Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hobby elektronika
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
-
[link] 3.15.1 pöcsnotesz
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #32491 üzenetére
Kb. ott kezdődik a game, nem?
-
-
Argh!
aktív tag
válasz
Plazmacucci #32491 üzenetére
Legalább te eljutottál a red mapokig mielőtt meguntad, én nem jutottam el
-
Lejutottam red mapokig, és már megint meguntam a játékot. Előző ligában is ez volt. Mi történt?
-
-
.LnB
titán
Bocsi a dupláért.
Azt be lehet állítani, hogy ha belogolok, akkor a hideout-omba legyek rögtön? -
.LnB
titán
Néztem előbb a starter packot. Jár hozzá 200pont. Persze, hogy nem elég currency + map stash-re.
-
Rayner
őstag
válasz
Har_melin #32485 üzenetére
de ARC-ot tettem mellé
fegyver castolja a manabondot 3 link-el manaköltség nélkül. Manabond dmg-e pedig a attól függ mennyi manat tudsz elkölteni. ami nekem nagy probléma az hogy ES-be kell menni és nem nagyon értem hogyan működik, illetve mire kellene figyelni. a videokban nagyon sok van és gyorsan tölt vissza, de nem tudom a miértjét
ezt nézegetem de lehet inkább meg kellene kérdezni itt
-
Rayner
őstag
válasz
Har_melin #32483 üzenetére
nagyon jó skill, azt gondolom egy skillel akarták megoldani a mapozást és a bossozást. ha mész mapon fullra ugyanaz mint cycglad, de bossoknák meg elnyomva a fullra a mana-t meg mehet a single dps. Ha ez volt a cél akkor ez nagyon jól sikerült gem.
azt kellene még megoldanom, hogy nagyjából félig tudjam tartani a manat akkor lenne nagyon király. de egyenlőre trashen maxon van a mana és elit/boss nyomok skillt fogyasztani, pedig jó lenne közben is valami.
-
Rayner
őstag
válasz
Har_melin #32480 üzenetére
Manabond brutálisan erős. AOE üt ahányszor a cyclone. ez az alap nagyon jó map clearre. viszont ha elköltöd a manat akkor az "üres" része a manának hozzáadódik a Manabondhoz, ilyenkor villámok jönnek ki belőle amik single targetre ütnek
, voltaxic nagyon jó clearre, de ha nincs hulla (bossok) akkor nem tud berobbani kb semmit nem ér.
próbálgatom, még nem kapták fel pár c a cucc hozzá, de Mjölner ára már emelkedik. 3-4c volt tegnap-tegnapelőtt most már 17-25c-nél kezdődik a használható -
Har_melin
addikt
Akkor jó eséllyel Atzirihez kerültél be, az éppen hogy csak mapra átjutott kezdő játékosnak még húzós lehet.
Először is valóban nagy a monszta sűrűség, másrészt csak magic és rare monszták vannak, harmadrészt pedig a map három szakaszra oszlik, mindegyik végén külön boss(okk)al. Maga a pálya lvl70, tehát T3-nak felel meg, de a boss harcok (különösen a második és az utolsó szakasz végén) szopatósak. Nem nagyon nehezek, de meg kell tanulni a mechanikájukat, mire kell figyelni, mikor és hova kell elbújni, stb.
Elsőre, különösen melée karakterrel vagy nagy mázli, vagy nagyon OP (és már inkább lvl75-80 közötti) build kell hozzá, hogy befejezd.
Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy magad tanuld meg, akkor itt egy video guide hozzá.
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32477 üzenetére
Nálam tapasztaltabb, az a lényeg. És sokat segít nekem.
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci #32475 üzenetére
Konkrétan ez a terv. Teljesen nyugodt is vagyok.
Úgy gondolom, hogy nem az lesz a baj, hogy elfogy a build, hanem a trade, hogy nem lesz könnyű majd onnan előre lépni. Munkatársam (2000+ órája van a játékban) mondja, hogy pár CO-ért, elég durva geareket tudptt venni tegnap. Konzolon ez nem így megy.
-
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32473 üzenetére
Nekem tetszik ez a vikinges skin. Az meg akkor már nem lesz elérhető nem?
Nem tudom, hogy támogatom e őket még. Tényleg átgondolom. -
.LnB
titán
válasz
TrollBalint #32471 üzenetére
Úgy "kört", na akkor hívjuk így. Kinyitottam egy szoba ajtaját, annyian voltak bent, hogy elbújtam az "ajtófélfánál" aztán nyomogattam be egy két Lacerate-et, na azt amikor megindultak, akkor futottam, de egy idő után már nem volt hova.
(Benny Hill zene elfért volna a gameplay alá)
Ez volt az első map tegnap, amit próbáltam. Kicsit mondom meg is ijedtem, hogy "hűha ez így gáz lesz". Aztán Beach mapon meg a boss két ütés volt... -
TrollBalint
addikt
a 4 darabot úgy kell betenni, hogy "kört" adjon ki, ha így raktad be, akkor kerüoltél Atziri-hez. Ott nem csodálom, hogy megfeküdtél
Most hétvégén volt stash tab akció, szerintem 1-2 hónap múlva megint lesz, érdemes akkor venni ilyeneket. (support packot / pontokat persze vehetsz előtte is)
Ha pedig költenél pontokat, akkor currency és a map tab legyen az első kettő, amit megveszel. -
.LnB
titán
válasz
TrollBalint #32469 üzenetére
Négyet toltam be, megvolt a négy darab, (teljes volt a "kép" vagy kő, vagy nem tudom mit ad ki az a négy darab.)
Hát... Én vagyok lvl76-os. Nagyon szétszedtek ott.Mármint azért tudtam ölni, de tuti nem jutottam volna a végére.
Ami viszont nagyon kellene, az stash, és mindenféle tab... Eladni se tudok ugye. Gondolkodok már a support pack vásárlásán. Ez az Aesir skin tetszik is. De még átgondolom. Lassan megyünk egy nagyot nyaralni, majd utána eldöntöm, hogy mennyire is tervezek hosszú távon a játékkal.
-
TrollBalint
addikt
Úgy rémlik, azok a vaal mapok level 70-esek (T2) a beach map pedig T1-es, szóval sok különbség (ebből a szempontból) nincsen. Viszont ott elég köcsög ellenfelek vannak, úgy hogy igen az szívatós az elején
Viszont én azt tanácsolom, hogy ne külön-külön fusd azokat a fragmenteket, hanem egybe. Berakod mind a 4-et (úgy rémlik a sorrend sem mindegy) és akkor mehetsz Atzirihez.
Ha egy sima fragmenten megfeküdtél, akkor ott biztos, hogy megfogszszóval nem kell kapkodni
-
Har_melin
addikt
A vaalozott mapoknál figyelj oda arra, hogy sokszor megváltoztatja a map típusát és a rajta lévő modokat is. Az első legfeljebb bosszantó, ha pont azt a mapot akartad futni, amit átkonvertált, a másiknál viszont néha berak az adott build számára játszhatatlan modokat is! Pl. egy Lacerate számára egy phys reflect mod szinte biztos RIP.
Sajnos a map modoknál még nem jutottak el odáig, mint a ligában, hogy az ilyen életveszélyes módosítókat sárgával jelöljék. Vagy legalább mindig az első sorba kerülne a reflect, szóval tessék figyelmesen elolvasni, hogy mibe készülsz belemászni. -
P00By
nagyúr
Ilyen sem volt még (koca játékos vagyok), Act 4-ben esett egy The Iron Bard! Igy már most van 47 chaosom
Mapozas elején sem szokott a fele sem meglenni szerintem.
-
.LnB
titán
Noob napló "negyedik fejezet"
Ma (és kicsit tegnap este) kifarmoltam a Tabulát. Gyorsan ment szerintem. Volt olyan run, hogy kettőt is dobott Vanity-ből. Nem tudom, hogy kellett e, de ha már elhatároztam magam, akkor kifarmoltam. Azért az a 6 link jó dolog.
Aztán befejeztem a sztorit is. Nagyon OP voltam végig. De nyugi, tudom, ez csak a bemelegítést.
Nyomtam egy Beach mapot, az is nagyon simán ment.
Aztán amikor egy Vaal mapot próbáltam (Sacrifice at Dusk-okat raktam össze), na ott pofán csapott a játék.Haltam rendesen. Oda még gyenge vagyok.
És megcsináltam a harmadik labirintust is.Konzolon a trade (szerintem) drága. Egy Essece Worm gyűrűt nem adnak oda 5 CO-ért.
-
-
Rayner
őstag
nah jönnek már a Mjölner variációk
[link] -
Pahli
tag
válasz
TrollBalint #32437 üzenetére
8 nap alatt érte el a 100as szintet. 8 napban van 192 óra, abból 137 órát játszott, marad 55 óra nem játék 8 napra ami kb 7 óra/nap nem játék.
Magyarán kocka a gyerek. Lehet többet játszott 8 nap alatt mint itt páran 3 hónap alatt
-
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #32448 üzenetére
Most építem át 20adszorra a templáromat
jelenleg egy mana stacker cyclone manabond-al megyek... beteg ez is
manabond működése meg nagyon király lett kell 8-10k mana és folyamat nullára kell költeni és csapkodnak vilámok
single target brutál de cyclone és a Mjölner miatt nem kerül mana costba viszont kell mellé dash és vortex spammelni hogy ne legyen manám
nagyon fun build (mielőtt jönne cunami hogy mennyi ex... ezek a cuccok ilyen 1-2 chaos körül vannak még
-
Edge
veterán
válasz
Mirman #32450 üzenetére
igen az eddig is így volt de van a total mana cost of skills ami pl a praxison -8 (pont ennyi kell max cyclonenak) de ha rákeresek rare ringekre igen csak szegényes a választék:
Namost ez vagy azért van mert változott és mostmár csak synthesised ringen van ahol a maximum az 3 vagy azért mert kevés a játékosbázis és egyszerűen kevés a lootolt ring ilyen stattal.
Mindenesetre fura. -
Mirman
őstag
Két féle van belőle , az egyik a "Channelling Skills have -x to Total Mana Cost" a másik pedig a "Non-Channelling Skills have (-x) to Total Mana Cost". A channeling az max -3 , a non-channeling pedig max -7 lehet. Itt meg tudod nézni az elérhető tiereket.
-
Edge
veterán
a - total mana cost of skills komolyan a max az 3 lett rare ringen? vagy csak benézek vmit?
-
Argh!
aktív tag
Itt az ssfhc marauder pobja , semmi extra nincs benne. Érdekes hogy ez az első százasa.
-
Rayner
őstag
forbidden rite build volt előtte azzal húztam fel.
-
.LnB
titán
Contract-okat hova lehet kipakolni az inventorymból? Még a ládába sem engedi.
-
válasz
BoneDragon #32434 üzenetére
Vagy valaki benézte, vagy bug volt. Legalábbis erre fogta a moderátor a törlést.
-
Argh!
aktív tag
Azért komoly hogy a 2. lvl 100 ssfhc-n ascend nélküli marauder
Lehet neki is elege van labyból -
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #32433 üzenetére
Akkor ezert nem talaltam... akkor visszavontak a nerfet, vagy mi?
-
Redditről törölték a hh postot, már csak az van fent ami a post törlését firtatja.
-
válasz
BoneDragon #32430 üzenetére
jogos.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #32429 üzenetére
Mintha lenne ertelme barminek is amit GGG csinal egy ideje...
-
-
tibee77
őstag
Wtf, hh- t nerfeltek?
redditen olvastam.szabin vagyok igy no gep, tudja valaki csekkolni, hogy igy van-e tsnyleg?
-
Rayner
őstag
Olyan templar buildet találtam jelenleg max 1 exből hogy beszarás
át is alakítottam a templarom
[link] retinagyilkos de brutál mód aprít. lvl1-es gemekkel elsőre T1 mint a kés a vajon most T3, de max gemekkel és minmaxolva sima T16 -
tiborv
aktív tag
Blood aquaductban már ilvlre olyan rarek esnek amit az előttem szóló leírt vendor recipeben. Amíg farmolod a kartyakat simán ki lehet szedni jó pár chaost a rarek eladásából. Ha hasitasz és nem érzed szükségét annak hogy azonositsd a cuccokat akkor unidkent add el és 2 chaost kapsz.
Én általában két tabon gyűjtöm a cuccokat és mikor tele lesz akkor adom el őket. (Ring meg amu ami ritkabb) -
Har_melin
addikt
Ha már lvl64-et igénylő páncélban szaladgálsz, akkor tudsz chaos orbot csinálni kereskedőnél. Páncél, 2db 1H vagy 1 db 2H fegyver, sisak, kesztyű, cipő, öv, amu, 2db gyűrű, vagyis egy teljes szett sárga cuccért ad 1c-t, ha egyik sincs beazonosítva akkor 2c-t. Gyűrű, amu, öv szokott szűkösen lenni, azokat meg a bányában a gyűrűvel jelzett pontokon lehet farmolni. Az a lényeg, hogy mindegyik cucc ilvl60+ legyen, ez Act8 vége után garantált.
-
Har_melin
addikt
a) ez a chest nem egy akkora durranás, ezért ne fájjon a szíved.
b) ezt a konzolos trade "oktatóvideót" találtam, nem tudom, emnnyire segítség.
-
m.lala
aktív tag
Ha beesik az ára relative olcsó megoldás még a The Jeweller's Touch. Elnyomod majd egy kővel fix 5 linket kapsz a vérten, vagy fegyveren, de a szinezés random lesz, illetve inkább ugy mondanám azt nem tudod befolyásolni.
-
.LnB
titán
válasz
brunnehilde #32413 üzenetére
Köszönöm szépen, neked is és mindenkinek!
Pont a Multistrike-ot hagytam volna bent. Gondoltam az olyan jó, hogy többet üt a Lacerate.
Ja, azt még hozzá kell fűznöm, hogy sajna még csak 4 linkkel használom a Lacerate-et. Mert jobb gearem jelenleg nincs. Lacerate - Brutality - Melee Phys dmg - Multistrike. -
brunnehilde
senior tag
Ahogy nézem a pob-ot és a build gearjét, mindkét gyűrűn és a bodyn is ott van a -mana cost. Ezeket nem fogod tudni megoldani leveling alatt semmiképp, igy egyszerűen hagyd ki valamelyik aurát, vagy rakd be a lifetap-et support gemnek (ahogy néztem a dmg-t, a multistrikeot érdemes lecserélni, kb ugyanannyi dmg-t ad, mint a lifetap), elég jó támogatást kapott a passzivon is (cannibalistic rite).
-
Har_melin
addikt
Nem a Praxis (bár ha elég az egyéb plusz, ami rajta van, az egyszerűbb), hanem craftolt gyűrűk.
A videót nem néztem, a leírásban lévő PoB-ban szerintem nincs, csak az egyik. Az egyébként teljesen normális, ha az alapjátékban még nem lehet az összes aurát használni, mert a %-os lekötések miatt kevés manánál nominálisan kevés lesz a maradék is.
-
Rayner
őstag
válasz
Mirman #32405 üzenetére
Részemről nem kapnak ebben a ligában támogatást. Nem lenne rossz a liga és nem is a nerfekkel van bajom hanem a lassítással, és most mapozni a legszarabb amúgy is sok idő kirakni de hát még a negyede sincs kész és nem ezt akarom játszani hanem az endgame-et...
egyébként én is feladom ezt a ligát... logbook lenne jó de hát 1-2 esik ... előtte meg nincs kedvem rakosgatni a bombákat majd mindenből van már pár1000... az is lassú és unalmas már a 100. után -
.LnB
titán
válasz
Har_melin #32408 üzenetére
Praxis ring ?
A videó végén, amikor Sirus-t öli, akkor aktív F/S és B/S is. -
Har_melin
addikt
Nem, rajtad a két -8-as mana cost gyűrű segítene, ami a videós build PoB fájljában van. Anélkül jó eséllyel szívás lesz, mert nincs az a mana nerf, ami visszahozná azt a 16 mana cost-ot.
Egyébként a buildben F/S, Pride és egy banner van, nincs benne B/S, legalább is az endgameben.
-
.LnB
titán
Humility-t szeretnék farmolni. Act 8-ban vagyok. The Blood Aqueduct/ Act 9-re írják leginkább, hogy ott érdemes. De wikin olvasom, hogy The Aqueduct/ Act4-en is esik. Esetleg act 9-ben nagyobb a droprate-je? Van jelentősége?
-
Argh!
aktív tag
Ha lehet hinni a számoknak 114k-ról 64k-ra esett vissza a második héten a játékosszám.
A liga tartalommal semmi baj szerintem valószinű a nerf miatt van ez.
Talán már GGG is belátja most kicsit mellényúltak. -
m.lala
aktív tag
Nézd a jó oldalát, jó pénz eladva....lvl 3, 2-3ex...
Viszont tökre elmegy a kedvem igy szabin
droppom nulla, igazi kihivás volt még a 75% resi is....
a reakcióidőm sokat javultés már T4 is izgalmas, mondjuk olyan cuccban, hogy jajj...
szóval jó ez a ranger, de nagyon cucc igényes ....egyszerűen nem haladok, kell egy farmos bakker pedig nem akartam.... vagy tolom ebbe azt a kis pénzt ami van és elviselem, hogy lépten nyomon botlik...ahh inkább iszom egy sört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest