Hirdetés
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32339 üzenetére
Orb of Regret-tel már "volt dolgom", itt segítettek a srácok. De most annyira mellé ment a build (szerk.: Vagyis igazából most nagyon durva a buildem a sztoriba, de később szerintem baj lenne a sok rossz helyre tett pontból), hogy nincs az a Regret mennyiség, ami helyrehozná.
(na jó, biztos van, csak értelme nincs).
De a Passzív skilleket leszámítva is vétettem annyi kezdő hibát, hogy bőven megéri új karit kezdeni. Ez volt a tanuló időszak, igazából pont jókor is jött az új liga. Persze így is lesz még mit tanulnom, de már jobban fog menni az itemizáció, gemelés, és a currency-t se fogom úgy herdálni mint első próbálkozásnál.
És végtére is ez a játék lényege nem? Hogy új liga, új kari.FFIX:
Teljesen letettem róla. Játszottam vele, de semmi sem fogott meg. Ráadásul koznolon az irányítás, nagyon körülményes. Gondolkodtam, hogy írok neked, de felesleges, csak egyszerűen nem jött be.Egyszerre kezdtem a két játékot, és a PoE lett az, ami behúzott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest