Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg lehet azt tudni valahonnan, hogy a TX-50DS630E-t milyen panellal szerelik? Azon kivul, hogy VA. Koszi!
-
jodamester
tag
válasz
szigpet1982 #4587 üzenetére
Nekem nem okozott problémát.
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy szerintetek érdemes-e ilyet venni, és miért?
Panasonic TX-40C200E
Továbbá csak én vagyok béna és nem találom se a termékek se a támogatási listában ezt a típust?
Előre is köszi! -
-KP-
addikt
az hogy vékony vízszintes csíkokat, sávokat látok mikor egy filmben fentről lefelé vagy lentről felfelé megy a kamera az megszokott jelenség? próbáltam úgy is, hogy a hdmi kábelt kihúztam és a koax kábelt is és pendriveról raktam be filmet. ugyanaz.
-
babence93
csendes tag
válasz
szigpet1982 #4587 üzenetére
Ez engem is érdekelne, van valakinek valamilyen fejleménye esetleg?
-
nem bizony, mindegy hogyan veszed át, a megrendelés a lényeges.
az üzletkötés pillanatában távolt voltatok egymástól, emiatt automatikusan a távollévők között létrejött szerződés lesz, lásd kormányrendelet: http://magyarefk.hu/pdf/17_1999(II_5_)_korm_rend(4).pdf -
Felhivtam ma a videopartot. Azt mondta az ember akivel beszeltem, hogy ha megrendelem a neten a termeket, de az uzletben veszem at, akkor nem illet meg a 14 napos elallasi jog. Ezt szerintem nem jol tudja.
-
szigpet1982
csendes tag
Sziasztok!
Felajánlott ma szoftverfrissítést a CS630-ra
Ezt fel lehet rakni? Nem okoz gondot?
A programok nem indulnak el nélküle. -
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
A következő 2 TV között gondolkodom.
Mi a véleményetek ezekről?
-
Nem tudjatok veletlenul, hogy ez a tv miert ilyen draga?: Panasonic VIERA TX-55CS620E
-
Panasonic oled:
-
Nem tudjatok veletlenul, hogy a bal also mukodest jelzo ledet ki lehet-e kapcsolni es ha igen, akkor hol?
Koszonom szepen!
-
junior11
veterán
Panasonic 50DX750 review [link]
-
shouryuken
senior tag
Valaki tudja, hogy a cx és a cxm széria miben tér el?
-
Nem tudjatok veletlenul miert irkalja ki random a tv, hogy jatekido 30 perc, jatekido 120 prc stb? Hogy lehetne ezt megszuntetni?
Koszi!
-
fauv
őstag
Most nézem a Pana meghosszabbította az 5év gart 06.30-ról- 09.30-ig.
" Viera Tv-re kiterjesztett 5 éves garancia!
Vásároljon Viera Tv-t 2015. április 15 és 2015. és 30.09.2016Ha regisztrálja új Tv-jét a vásárlást követő 30 napon belül, meghosszabbítjuk a 2 éves teljeskörű garanciáját 5 évre. 5 évre! "
Más :
1 hete használom az TX-55DX600E tipusú 4K Tv-m és teljesen meg vagyok elégedve vele
. Gyönyörű képe van, szerencsére hibátlan. 5 év nyugalom, addig gari, ez se elvetendő dolog.
Fiamnak köszönhetően néztem rajta 4k tartalmú filmeket / ez a jövő, 1-2 éven belül szinte az összes film így is letölthető lesz / és nagyon de nagyon szép a képe.
-
claire78
senior tag
-
Ez nem is a hozza valo szemuveg, nem csoda hogy nem jo.
Ez a szemuveg valo a tv-d-hez: TY-ER3D5MA
-KP- Elhiszem. Minden filmnel ezt csinalja? Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy ilyen 3D-t ad ki a panasonic. Vagy a filmforras nem jo, vagy a szemuveg/beallitas stb.
-
Nem tudom ki irta ezt neked, de a panelek kozott is van kulonbseg a gyari adatok szerint. A CS az 400 Hz BMR IFC, a DS pedig 1000 Hz BMR IFC. Mas kerdes, hogy mi van emogott. Azt biztosan allithatom, hogy a CS szerianak (nekem 40-es van) brutalis a kepminosege es tokeletesen megjeleniti a mozgasokat is. Gyanitom az az 1000 hz inkabb marketing, hogy eladjak az ujat.
-
-KP-
addikt
mindenképp próbáld ki a tévéket vásárlás előtt. vettem pár hete egy cs630e-t és 3d-ben nulla. azt írtad nem fontos, de a gyerekek élveznék. nálam egyik jelenet jó, aztán következő jelenet szellemképes, szétesik. aztán megint jó, majd megint szétesik és így meg végig. még a 10 éves unokahúgomnak is magától feltűnt, anélkül, hogy felhívtam rá a figyelmét. szóval még a gyerekek sem élvezik. az csak "hab a tortán" hogy még dirty screenes is.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen ajánlást, ez mennyiben állja meg a helyét?
"Teljesen ugyanaz a két 630E, néhány lényegtelen eltérést találni csak. A lejátszójának vannak hiányosságai, de azt könnyen áthidalhatod külső eszközzel. 3D szemüveget nem adnak hozzá és a Sonyhoz sem. A CS620E típust viszont csak 55"-tól vedd, mert csak a nagyobbnak jó a mozgásmegjelenítése."
A média lejátszója tvnek tényleg ennyire válogatós? A mostani 4 éves Samu tvm lejátszik mindent.
Nem akarok 55"-ost venni, de a cs630e tudása tetszik...
Köszönöm!Ez a két típus tetszene árban:
Panasonic VIERA TX-50CS630E
Panasonic VIERA TX-50DS630E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest