- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
420Wattos DELUX táp. 3111,-Ft. Gar nincs rá, csak vízhűtés feltöltéséhez használtam. Ellenben vihető 3K-ért.
-
Bla82
tag
Dare2Live: Én a "Fehér Autósbolt"-ban szoktam venni az olajat (a kertvárosi Tesco-val szemben van). Igaz nekem 10w40-es megy a Fiatba, de a 4l Castrol Magnatec 6,5k volt.
Eladó:
Fujitsu-Siemens D2331 lap (doboz /csak Asus-t találtam/, lap zacsiban, hátlap, írt driver cd, manual, IDE kábel) 2,5k Pü-ben jelezze akit érdekel.Keresek:
Transcend JetFlash®V10 16GB-os pendrive-ot. Vagy hasonló képességű olcsó pent keresek (Read 25 MB/s, Write 12 MB/s). Akinek lenne eladó kérem PÜ-ben írjon egy árat. -
nesa
veterán
Bridge gepet keresek meg mindig sok garival jo aron
Pofatlanul olcso DSLR is erdekelhet. -
Dare2Live
félisten
Gépkocsiba olajat ki hol szokott venni?
Vmi jóféle 5W-30as kéne pl. Castrolha vki ezeknél az áraknál nem sokkal drágábban tud Pécsen ne kíméljen. [link]
Aztán még kéne lég, olajszürő a 2003as Yarisomba aki tudja hol lehet bele kapni szintúgy ne kíméljen.
-
Vaze
őstag
Hello...
Szal senkinek nemkell egy PSP?
Olcson,es meg elis visszem egyenesen a hazahoz...
Mohacs es Pecs korul
Udv..: Vaze -
MZsoltee
veterán
Olyan kedves kollégát keresek aki segítene kitesztelni egy s462es konfigot, nem indul se kép se hang, már többször összeraktam és szétszedtem, de semmi. Szóval ami kellene a teszteléshez egy S462es proci és lap.
Előre is köszi mindent! -
a2d2
addikt
És igeeeen! Meghozta a gls a magyar Fallout 3 collectors edition-t, ilyenkor de lassan telik a munkaidő
-
4sal3
aktív tag
nincs vkinek eladó wlan routere jóáron?
-
a2d2
addikt
Eladó SPV M3100. Kollegámnál volt a teló egy hónapig, azt hittem fizura vár, most rákérdeztem, erre azt mondja visszahozza, nem kell neki
40-ért vihető
Doboz, bőrtok, 2gb Microsd, dvd-nyi cucc hozzá. -
wid22
aktív tag
Eladó SE K550 panonos fehér szinü telefon 15000 ft.[link]
-
Hobli1988
aktív tag
válasz
s7evcsenko #16755 üzenetére
Mi az,hogy szépen beszélj a száddal?Én ugy vettem észre a nagy "sztárgárda" befosott!Nem vagyok egy nagy focirajongó és ezért nem is fogok vitázni senkivel!ennyi
-
HoldChore
tag
Érdekel valakit DDR2 OCZ1066 2x1 GB Kit?
Gari nincs rá mert a megboldogult TP compból van.2x1 gigát akarok helyette, ha elmegy. De ha van valakinek 2x1 Gb 1066-os eladó ramja, akkor az is érdekel, ha szeretik egymást.
-
még mindig van 100db TDK DVD-m 5000-ért ha kell valakinek
-
a2d2
addikt
Készen vagytok teljesen, ilyen miatt egymásnak esni. Majd akkor nézek olasz focit, ha Olaszországban pl kemény magyar vizilabdaszurkolói klubbok és fórumok indulnak. Ez ami itt egyeseknél megy teljes agyi ödéma (nekem is vannak Inter meg Milan szurkoló haverjaim - ugye Balázs
)
-
#TOTTI
őstag
válasz
s7evcsenko #16755 üzenetére
Na figyeljetek ilyen milánói szemetekkel iderondítotok.. amikor AS Roma drukkerek is lehetnétek..? Neteneje..
-
Sapphire 4850 Toxic eladó, dobozzal mindennel cakkonpakk! 36db ezres ha érdekel valakit, kisebb kártyát vagy dual core procit beszámolok, gari 6 hónap
Ja, és van 1 jóképességű 500W-os FSP tápom is, 7db ezredesért -
-
a2d2
addikt
Érdekelne 1-1 Gb Kingmax KLED48F-A8KI5 (1066Mhz)
Vagy esetleg vennék 2x2GB jóféle ramot a fenti ram beszámításával -
4sal3
aktív tag
keresek 2db 1gigás micro sdt jóáron. az egyikhez kellene sd átalakító is.
mod: nem tudjátok miért van az, hogyha 2gigás kártyáról nézek filmet dvd lejátszóval, akkor néha beakad meg a hang is torz? olyan mintha a gépen akadna a film.
lehetséges hogy be fog krepálni a memkari? -
ha3fis
tag
válasz
Hobli1988 #16739 üzenetére
Ennyire szereted az Intert? Meg se nézted a 2. félidőt, ott azért kaptak egyet, így csak 2-1 lett, ami ugye nem reális az Adriano gyerek kézilabdás teljesítményéért...
-
Hobli1988
aktív tag
Valaki vegyen már egy jó kis kondipadot vagy egy 22"os moncsit!
-
1,6Ghz-es P4 Northwood procitól megválnék, akit érdekel az írjon!
-
-
Bla82
tag
Eladó:
Fujitsu-Siemens D2331 lap (doboz /csak Asus-t találtam/, lap zacsiban, hátlap, írt driver cd, manual, IDE kábel) 2,5k Pü-ben jelezze akit érdekel.Keresek:
Transcend JetFlash®V10 16GB-os pendrive-ot. Vagy hasonló képességű olcsó pent keresek (Read 25 MB/s, Write 12 MB/s). Akinek lenne eladó kérem PÜ-ben írjon egy árat. -
chungee
addikt
?_? E mi ez ?_?
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy szinte új kondipad és egy 22"os Lg monitor!Aki holnap elviszi annak délután beviszem pécsre ingyé!
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Elado 1 DB PSP Fekete....
Vann hozza 1 DB billiard jatek + 1 Gig Memoria is....
Pecs,Mohacs Kozottiek irjatok elis visszem szemelyesen sajat koltsegre.....
Ar megegyezes szerint.....Udv..: Zoli
-
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy kondipad+hozzá pár kg súly és egy 22"-os LG moncsi!
-
nesa
veterán
válasz
MrWolf #16704 üzenetére
Engem erdekelne csak modolnam az arat
Mivel nevagyok pofatlan igy nem aztmondom hogy a vegerol vagjunk le 1 nullat nekem ugyis megfelelne ha az elso szamjegyet torlod el
Azert nem mind1 hogy 45000ft vagy 14500
de 145000Ft om nincs
Tovabra is keresek BRIDGE vagy ULTRAZOOM digit gepet egetoen fontos lenne
-
Ferdzsoo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest