Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecsotam
tag
Sziasztok!
Jó pár éve már, hogy létrehoztam egy Paypal számlát, de eddig nem igazán használtam. Viszont most ha már van úgy gondoltam a Gearbestes vásárlásaimat csak innen kellene intézni. Hozzárendeltem egy kártyát a fiókhoz és átállítottam a pénzváltást a tanácsoltra.
Csináltam is gyors egy 5,13 USD-s vásárlást, amire 1393 Ft-ot vont le, vagyis 271 Ft/USD-s értékkel váltott.
Ez így jónak számít?Mert van fent egyenlegem, amit még anno átutaltam és ha azt a Ft összeget váltom át USD-re, akkor 257 Ft-al számol. Vagyis azért egy nagyobb összegnél elég jelentős a különbség. Ha meg már az is USD-ben van és fizetni is azzal kell gondolom nem váltogatja tovább....
Ez általános dolog? Vagyis jobban járok ha átutalok egy nagyobb összeget azt átváltom USD-re és azzal fizetek nem a fiókhoz rendelt kártyáról?Mit gondoltok erről?
Köszönöm a tanácsokat!
-
Az előbb rendelésnél/fizetés résznél kitette, hogy ship to... és a címeket amikre eddig rendeltem. Azokat a címeket hol tudom kezelni? Paypal.com-on nem találom.
-
válasz
wolfhgb #31496 üzenetére
Miért nem adod meg a Historyban a keresésnél azt az intervallumot, akkor látod hogy mi jött akkor. Bár a pénzküldés funkció deviza vétel és eladásként történő használata nem egészen szabályos a szerződési feltételek alapján. Meg más jogszabály alapján is. Részemről nem javaslom.
-
válasz
wolfhgb #31490 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel. De mire kellene? Ha akkor kiküldted a pénzt a bankszámládra a PayPal visszaigazoló megadja a szükséges információt, illetve ha az egyenlegek közt konvertáltad akkor egy osztással megtudod.
A fizetési és konvertálási nem azonos, az egyikből nem tudsz következtetni a másikra, teljesen más a kalkulációs algoritmusuk.
Naponta 2 árfolyam kerül megállapításra és az adott deviza összeg 2,5%-a a költség a váltásra. -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy fizetni akartam a gearbest oldalon és ez az üzenet jött.
Sajnáljuk, de a Visa x-7811-et elutasították. A választott fizetési móddal befejezheti a vásárlást, vagy másik fizetési módot választhat. Nem értem az ebay minden gond nélkül tudok vásárolni. -
wolfhgb
aktív tag
Sziasztok, egy kérdés a gurukhoz, az összefoglalóban nem látom a választ. Tudok valahol árfolyamgrafikont találnl a neten, vagy a paypal on, az alkalmazott napi árfolyamra visszamenőleg? igazából az usd paypal balance árfolyama kéne jul 2 es 18. án, de a payment is jó azokra a napokra, ha az megvan, persze forint esetére, ha valaki tudja, h ezt hol arhiválják, ossza meg velem, köszönet érte előre is!
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Rendeltem pár terméket, folyamat fizettem, majd kb. a 6. tétel után a 7.et fizetve
Sorry, but your MasterCard x-xxxx was declined. Please add another debit or credit card to complete your purchase.
Hibaüzit dob.
SMS-ben jön a sikeretlen tranzakció.
Papyalra belépve nem látok hibát/korlátozást, ahogy a kártyámnál sem. Napi limitet nem léphettem túl.Ilyenkorö mit lehet tenni azon kívül, hogy várok holnapig, hátha akkor már jó lesz?
-
válasz
Szakos90 #31482 üzenetére
Aki pénzt küld az nem látja a PayPal azonosítódat, te adod meg hogy milyen e-mail címre küldje a pénzt, azután ismeri meg, de csak azt.
Van egy másik funkció a PayPal.Me link, Összefoglaló 7. PayPal.Me linkkel pénzfogadása itt adhatsz meg "nick nevet" de azt sem látja, amíg te meg nem osztod vele és akkor is csak azt. -
-
Szakos90
csendes tag
Lenne egy kérdésem.
A PayPalon a regisztráció során csak a valódi nevet lehet megadni, vagy meg lehet adni valami más nicknevet is? -
potcz8
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A gearbest -ről szerettem volna rendelni egy két dolgot. Át is irányít a paypal-ra, ki is fizetem, de 1-2 perc múlva jön az sms, hogy visszavont tranzakció. Tegnap fizettem a kártyával másik oldalon hibátlanul működött. A képen látható
hibaüzenet jelenik meg. Mi lehet a gond? -
-
default.
őstag
Sziasztok.
Ha van a PP számlámon EUR, és szeretném kivenni "Withdraw Funds" gombra kattintva, akkor ennek van költsége? Illetve az átváltást ilyenkor ki végzi? (Elvileg beállítottam a PP-on, hogy a bankom végezze a váltást, mert az sokkal olcsóbb, mintha a PP váltaná, de ez vonatkozik erre is?)
Köszönöm szépen előre is.
Üdv -
atua
aktív tag
válasz
Vtibike496 #31462 üzenetére
"és hülye fasznak nézik a júzereket." - akinek nem inge...
Érdekes módon én mindig látom ebay-en fizetésnél, hogy mi a forrás és ki vált... -
Mondjuk 1-én már leírtam a 1-2 hsz-ben megoldást. Többeknek azután sikerült belépni.
Azt a proxy megjegyzést nem egészen értem, PayPal-t milyen módon szoktad használni, otthon is valami proxy meg vpn? Ha lenne, az már okozhat hitelesítési problémát.
Az hogy a német felületen léptél be és működik az nem biztos, hogy PayPal problémára utal. Nem értve itt, hogy a magyar nyelv használati lehetőség nem működik.Azt is sokszor leírtam már, hogy a kapcsolat felvétel 2 lépcsős a PayPal-el.
Jön az automata válasz elsőként, mert az a legtöbb problémára tartalmaz megoldást.
Ha nincs benne megoldás számodra, akkor élni kell azzal a második lépéssel, amit írnak az üzenetben: If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible
Vagy ez a mondat: We hope you'll find your answer below. If we haven’t answered your question, please reply to this email and our team will answer you as soon as possible.Nem szó szerint az idézett mondat: Ha szeretne több információt akkor válaszoljon erre az e-mailre a szituációra vonatkozó részletes információk leírásával.
Ezután az ügyfélszolgálati munkatársuk fog válaszolni.
Ha nem írsz, nem válaszolnak arra amiről nem tudnak. -
BaLee
addikt
Na mivel a paypal múlt szerda óta egy automata sz*r üzeneten kívül semmit nem válaszolt (pedig írták, hogy 24 órán belül válaszolnak...). Most sikerült úgy visszaállítanom a nyelvet, hogy itt léptem be:
https://www.paypal.com/de/home (melóhelyen német proxy van)Itt beengedett, láttam is a magyar beállítást, és engedte visszaállítani angolra...
-
válasz
Vtibike496 #31464 üzenetére
Hát igen ebben a hsz-ben csak azt írtam, hogy ne használja senki, azt nem, hogy célszerű visszaállítani.
-
válasz
Vtibike496 #31462 üzenetére
Azért nem kell általánosítani, nálam a tavaly őszi 3 hét kivételével, évek óta folyamatosan a banki váltáson marad, akkor meg nálam az volt a hiba, hogy mindig $-ban kezelte a dolgokat, még akkor is amikor itthon fizettem vele.
Nem tudom mikor nézted utoljára, ha nem állítottad át magyar nyelvre, akkor működik már 2017-10-31 16:40:00-től.
Azt is írtam, hogy nincs értelme "magyarosítani". Az még egy kiforratlan dolog.
Az új felületet meg a mobil eszközökhöz igazították. De természetesen itt is látható hogy ki váltja a devizát, ha a PayPal akkor látod a konverziós szöveget, ha nem látod akkor a bankod. -
Vtibike496
csendes tag
Na mint kiderült eddig a paypal váltogatott. Múltkor 1 hete kb bementem a fogaskerékbe beállításoknál és Manage pre-approved payments menüben átkapcsoltam h ne ez a ge*i váltson, ugye régebben amikor fizettem ebayen mindig átdobott a paypal oldalra még a régi sárgás fehér felület volt, és ott volt a fizetésnél hülyegyerek biztosan leírva h mi váltson, utána pay gomb azt kész, tudta a paraszt hogy mit csinált. Most meg bejön egy kis szar ablak hogy x dollár azt pay a gecik meg alapból nem hagyták úgy hátha nem tudja a paraszt hol kell beállítani tiszta véletlen. Ugye fogaskerék és ott, na de most ahogy beállítottam azóta be sem jön, vagy vmi error hibát kidob, elég gáz.
Most előbb vettem vmit 1-1 dollárért először paypal-al utána bankkártyával fizettem ki, és jó lett a paypalnal a beállítás amit írtam, bankom vált, viszont ha bankkártyára megyek már a retek paypal vált, ott van a emailben Exchange rate: 1 HUF = 0.00356848 US.
Tehát lényegében az új felület szarabb lett, bonyolultabb, és hülye fasznak nézik a júzereket. -
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
aytukabozs #31457 üzenetére
átt állítottam a bankom váltására. Paypal mennyibe vált?
-
zeus_2k14
senior tag
üdv.
Szeretnék vásárolni egy terméket, melynek ára 16.000 Ft. Paypal-on keresztül fizetném. Mennyit von le még plusszba a 16.000 Ft-on kívül? Tehát itt én a Paypal kezelési díjára gondolok.
Köszönöm.
Gergő
-
válasz
rostiron #31454 üzenetére
Van, csak még nem tettem fel a képekkel kellene összelőni még. Most van egy határidős melóm azután megcsinálom.
Végül is ha épp gyengélkedik az sms a két fórumtárs tippje bedolgozva az Összefoglalóba és tényleg egyszerűn be lehet lépni.
Aki nem emlékszik biztonsági kérdésekre és a válaszaira az frissítse és akkor még a külföldről bejövő hívásra se lesz szüksége.Itt a vázlat:
A lényeg az letöltöd a VipAccess alkalmazást azt a formáját amit használnál.
Ezek a linkek:
Android: Google Play-en a Symantec VIP Access-t
Ha IOS-t használsz akkor a VIP Access for iPhone By Symantec
Ha Windows Phone akkor itt. VIP Access
Számítógépre, Windows rendszerreEgyidejűleg csak az SMS vagy ez használható
Majd mivel már aktiváltad az SMS küldést, az Összefoglaló Tippek röviden 2. pontban a A SMS védelemi oldal elérése linken azt itt írt módon előcsalod a hsz-ben látható képernyőt és annak megfelelően aktiválod.
De ha új kódot választunk jön a telefonszám beviteli mező, ha ott Cancelt választunk, .....tényleg elő kerül ez a beviteli oldalHa ez az oldal kerül elő akkor a jobb oldalit kell először választani, alul a Activate your Security Key link
Meg kell adni az alkalmazás kódját a Serial numberhez szóközök nélkül, SYMC999999999 és egymás után jövő kettő kódot az alatta lévő beviteli mezőkben és Activate.
-
Az Összefoglaló, Tippek röviden bővült ezzel a bejegyzéssel: 8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül
-
Tehát akkor pénz nem mozgott és a vásárlásnál sincs olyan hogy újból fizetni? Annyit megtehetnél, hogy írsz az eladónak, ha ő sem látja a beérkezettnek a pénzt, akkor mivel kártya problémád volt törölje a vásárlást vagy küldjön pénzbekérőt (amit enged neki a rendszer) és így lesz lehetőséged újból megvenni.
-
Már működik és jött az sms.
Hogy megjavult, vagy a automata hívás eredménye azt nem tudom még. -
Köszi mindkettőtöknek aytukabozs és Turbobacsi az Összefoglalóhoz a hozzájárulást,
ha megengeditek akkor ezeket az információkat beszerkesztem.
-
Ra
újonc
Ezek szerint lukra futottam. Vettem németből Ebay-en egy tablettet és próbálkoztam erről a kártyáról fizetni. Sikertelenül.
Utána ugyan ezzel a kártyával választottam a Credit or debit card funkciót és ott indítottam el a fizetést. Hétfő óta semmi. Most tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
aytukabozs #31435 üzenetére
pontosan: nálam a biztonsági kérdések nem mentek, nem emlékeztem a válaszokra (pontosabban az egyikre nem) de a telefonhívás jó: felhívtak nebraskából (mármint egy robot) és a képernyőre kiirt 4 számjegyet kellett bepötyögni...
-
válasz
aytukabozs #31435 üzenetére
Ha tudja valaki a válaszait.
De igazad van, akkor ezt beírnám a Tppekhez.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Turbobacsi #31432 üzenetére
+1
Tehát ha nem jön az azonosító SMS, akkor kattintsatok bátran a "Try another way" linkre.
Itt 2 opció lesz,
az alsó a korábban megadott biztonsági kérdésre való válaszadás,
a felső pedig, a telefonos azonosítás.
Erre kattintva kapsz egy 4 jegyű kódot, majd azonnal fel is hív a PP automata rendszer,
itt a tárcsázóba bepötyögöd a kódot, és kész is vagy.Még csak angolul sem feltétlen kell tudni hozzá
szerk.
(#31437) V/bocsi, 2 részletben írtam, mert asszonykámnak épp közléskényszere támadt
szóval én sem emlékszem a bizt. kérdésekre pontosan -
Ra
újonc
válasz
Turbobacsi #31432 üzenetére
Köszönöm a választ. A deviza kártya dombornyomott MasterCard.
Megoldás lehet az amit itt olvastam, hogy gyors utalás erről a számláról (kártyáról) a Paypal számlámra? -
válasz
rostiron #31430 üzenetére
Egyenlőre annyit tudtam tenni, hogy a másik fiókról írtam nekik, hogy gond van. Normálisan működött elég hosszú ideig, lehet, hogy az nyelvesítési mókolásuk más károkat is okozott
Ha megjavítják akkor lehetséges a másik, a VipAcces-es belépési védelemre áttárni, ez akkor az adott eszközön amire telepítve van a kód generátor (mobil, tablet, számítógép) a program által adott kóddal lehet belépni, nem kell sms-re várni. -
A magyar fiókhoz forintos kártyát lehet hozzáadni és használni a szabályok szerint. Deviza számla sem adható hozzá, mert ha el is fogadja duplakonverziók történnek, mert forintosként kezeli, de szabályok szerint is csak forintos számla lehet.
Hogy régebben tényleg devizában vette le és nem forintban akkor az egy ellenőrzési dolog hibája lehetett.
Ez a deviza kártya ugye nem Maestro? Mert annál néha fizetési gond jön elő. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Tegnap este óta nem jönnek meg a belépéshez szükséges sms-ek. Most megint megpróbáltam, de nem jött most sem. Nálatok jó? Illetve nem lehet valahogy ezt kihagyni, és úgy belépni? -
Ra
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Már régóta van Paypal számlám. Hozzá volt csatolva kettő kártya. Az egyik OTP forint Maestro kártya a másik OTP deviza kártya. Elég régen vásároltam utoljára. Most próbáltam a deviza kártyával fizetni az Ebay-en, de állandóan elutasít. Valószínű azért, mert Forintot akar levenni a kártyáról. Régebben működött. Tudtok abban segíteni, hogy mit kell átállítani, hogy tudjak a deviza kártyával is fizetni?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
cidalain
veterán
Na atjottem az ebay topicbol.
Paypalba belepve nekem egy csomo minden nem mukodik:
https://www.paypal.com/myaccount/settings/ oldal internal server errort dob, szemelyes adataim nem elerhetoek, nem modosithatoak. Kartyaadataim elerheto, modosithato.
Vasarlasi elozmenyem lathato, es helyes (nincs nyoma hogy hasznalta mas rajtam kivul)
Gondoltam irok nekik a Message Centerbe, de Compose-ra nem tortenik semmi, csak teker...Ilyenkor mi van?
-
Ha nem jön meg az sms, akkor maximum még egyet kérjetek. 5 percig él az a kód. Ha azon belül megjön, akkor be lehet lépni.
Amikor később megérkeznek, remélhetőleg megjavult a rendszer és akkor célszerű próbálkozni a belépéssel.
Ilyenkor náluk is lehet hiba és a mobilszolgáltatónál is. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Én is úgy jártam az imént, hogy nem jött meg az sms, ezért kértem újat de az sem jött meg, aztán megint.....
Próbáltam mobilon belépni, de azt írja hogy ideiglenesen zárolták a fiókot.Én is két óra múlva próbálkozzak ? Mondjuk nem sürgős.
-
gabor9991
addikt
válasz
Sas madár #31416 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, létrehoztam egy új jelszót, az ahhoz szükséges jelszó rendben megérkezett sms-ben, ez után próbáltam ismét belépni, de megint azt írja, hogy valamilyen hiba miatt ez nem lehetséges, próbáljam újra.
Miután megpróbálok újra belépni, kezdődik minden elölről, letilt a sikertelen bejelentkezések miatt.Ja, nálam is egyszerre jöttek meg a belépéshez szükséges sms kódok úgy egy órányi késéssel. -
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már erről korábban szó, ha igen, elnézést kérek:
Rendeltem két terméket egy hongkongi cégtől (a cég oldaláról), PP-vel fizettem. Meg is jöttek a termékek, az egyik viszont sajnos hibás. Nagyon nehézkes az eladóval a kommunikáció, hol válaszol, hol nem, de egyelőre nem mutat rá hajlandóságot, hogy terméket visszavegye és a pénzt visszautalja. Kb. 1 hete érkezett meg a küldemény, azóta "kínlódunk". Amúgy nem nagy tételről van szó, kb. 5 ezer forint.
Tudom-e ezügyben a PP-t segítségül hívni és ha igen, hogyan? Sajnos ritkán használom, nem vagyok profi belőle.
Hálás köszönet a válaszért.
-
válasz
Sas madár #31414 üzenetére
Minimum 2 órát zárol a rendszer a sikertelen belépések után. De ha az letelt inkább mobil app-al próbáld, ha azt nem szeretnéd használni akkor a böngészőből meg törölni a paypal sütiket, böngésző gyorstárat, ha dinamikus ip címet kapsz a szolgáltatótól, akkor egy új netre kapcsolódás sem árt.
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Ez az üzenet fogad a jelszó begépelése után:
It looks like you've tried too many times. Try again later, or reset your password.
Többször próbáltam belépni,mert az első alkalommal amikor rendben megjött az sms,valami más oldal fogadott nem a fizetési felületre vitt vissza az ebay-re és nagy kapkodásomban bezártam az ablakot.
Azóta 4- próbálkozás közte 15 perc szünettel de sajna egy sms sem jött meg (csak az első).
Mi most a jó megoldás?Amennyiben még ma szeretném használni? -
-
Nikaré
őstag
Srácok, lehet sokak számára evidens, de muszáj megkérdeznem.
Rendelek valamit pl. ma GB -ről de a web kártyámon csak holnap reggel lesz megfelelő összeg, akkor mi történik a PayPal fizetésnél? Visszadobja és buktam az aktuális akciós vásárlást? -
Figyelem! Egyenlőre senki ne válassza ki és használja a magyar nyelvet a PayPal felületen. Hibás.
-
A fiókod nagyon beragadt. De ott egyébként a szokásos nyelvek vannak, a magyart nem adja fel.
De kipróbáltam, magyar, újra indítás után, belépés, fogaskerék internal error, nyelvi beállítás gyors link, english választása és save, internal error, sütik törlése, újból belépés és minden használható English az alapértelmezett nyelv. -
Csináltam egy hibát, hogy ne töltse be ezt a linket: https://www.paypal.com/webapps/customerprofile/summary.view
Ezután beléptem és töröltem a paypal sütiket, újra be kellett lépnem, a főoldal megjelenése után a böngésző címsorba a fenti link és előjött a My Profil.
Ott a 3. My Settings, Preferred language végén az Update és az English választása után Save elméletileg megoldja.
Az ő szerverük és a böngésző közti kapcsolatban lehet gond.De itt a gyors link a nyelvi beállításhoz.
-
BaLee
addikt
Mert te valószínűleg nem állítottad át a nyelvet magyarra. Ami után ugyanúgy angol maradt csak mellette még szar is.
Kizárt, hogy böngésző probléma, ma anyáméknál voltam, az ottani laptoppal is szar (direkt megpróbáltam), illetve mobilomon, mobil netről, fogaskerék ikonkra kattintva ugyanaz a hiba. Nem böngésző, nem tűzfal, nem adblocker, ez tuti. Paypalnál lesz a hiba. Kíváncsi vagyok mit írnak a levelemre...
Van a nyelvválasztód oldalnak gyors linkje? Böngészőből kimásolod nekem?
Ezt az oldalt nem tölti be egyedül: https://www.paypal.com/myaccount/settings
-
Én ezt olvastam: Ugyan így jártam tegnap. Hozzáadtam az új kártyámat, amit szerettem volna használni, elsődlegessé akartam tenni, valami hibát írt ki. Átállítottam a nyelvet is. Na most már nekem is internal server error van.
Nézd nálam működik normálisan.
Próbáld meg a böngésző PayPal sütiket és gyorsítótárat törölni, másik böngésző, a böngésző újratelepítése, tűzfal, addblocker, optimalizáló program kikapcsolása, esetleg az Internet csatlakozásod újra indítása hogy új ip címet adjon.
Mobil app-on keresztül használni.Ezt a nyelv átállítást sem értem. Eddig használtátok angolul sikeresen, az hogy újításként próbálkoznak magyar nyelvvel, ami ezek szerint nem egészen jó, nem jelenti azt hogy használni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest