom, milyen rohadt drága, gondolom veszel gyárit
-
GTheo
tag
Anno volt egy eladó Ed Hardy szőnyegszettem ülésvédővel!
Többen is érdeklődtetek, The Silencernek félre volt téve, de Ő jó ideig nem jelentkezett.
Ezért írjon, akit érdekelné még ! -
valentinho
senior tag
Ilyen átalakítója nincs véletlenül valakinek? molex- vga 6pin
-
Nincs valakinek eladó egymagos s775-ös procija? 2.8GHz körül jó lenne...
Celeront nem szeretnék, de jobb híján megtenné az is... -
válasz
Bandus99 #25533 üzenetére
Az outlettel semmi gond nincs szerintem...
Én ott vettem a Samsung 2494HS moncsimat 45k-ért, ami akkor árgépen min. 60k volt...
Mai napig nem tudom miért volt az outletben.. minden tartozéka megvan, esztétikailag és műszakilag is kifogástalan... igaz másodjára sikerült jót kapnom, mert amit először kaptam, az nem adott képet dvi-n, de visszavittem és adták a mostanit helyette!bossvico:"Ez elég egyértelmű, hogy eladná, ezérvan ott a végén az a szó meg a ?-jel."
Miért, ha keresné, akkor nem kellene a kérdőjel? -
-
bijesz
aktív tag
Eladó lenne egy
IBM T30:
CPU: P4-M 2GHz, ATI Mobility Radeon 7500, 14.1" TFT, 1024x768
DVD-ROM, Intel 10/100 Ethernet, Wireless: Intel 2200BG, Modem, AC'97 Audio
RAM: 512 MB RAM DDR, UltraNav touchpad and Stick, ENG Bill
HDD: 40 GB, Hard disk drive shock absorber (on underside)
IBM Embedded Security Subsystem, ThinkLight
2x USB 1.1 port, 1xLPT port, 1xCOM port, SVHS out, VGA out, IrDA
XP pro licensz, Akksi: kb 0.5-1 óraSzép állapot.
iá:44k
Ajánlatokat várok elsősorban kp. -
dunc
nagyúr
-
zsolt19900
őstag
Eladó egy 38 cm -es Us Blaster mélyláda kérésre képeket küldök
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Eladó PDA-m:
Mitac Mio 168RS
Win mobile 2003 SE van rajta, beépített GPS, SD karis bővíthetőség, tartozékai, Igo8, valamint Pretec WLAN (Wifi) B-s SD kártya.Így együtt 15k. Wlan nélkül is mehet az eladás, akkor 11k.
Saint_: a HD ready, elég 32 colon, mert az még nem elég nagy méret a fullHD élvezethez. Valamint ha kábelen jön az adás, az bőven alul marad még a HD ready felbontásán is, de még a mindigTV-s digitális RTL és TV2 is csak dvd felbontásában sugároz. Amivel élvezni lehetne, az pl. az m1, mert az fullHD-ban sugároz. 100cm környékén érdemes fullHD TV-t venni, az alatt én nem vennék.
-
Bandus99
őstag
-
Macka
veterán
USblaster mélylàda ès Sony 1002HX erölködő eladó. 20K együtt.
-
Gergő_
őstag
vodás nokia 2630 újszerű állapotú, ára: mondj egy árat.
-
aneda
senior tag
válasz
bossvico #25524 üzenetére
A 3-4k-s órabér manapság nem egy elborult ár, 2-3 óra meg min. kell a beszereléshez.
A szubnál véleményem szerint a legkisebb gond a rögzítés, de mondom felejtsd el a csövet.
Egyébként van ilyen jellegű papírom is, de mostanában inkább mérnökösdit játszom.
Előző autómban elég komoly SQ hifi volt, igaz láda nem volt benne, de láttam a többi kolléga szenvedését...
A kivitelezésre ha kell tudok jó autóhifist ajánlani. -
Bandus99
őstag
Tv vasarlas ugyeben hova erdemes meg Pecsen benezni MM, Euronics, Elektroworld, Metron kivul?
-
bossvico
senior tag
köszi
akkor az időigényességbe van a kutya elásva,ezér drága.
most ha 2-3 ezer lenne oké, de 8-10?Azért gondoltam subcsőre, mert azt talán jobb rögzíteni. odaláncolom 2 helyen azt nem tudják elvinni. De ha annyival rosszabb akkor elhiszem.
Egyébként te autóvill. szerelő lennél, vagy tapasztalati, vagy mindkettő szaki?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#TOTTI #25517 üzenetére
Ez nem poén, ha már eladná, miért nem ír legalább árat? Az a mondat pont úgy illik az eladó dolgokra, mint a venni szándékozottra. Most írt árat, azt még mindig nem tudom, hogy gari van-e rá, de már nem fogok ez ügyben érdeklődni.
Az ár meg mindenkit érdeklő adat, így ne fájjon neked, hogy megkérdeztem. -
Ferdzsoo
addikt
Seagate 3,5" 250Gb-os Sata vinyó NÉMA típus még mindig eladó. 6,5k.
-
-
bossvico
senior tag
Ez elég egyértelmű, hogy eladná, ezérvan ott a végén az a szó meg a ?-jel.
Valaki van itt autóhifis, autóvill. szerelő?
Érdekelne a véleménye,vagy akinek volt már ilyennel dolga, mi jobb autóba, szubcső vagy szub láda.
Meg egy riasztó beszerelése mért 8-10 ezer forint? a cucc árán felül.
Ja és a végéről hogy ki ne lógjak: Bocs
-
Magnum_
nagyúr
Hugo Boss Green parfüm, 100ml, bontatlan eladó! 6.000Ft! [link]
már karácsony után meghirdettem, amikor Kaics kollega befoglalta, hogy majd jön érte, de aztán nem jött érte, így akkor most eladnám.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Motorolaja jó pénzért van-e valakinek eladó? Pontos számot nem tudok, valamilyen W 40-es talán... : [
-
heady91
tag
Eladó xbox360 pécsen!
[link] -
NovaBlue
aktív tag
Athlon II X4 620 valakinek?
-
Bla82
tag
MicroSD elment ezek maradtak:
- Sony Ericsson W380i szürke pécsieknek holnap csak 9k
- Stagg MD-500H mikrofon 2kAkit valami érdekel pü-ben jelezze!
-
dunc
nagyúr
-
NovaBlue
aktív tag
-
Hi All
Keresnék valakit Rózsadombon, esetleg kertvárosban, aki hajlandó lenne nekem 2db AGP-s vga-t letesztelni...
Nálam 15perc után mindkettő beszemcsézi a képet, és így gyanússá vált, hogy lehet nem is a vga a rossz...
Memteszt is hibátlanul lefut, így lövésem sincs mi okozhat még ilyen hibát, ha nem a vga... -
Bla82
tag
Eladó ez a pár dolog:
- Sony Ericsson W380i szürke pécsieknek holnap csak 9k
- Stagg MD-500H mikrofon 2k
- Kingmax 2GB-os microSD kártya SD átalakítóval 1,3kAkit valami érdekel pü-ben jelezze!
-
plaszy
őstag
Vennék 1GB-os DDR2-533-as ram modult. Akinek van PÜ-zhet. Köszi.
-
válasz
MZsoltee #25499 üzenetére
Te, én évek óta használok ilyet, és jól bírja, hibamentes.
el is adnám, de mostanában nem lenne pénzem másra, igazából én is dslr-t szeretnék.Záridő-rekesz-stb összefüggések megtanulására teljesen jó. Utána jöhet valami, amin zoom-és fókuszgyűrű is van.
@Dluinet : Na ja, de úgyis mindenki azt szedi le.
Akinek meg legális, az csak magyart vesz!Mondjuk én hetek óta nem láttam a windózom, az Avast szerintem már rég lejárt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest