Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt árulja már el nekem valaki, hogy Tier 1-es térképen miért halok meg egyetlen egy dárdától? Áramos monkot csináltam, Cruel 3-ban egy érintésemtől halt mindenki, bossok kb 5mp volt mindegyik, gyakorlatilag nem haltam meg 1x sem, itt meg folyamatosan halok meg, nem értem
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök!